• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane ja Was jeszcze pomęczę - aż mi głupio.

Czy kilka dni plamień przed @ i wyciek z piersi (raz nacisnęłam i wyleciał żółty płyn) może oznaczać, że nie zajdę już w ciążę, bo coś nie tak u mnie?

Boję się, że się skończy na lataniu po lekarzach prywatnych, drogich badaniach hormonalnych - a na to kasy nie ma niestety :(

reklama
pysia- no widzisz zamieszanie u mnie....
lil-nasza Wisienka miala 1 dz.plamienie i wyciek z piersi a teraz jest w 8 t.c. wiec za Ciebie &&&&&&&&&&&&&&&-i mecz-od tego jestesmy :)

Mama ja już nie mam siły mieć nadziei na fasolkę w tym cyklu - po to ten test zrobiłam, żeby się przekonać - choć dziś 24 dc. więc teraz sobie zadaję pytanie czy nie za wcześnie na test....No i weszłam na inne strony poczytać o tym wycieku i plamieniu (u mnie to już 3 dzień i zaczęło się 21 dc.) - i włos mi się na głowie zjeżył........Złych rzeczy się naczytałam i mi na psychę siadło..Ale dziękuję Ci za wsparcie - Ty sama teraz w nerwach jesteś....

Najłatwiej byłoby na razie odpuścić starania i zająć się czymś innym, ale jakieś ogromne parcie na ciążę mnie opanowało - im bardziej mi nie wychodzi tym bardziej czuję, że MUSZĘ DZIAŁAĆ.

młoda - nasze kondolencje :( Bardzo Ci współczuję :(

mama - trzymam ciągle kciuki bo cóż innego mi zostało :-)

pscółka - daj znać co i jak :tak:

A ja mam dzisiaj dzień na wariackich papierach. M zamiast o 11 być w domu jest jeszcze w trasie i może za godzinę będzie w domu. A był zaledwie 60 km od domu i tak im zeszło w trasie :no: MI się ząb wczoraj złamał i od wczoraj mam końskie dawki różnych suplementów żeby wzmocnić mój organizm. Na dodatek pokłóciłam się z moją matką i teściową :dry: Ten tydzień jest jakiś pechowy wybitnie :no:

reklama
mlodam kochana tulę mocniutko :(( aj, to takie okrutne :( strasznie mi przykro z tego powodu. Nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz :-(:-(:-(:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry