reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U mnie prolaktyna tez w normie. Tylko ten progesteron paskudny tak nisko, a to już 27 dc. Lekarz już w poprzednim cyklu zasugerował stymulacje hormonalną, ale ja się trochę obawiam. Umówiliśmy się że jeżeli nic z tego nie wyjdzie to zaczniemy od stycznia, ale mam wątpliwości

Witajcie, dzis zrobiam bete.... 428 mlU/ml 2 tyg zarodeczek......... 5 tydz ech.... jutro dzwonie do gina i się umówię tylko tak zeby już zobaczyć bjące serduszko......... A wam się uda zobaczycie ja tez już wątpiam i strasznie marudziam...az dzweczyny na innym wątku się smialy ze marudzilam az wymarudzilam......

Wisienka, Monia,Amalfi dziekuje Kochane:*
Ewula trzymam &&&& zebys jak najszybciej doczekala sie swojej dzidzi :)
Kathtea Kochana :**** Dla Ciebie porcja fluidkow:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ciesze sie ze z malenstwem wszystko ok,jeszcze tylko wizyta w piatek u ogolnego lekarza i sie przeprowadzamy :)
Nie zagladam czesto,mam mase pakowania,organizacji firmy przewozowej,zmieniania adresu wszedzie na nowy itp...itd....pewnie zrozumiecie.
Z tego co wiem przez tydzien od soboty nie bedziemy mieli netu zanim podlacza na nowym miejscu wiec nie bede mogla pisac.
Przepraszam ze tak tylko o sobie, na nowym miejscu juz Was bede nadrabiac :)
Scisiakm Was kazda z osobna mocno :) :*

Dzięki dziewczyny............ !!!!!!!!:-D i przesyam również fluidki.......~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

U mnie prolaktyna tez w normie. Tylko ten progesteron paskudny tak nisko, a to już 27 dc. Lekarz już w poprzednim cyklu zasugerował stymulacje hormonalną, ale ja się trochę obawiam. Umówiliśmy się że jeżeli nic z tego nie wyjdzie to zaczniemy od stycznia, ale mam wątpliwości
ewula a czemu masz watpliwosci co do stymulacji. Pytam bo ja mam pierwszy cykl stymulowany wlasnie. Wiec jestem zainteresowana jakimis newsami

zuzu gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja po wizycie u gina. Na prolaktynę nic na razie mam nie brac. Szyjka i endo ciązowe, pęcherzyka jeszcze oczywiście nie widać. Mam sie nie stresować, odpoczywac i duzo leżeć, zrobic masę badań i za trzy tygodnie przyjśc. Dostałam tez L4. Jestem teraz spokojniejsza o ta prolaktynę. Trzymajcie &&&&&&&&&&&7
Zuzu kochana Gratki z Bety i ciesze się, że jednak udało sie zafasolkowac. Walczyłysmy razem)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry