• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny.
mam problem-w czwartek zrobilam 2 test oba pozytywne a piatek tez 2 (z czego 1 po 15.00) i tez pozytywne w sobote dostalam @ intensywne krwawienia,ale wczoraj zmalalo a dzis nie mam nic-nie mialam przy tym zadnego bolu,skurczy...dzis zrobilam test bo tak radzil gin i ...2 kreski-test quick vea 25 czulosc...po @ ani śladu

co sadzicie???na bete nie pojde bo mam 250 zl a wyplata za 1,5 tyg i szkoda mi wywalac 40 zl.

r a t u n k u !!!

reklama
cześć dziewczyny!
nie było mnie cały weekend więc nie nadrobię chyba już tego, co napisałyście ;-)

mama - moja koleżanka miała normalne krwawienia w pierwszym miesiązu - nawet nie podejrzewała że jest w ciąży - pytałam ją dokładnie czy miała krwawienia czy plamienia - ona mi powiedziała, że normalne krwawienia, które trwały 5 dni - a dziś na świecie jest jej maluch, ja bym jednak poszła na tę betę, nie wiadomo czy nie trzeba jakoś pomóc fasolce jesli jest

witam w ten śnieżny poranek.

mama - Ja miałam krwawienie intensywne na początku ciąży ok 8-10 tc , leżałam w szpitalu i brałam luteinę , to był tylko krwiak który w ten sposób tak "wychodził" , może masz to samo, skoro testy są pozytywne a krwawienie ustało.
Ja dalej trzymam kciuki &&&&:-)

hania ,anastazja,ewcia- cześc -dziekuje...jery jakie to pomieszane ja juz jestem klębek nerwow,milion mysli w glowie...dzwonilam do gina -kazal brac 1 lutke rano,2 na noc i za tydzien powtorzyc test- tydzien !!!!!!!!!!! przeciez ja oszaleje..

WITAM
Mama a ja obstawiam ze fasolka juz sie zagniezdzila, moja szwagierka miala @ do 13 tyg ciazy... nawet sie nie spodziewala ze nosi malenstwo pod sercem bo @ byla normalna po 6 dni.
trzymam kciuki kochana zeby u ciebie tez tak bylo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

HANIA- cale szczescie ,ze mam Was!!
WIOLKA- czesc,kurcze,ja bylam w ciazy 3 razy i za kazdym razem ciąża= brak @ a tu...chyba ,ze faktycznie krwiak...

nic jade po syna i bede lezec..dobrze ,ze mam w domu jeszcze 15 tab.lutki..

Hej Dziewczyny.

Mama skoro testy wychodzą pozytywne to może jednak jest fasolka :-)

A ja mam stresa, idę dziś do poradni onkologicznej bo dalej mam te wycieki z piersi, i mnie nastraszyli w lab. że to nie przelewki i że natychmiast powinnam iść do lekarza. U mnie @ jest więc dzidzi nie ma:-( i pewnie jak mam coś z prolaktyną to szybko nie będzie, a jak się naczytałam o skutkach zażywania leków na obniżenie prolaktyny to głowa mała. Dobrze, że jestem w pracy bo bym chyba ryczała. O 13 wychodzę, idę z dzieckiem do lekarza bo kaszle, między 14-15 do onkologa i moze usg piersi a na 17 do ortopedy bo mam zespółcieśni nadgarstka i ręka boli jak cho,,,le,,,,ra.

reklama
Witam wszystkie staraczki
Mamo- no sytuacja nie jest za fajna, bo w sumie nic nie wiadomo, bynajmniej spróbuj się nie denerwować, bo możesz rzeczywiście 'komuś' zaszkodzić, pozdrawiam i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry