• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Kochane:-)
Prosze fluidki dla Was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
KRZYSIENKO - ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dla Ciebie specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!

reklama
jestem,bylam po Domisia i po test na srode...
dzieki Wam dziewczyny kochane za wsparcie...nie mam wyjscia ,bede sie bardzo oszczedzac i czekac do piatku-tylko czekanie mi zostalo...

info od MARCEPANKA-od piatku jest w szpitalu,szyjka sie skrocila i miala wodnista wydzieline.bylo podejrzenie ,ze to wody odchodza...dostala zastrzyk na podtrzymanie.na razie jest dobrze,jednak nerwy juz Jej wysiadly..lekarze mowia,ze porod teraz kompletnie jest bez szans na uratowanie Malej-jest w 23t.c i 1 dz.

PSZCZOLKA- kochana dopiero doczytalam-trzymaj sie dzielnie!!daj znac po onkologu!!jestem z Toba

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej, zadzwonilam dzisiaj do ginki, tak dla pewnosci co mam robic, bo plamie. A mialam sie zglosic jak nie bedzie prawdziwej @ no i kazala mi przyjsc. Dzidzi brak :-( od jutra znowu clo, jak sie nie uda w tym cyklu, to znowu a jak i wtedy sie nie uda, to bede miala skierowanie do kliniki bezplodnosci...ryczec mi sie chce....

Ostatnia edycja:
PSZCZÓŁKA - &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte, wszystko bedzie dobrze!!!!!
MARCYS - 3majcie sie Kochana, jestesmy z Wami!!!!!!
GWIAZDECZKA - tulam Kochana, badz dobrej mysli!!!!!

przczolka jestesmy z toba. bedzie dobrze
gwiazdeczka pamietaj ze nadzieja umiera ostatnia, nie poddawaj sie
marcys badz dzielna, trzymamy za was kciuki, musi byc dobrze
mama kochana oszczedzaj sie i pamietaj ze jestesmy z toba

GWAZDECZKA- tule....
i wierze ze Clo pomorze i klinika nie bedzie potrzebna....trzymaj sie i rycz jak potrzebujesz-ja tez swoje wyryczalam...

WIOLKA- dzieki kochana,leze i pisze 1 palcem,Domi u gory sie bawi...

Marcepanku tulę mocniutko, wiem że Ci ciężko ale jesteśmy z Tobą myslami :( Kurde... co za okrutne wieści. Oby jednak bylo dobrze &&& :-(:-(:-(

Marcepanku bądź dzielna - mocno ściskam i trzymam kciuki za Ciebie!!!

Mama - coś jest na rzeczy - ja wyczytałam, że krwawienia na początku ciąży są częstą sprawą - więc głowa do góry - wiadomo stres wielki, ale ten tydzień zleci Ci z nami tutaj - pisz ile wlezie to może jakoś się rozładujesz - i już będzie wiadomo niedługo - TRZYMAM MOCNO KCIUKI, ŻEBY FASOLKA SIĘ UTRZYMAŁA!!!!!!!!!!!!!!

Pszczółka
naprawdę mi przykro - wiem co czujesz, bo mam teraz dokładnie to samo, ale się teraz przestraszyłam tego wycieku z piersi, bo mi też kropelka w piątek pojechała. Niedawno miałam usg piersi i wszystko dobrze było, żadnych torbieli. Więc o co chodzi????? Co Tobie lekarz powiedział????

Gwiazdeczka za Ciebie trzymam też mocno kciuki!!! Pisz tu nam co i jak!

Hej Wiolka i wszystkie inne dziewczyny, których nie wymieniam, bo mnie mój mały rozbójnik mocno rozprasza.

Ja dziś chyba, żeby się dobić zrobiłam test (nie wiem po co, skoro @ idzie) - no i oczywiście jedna kreska. A obiecałam sobie, że nawet jak @ nie przyjdzie to nie będę już nigdy testu robić przed terminem......Słabo u mnie z konsekwencją....

pysia- czesc pieknosci:)wszytkie trzymamy &&&&&&&&&& za Marcepanka-przekazalam Jej nasze wsparcie.

lil- czesc kochana-leze i pisze 1 palcem i wnerwie mnie to bo wolno idzie.a z obiecywaniem sobie to wiesz jak to jest:)
przykro mi ,ze 1 krecha....

u mnie tak pada snieg ze chyba szybciej pojade po Zuze bo mi sie zaspy zrobia do 16.00;/

reklama
Mama aj biedny marcpepanek nasz :( Oby wszystko się ladnie ułożyło.. a Ty tez masz niezbyt łatwo jak widze :( co chwila II kreski, do tego jakieś krwawienie i czekanie tydzień na kolejny test aj aj aj :-(:-(:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry