reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama05: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kochana ja na Twoim miejscu sprubowała bym teraz -może to jakiś znak jak sie nie uda teraz to trudno uad się w czerwcu :):):)

witam nowa formułowiczke :)

reklama
Witam dziewczyny!
mama i jak było u lekarza...przepraszam wiem że na pewno pisałaś to wcześniej ale nie chce mi się za bardzo nadrabiać bo mam trochę pracy w domu więc prosze napisz mi w skrócie co i jak?

BIBINKA-a bylas u dentysty i co???nie pomoglo??:((
byłam w piątek to powiedział,że to pewnie od zatok,ale swoją drogą ubytek jest no i zapłaciłam 70 zł.jakoś zaufania nie mam do niego,może z 5-7 min na fotelu siedziałam...a teraz wydje mi się,że inny ząb mnie boli,zaraz za tym poprzednim.jutro przed pracą może poszukam jakiegoś innego

mama05 jakja ci zazdroszcze no i oczywiscie GRATULUJE:-)bedzie wszystko ok i tak jak pisala marylka jak nie uda sie teraz to napewno uda wam sie w czerwcu
czesc Agnieszka:-)

ROXANA-napisze Ci tak-owulacja wystepuje 14 dni przed kolejna @wiec jesli masz regularne cykle 34 dniowe to owulke powinnas miec w 20 d.c.tak wiec nie wiem skad takie krwawienie u Ciebie,ale skoro staracie sie o dzidzie to odwiedz ginekologa-moze masz nadrzerke do usuniecia i to stad(moja kumpela po kazdym stosunku krwawi wlasnie przez nadrzerke:dry:)ja wlasnie wrocilam od ginek i wypytalam Go raz jeszcze jak to jest z ta owulacja mimo ze mam juz dzieci ale moja sytuacja zdrowotna sie zmienila i powiedzial tak jak napisalam-14 dni przed kolejnym @ jest owulka-jesli nie ma pustego cyklu.

do mama05 własnie tylko ze ja co drugi dzień uprawiałam sex a wiec róznie moze to być u mnie z tego co pamietam to w 20 dniu cylku tez cos mogło być wcześniej nigdy dotąd nie krwawiłam przed okresem ostatnio u gina byłam we wrześniu i powiedziała ze wszystko jest ok ,i kiedy zaczniemy starac sie o baby

jestem moje drogie kobietki:tak:zaliczylam jeszcze krotki spacer z synem i teraz bawi sie z Tomkiem u gory,wiec napisze;-)sprawy maja sie tak-dzis mam 11 dzien cyklu i po zrobieniu usg okazalo sie,ze MAM 1 pecherzyk ktory ma teraz 17mm co wskazuje,ze za 3,4 dni powinna byc owulacja-czyli ten cykl nie bedzie 25-dniowy lecz 28-dniowy.po tej krwi po peknieciu torbiela nie ma juz sladu:-Da w macicy endometrium ma 3 linie-i cokolwiek to znaczy powiedzial,ze DOBRZE:tak:I TERAZ TAK-skoro mam tylko 1 jajnik sprawny i do tego sam z siebie wyprodukowal piekny pecherzyk to wypadaloby skorzystac z okazji,wiec jak Domi pojdzie spac to obgadam z mezam co i jak:cool2:nie ma gwarancji ,ze peknie dlatego zaproponowal mi ginek.zebym wleciala do Niego za tydzien i zobaczymy czy peknie,ale Tom nie bedzie bral co chwile wolnego wiec sobie darowalam-co radzicie dzialac teraz?????????????????????termin mialabym na grudzien:baffled::baffled:wolalabym wiosne ale to tak z samolubnych pobudek:dry:a druga wersja-dal mi recepte na 3 opakowania Cilest i po odstawieniu jak dostane @ mam do Niego przyjasc w 11,12 dniu cyklu i zobaczy czy sa pecherzyki.:-D:-D:-D:-Dtakwiec taraz jest 1 szansa a nastepne od polowy czerwca.co radzicie kochane-rodzic w 2010 czy 2011??:-):-):-)lece Was nadrobic:tak:a wogole to mam swietny humorek:tak:
AGA-tu opisalam dobre wiesci.MARYLKA- dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Twoje kciuki tez sie przydaly:)))

Wiolka: niestety to nie utarg :(:(, ale w końcu wziełam się za siebie :) i zrobiłam ten towar (nie śpieszyło mi sie z nim bo poszłam na taki układ z babką która wczesniej miała tu sklep dla dzieci że kupie od niej żeczy 20% taniej jak ona kupiła w churtowni - bo ona już tego nie sprzeda no ale poprosiła mnie żeby wziąść wszystko co zostało i jak nie pujdzie to jej na koniec roku oddam i kase też na koniec roku dopiero :) więc nie najgorzej nic trace, a niektóre rzeczy mają super a głaby nie wystawiały ich -ech nic dziwnego że im sklep padła a te co mi sie nie podobaja to nawet nie wystawiam żeby ludzi nie straszyć :) bo niektóre takie jakieś stare sie wydają :( oddam na koniec roku i będe miała z głowy :)

roxana-to skoro bylas we wrzesniu to w sumie nie tak dawno-nie wiem skad takie krwawienie-moze dostalas wczesniej @ a skoro robilas test i negatywny to albo zrob 2 za kilka dni albo idz na bdanie krwi na bhcg-pokazuje poziom hormonow jesli jestes w ciazy:tak:nic innego nie wymyslimy. WIOLKA-dzieki,ze tak sie cieszysz razem ze mna:-D:-DBIBINKA-no ma gosciu tupet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y:nic Ci nie zrobil z zebem i 70zl skasowal-matko i corko co z tymi lekarzami-tylko posadz tylek na fotelu i juz sie trzymaj za kieszen:no:ja mam ginek.wspanialego i na kase chorych:tak:MARYLKA-dobry masz uklad;))a tak to jest jak komus nie zalezy na pracy-co za laski-i wez tu zaufaj i zatrudnij taka...

Ostatnia edycja:
reklama
Wiolka ja dopiero mam sklep 3 miesiące :) dlatego musze czekać ze starankami :)

mama05 jak juz postanowicie to daj znać jaka decyzja :)

wiem że miałam komuś jeszcze opisać ale za chiny nie pamiętam komu :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry