reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam moje kochane!!!!
LIL - za Twój test &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I oczywiscie dla Wszystkich moich babeczek!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WISIENKA - jak tam samopoczucie???? Wpadaj no zesz do nas czesciej!!!!
KRZYSIENKO - alllleee poleciałas z ta waga!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!:)))))))))))))))))))

reklama
Hej, hej ;**

Ja juz po pracy, ciezki dzien dzis miałam. Jeszcze Patryk mi marudzi dzisiaj :eek: Adriana ieczorem nie będzie, bo na piłke idzie. Wiec siedze sama wieczorem w domu gdzies do 23.:-(

Nie nadrobiłam was kochane bo sie naprodukowalyscie , moze potem ;))

A jak tam u was?

Plecy mnie bola, wiec @ tuz, tuz...:dry:

marcepanek gratuluje córki ;))))

Hej, hej ;**

Ja juz po pracy, ciezki dzien dzis miałam. Jeszcze Patryk mi marudzi dzisiaj :eek: Adriana ieczorem nie będzie, bo na piłke idzie. Wiec siedze sama wieczorem w domu gdzies do 23.:-(

Nie nadrobiłam was kochane bo sie naprodukowalyscie , moze potem ;))

A jak tam u was?

Plecy mnie bola, wiec @ tuz, tuz...:dry:

marcepanek gratuluje córki ;))))
MUSIA - &&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~ dla CIEBIE zeby @ nie przylazła!!!!

monisia dzieki ;)) fluidków nałapałam i tez mam nadzieje ze nie przyjdzie. ;)))

Taka mam ochote na ser a nie mam sera w domu. Zw ide do sklepu ;))

Jestem, cos mały ruch dzisiaj ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LIL - Jesli chodzi o ten Twój test, to ja moge powiedzie z mojego doswiadczenia, ze jak nie było ciazy to nawet po kilku godzinach nie wychodziła zadna kreska druga;) Osobiscie nie spotkałam sie z tym ze zachodzi reakcja chemiczna - owszem zółty slad po moczu tak, ale nie nawet bledzioch....takze trzymam kochana&&&&&&&&&&& i sle ~~~~~~~~~~~~~- jestem dobrej mysli!!!!!
MUSIA - A u mnie wszystko ok...tylko brzuchol mam jak na 5 miesiac:) Dobrze ze na wadze nie idzie w góre..narazie tylko 1 kg....

Ostatnia edycja:
monisia wiem przerabiałam to juz z Patrykiem. Ja narazie sie na nic nie nastawiam bo to dopiero 1 cykl a znajac moje cykle to sobie jeszcze poczekam...;)) Ale tez nie trace wiary i nadziei. To dopiero poczatki ;)

reklama
MUSIA- a u mnie jakoś do przodu.
a ruch byl rano teraz pewnie babki po pracy pojechaly do domu i szykują jedzonko,ja tez wstawilam dla Toma kuraka-bedzie za 10 min -i kurczak i Tom:)

a Ty gdzie znalazlaś ta prace??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry