reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia_26 - dzięki za wyjaśnienie! To najlepiej byłoby kupić test o czułości 10. Ja doczytałam w ulotce i ten mój test ma czułość 25. Wcześniej nie wiedziałam o tych czułościach.

Hej Mama05 - ja ostatnio zamieniam się w zahibrenowanego niedźwiedzia ;) Pogoda na mnie niezbyt dobrze wpływa i w większości marudzę :)) Ale dziś pobudzona jestem w związku z tym testem, tylko nie wiem po co go w nocy robiłam, skoro nie czekając na wynik poszłam spać - a jak wynik odczytałam rano to doczytałam w instrukcji, że po takim czasie to wynik niekoniecznie jest wiarygodny.

Ja tu muszę też doczytać co u Was słychać - ale na razie latam między zlewem, odkurzaczem i bb, bo goście niedługo do mnie przyjdą.

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
lil maja trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanko, tym razem doczekaj do konca i nie idz spac.

Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, z racji mojego wieku, gdyby zdarzyl sie cud i udaloby mi sie zafasolkowac, to czy robilyscie badania prenatalne? I jak tak to kiedy siew to robi i jak bardzo szkodliwe jest to dla dziecka?

Amalfi - dzięki! Żeby nie iść spać to może być problem, to już lepiej zrobić coś, żeby mocz do rana dotrzymać. A jeśli chodzi o te badania prenatalne, to z tego co wiem, po 35 roku życia powinno się je robić - a chyba teraz są jakieś takie badania nieinwazyjne? W sumie to nie wiem - jakby były inwazyjne to bym się bała, ale na pewno bym zrobiła gdyby były ku temu przesłanki. A Ty ile masz lat?

AMALFI- A ile Ty masz latek staruszko ??? :)

LIL- kup nowy test ,zrob jutro jak nalezy rano a nie w nocy :)) i patrz sie w niego przez 10 min potem wyrzuć...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam ,zeby sie udalo !!

Dzięki mama! Muszę dla świętego spokoju ten test zrobić, bo już zaczynam bzikować - a po co czas tracić jeśli jednak się okaże, że to nie ciąża.

lil maja- trzymam kciuki, oby się udało. Rozumiem Cie, bo sama miałabym już ochotę zrobić test, nie lubię czekać:dry:

amalfi- po 35 roku życia badania prenatalne są obowiązkowe.

mama powiem tak, jestem troche starsza od Ciebie. Wiec chyba bede musiala zrobic.

kalamandyna w Polsce mozliwe ze tak, ale ja nie mieszkam w polsce, a tutaj to sie nie orientuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej mama :) zeby sie rozpakowywa najpierw trzeba sie spakowac... a ja konca nie widze :( deprecha :////

oby juz bylo z glowy, pozniej miesiac odetchniemy i do dziela :)
a jak u was staranka????

AMALFI- badania prenatalnie zaleca sie kobietom po 35 r.z. jesli to bedzie pierwsze dziecko..a skoro jestes troche starsza ode mnie to chyba nie musisz robić:)
ja mam skonczone 31 lat.

KALA- &&&& za dzialania na spontana :)

LIL- czekamy na info od Ciebie,choc na testach pisza ,ze jesli jest sie po terminie @ t mozna i w dzien robic wiec jak masz rest to do dziela :))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry