reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MONISIA- ale ja bylam teraz 2 cykle bez hormonow bez zadnych lekow,tylko folik...wiec to nie przez hormony.

mialam isc do gina dopier w styczniu po badaniu Toma,ale musze isc 23 list.zeby dalej zaczal dzialac z leczeniem bo bez hormonow sie usralo...

Mama współczuję Ci z tymi hormonami :(( Mam nadzieję, że trzymanie kciuków pomaga, bo tu dużo osób za Ciebie kciuki trzyma!!!!!!! No i ja oczywiście też!

Ja tu za wszystkie kciuki trzymam! Za brak @ i też za spokój ducha! Bo nerwy są najgorsze.

Monisia - jeśli chodziło o moje zdjęcie testu to niestety próbowałam zrobić - ale albo było zamazane albo prześwietlone :) Nie wiem jak Wy te swoje zdjęcia robicie...Może ktoś zna jakieś uniwersalne ustawienia w aparacie? Kreska jest blada - ale wyraźna. Ale to już bez znaczenia, bo już mam nowy test na jutro. :)

mamuś dziękuje ;-) jesteśkochana ;-)
Dziękuje wam wszystkim za życzonka i gratulację ;-)
Ja jestem jeszcze w szoku i muszę nieco ochłonąć :-)
Miejmy nadzieję ,że teraz już nie zmieni się nic i zostanie moja Nikola ;-)

lili hej ;)

Dziewczyny tak mnie plecy bola, ze ketonal musiałam brac ;/ Jak nigdy....:no: I do tego ten seeer.... zjadłam juz pół kostki sera żółtego :szok: (takiej małej, wiecie ...). Idę uspic mojego synka, bo cos mi marudzi. Zaraz wracam.

MARCEPANEK- nie ma sprawy :)) i jeszcze raz gratki!!!bedziesz miala parke tak jak ja :)

LIL- kochana ,pewnie,ze &&&& sa potrzebne i dzieki za wsparcie!!
jednym pewne rzeczy w życiu przychodzą bez wysiklu a inni musza sie naszarpać...ale jeszcze mam troche sily do walki.

MUSIA- no,no...cos tu chyba jest na rzeczy:)

Marcepanek ja też Ci gratuluję córeczki! A to przypadek czy celowałaś w córeczkę??

Mama - siły to pewnie przychodzą falami - tak więc staraj się jak najczęściej szukać pozytywnych wspomagaczy - żeby mieć jak najwięcej sił. Na pewno energii i dobrego humoru dodaje skuteczna dieta - której bardzo Ci zazdroszczę!

reklama
hej!

lili odnośnie testu to nie chce cię nakręcać, ale jak robiłam 1 raz test z orzeszkiem i odczytałam jedną kreskę to ciepnełam nim w kąt i poszłam wściekła spać aż mnie budzik nie zwalił z wyra do pracy. postanowiłam go wywalic i jeszcze raz zerknęłam, była 2 kreska, stwierdziłam, że to fałsz bo tyle czasu minęło i już nie ważne co na nim jest. dwa dni poźniej zrobiłam test i od razu pojawiła się 2 kreska, nie musiałam nawet 3 minut odczekiwać ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry