reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama kolezanka mi załatwila u siebie w firmie (bank) dopoki nie znajde czekos innego. Co prawda wykształcenie mam inne ale pracowałam juz w banku więc spoko ;)) Ta sama kolezanka miała wczoraj się pojawić na BB ale nie wiem czemu się nie pojawiła. Śledze cały czas wątek czerwcówek wypatrując jej ;))

reklama
MUSIA - a masz zdjecie tego testu????
MAMUS - nie macie jeszcze dosc kuraków hihihihi??? A jak tam Tom, dalej z Toba walczy???? TY to juz masz koniec....z 2 tyg i na mecie!!!!!

MUSIA- to fajnie,ze mogla Ci zalatwic prace-milo z Jej strony:)

MONISIA- Tom ma juz mniej 11 kg wiec daje rade-a ja kuraki na rozne spooby przyzadzam wiec daje rade-ja jem czesciej ryby On za rybami nie przepada.

MUSIA- to fajnie,ze mogla Ci zalatwic prace-milo z Jej strony:)

MONISIA- Tom ma juz mniej 11 kg wiec daje rade-a ja kuraki na rozne spooby przyzadzam wiec daje rade-ja jem czesciej ryby On za rybami nie przepada.
Kochana, ja po porodzie do Ciebie sie po przepisy zgłosze, bo Dukan musowy...hihihi No i Gratulacje dla Was obojga!!!!

monisia hahaha ok rozumiem:-D:-D
mama no miło z jej strony, ale mimo wszystko musze zaczac szukac pracy.... myslalam o szkole, ale no nie wiem ... ;)

mama a ty widze juz na mecie z Dukanem jestes ;)) przepiekna waga -gratki!!! III faza juz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
musia-nie jeszcze II tak mysle,ze do konca tego cyklu i jak jeszcze z kg mi zleci to przejde na III .
ALE TERAZ ZNOWU BEDE BRALA HORMONY WIEC NIE WIEM CZY W GORE nie pojdzie waga-w piatek zaczynam branie;/

reklama
mama oh ty sie masz z tymi hormonami:dry: W ktorym jestes dniu cyklu? Trzymam &&& żeby wam się udało ;))!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry