reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc dziewczyny.
mama05 juz u ginka.... bedzie dobrze kochana:-)
marylka to super ze lepiej sie czujesz. a co do zdjec to nie ma sprawy bo i tak narazie nie bede wychodzic z mala z domu.
mama99 nie denerwuj sie tak... :-)
u na skolejna nie przespana noc, znowu w nocy mala miala ponad 39 a rano ponad38 . dobrze chociarz ze czopki zbijaja temperature.
milego dnia kochane kobietki

reklama
Witam,

ale u nas ładnie dziś, słonko świeci...
mama99, nie smutaj się, będzie dobrze.
mama05, szybko tu się melduj jak po wizycie u ginka.
marylka utargu dużego ci dziś życzę.
wiola, jak Iwonka ???
agnieszka, a ty ze zdrówkiem jak ???
nika pewnie zajrzy dopiero wieczorkiem, josephine się uczy
bibinka w pracy.
sergeevna, a co u Ciebie słonko ???

pewnie o kimś zapomniałam...:sorry2:

mama99 może masz zapalenie pęcherza, albo to może jednak ciąża moja znajoma dopiero w 5 miesiącu ciąży się dowiedziała o niej bo tak to miała okres :) zachcianek jakiś strasznych nie miała a jak miała mdłości to myślała ze to zatrucie :) no bo okres był :)

zapmarta dzięki choc ten miesiąc od początku jest tragiczny :(:(:(:(:(:( nie nadążam zbierać kasy na faktury - masakra :(:(:(jeden gościu miał mi dać na termin i okazało się że tak dał ale na 3 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra p prostu ludzi mało że szok nie wiem o co chodzi:no::no::no::no::no::no::no::no:

Wiolka dzięki że nademną czuwasz :):) prawie zapomniałam mam nadzieje że małej dziś już przejdzie :)

mieliśmy isć z Kamilem na spektakl "klimakterium" ponoc ma byc śmieszne :) no i co mój mąż chyba na 99% nie przyjdzie bo nie zdąży z pracy wrócić wrrrrrrrrrrrrrr co za wstrętny dzień brrrrrrrrrrrrrrrrr

mama05: no nie mów że jeszcze się badasz?? jak tam co doktorek powiedział??

Wiolka następna tabletka o 16 więc czuwaj nademną ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem moje drogie kobietki:tak:zaliczylam jeszcze krotki spacer z synem i teraz bawi sie z Tomkiem u gory,wiec napisze;-)sprawy maja sie tak-dzis mam 11 dzien cyklu i po zrobieniu usg okazalo sie,ze MAM 1 pecherzyk ktory ma teraz 17mm co wskazuje,ze za 3,4 dni powinna byc owulacja-czyli ten cykl nie bedzie 25-dniowy lecz 28-dniowy.po tej krwi po peknieciu torbiela nie ma juz sladu:-Da w macicy endometrium ma 3 linie-i cokolwiek to znaczy powiedzial,ze DOBRZE:tak:I TERAZ TAK-skoro mam tylko 1 jajnik sprawny i do tego sam z siebie wyprodukowal piekny pecherzyk to wypadaloby skorzystac z okazji,wiec jak Domi pojdzie spac to obgadam z mezam co i jak:cool2:nie ma gwarancji ,ze peknie dlatego zaproponowal mi ginek.zebym wleciala do Niego za tydzien i zobaczymy czy peknie,ale Tom nie bedzie bral co chwile wolnego wiec sobie darowalam-co radzicie dzialac teraz?????????????????????termin mialabym na grudzien:baffled::baffled:wolalabym wiosne ale to tak z samolubnych pobudek:dry:a druga wersja-dal mi recepte na 3 opakowania Cilest i po odstawieniu jak dostane @ mam do Niego przyjasc w 11,12 dniu cyklu i zobaczy czy sa pecherzyki.:-D:-D:-D:-Dtakwiec taraz jest 1 szansa a nastepne od polowy czerwca.co radzicie kochane-rodzic w 2010 czy 2011??:-):-):-)lece Was nadrobic:tak:a wogole to mam swietny humorek:tak:

witam dziewczyny jestem tu nowa chciałabym się poradzić!!! Co sądzicie o tym.otóż ostatnią miesiączkę miałam 08.02 staramy się z mężem o dzidzię :)cykl mój trwa 34 dni a więc owulacja przypada między 15-17 dc w 24 dc podczas stosunku dostałam plamień dość obfitych,które trwają jeszcze dzisiaj tylko ze dzisiaj to tylko plamienie jest słabiutkie okres powinna dostać 13.03 jak myślicie czy to może być ciąża,dodam że robiłam wczoraj test wyszedł negatywnie,nigdy wczesniej nie miałam takich plamień tydzien przed okresem :( dodam ze przez ostatni miesiac brałam wiesiołka

ROXANA-napisze Ci tak-owulacja wystepuje 14 dni przed kolejna @wiec jesli masz regularne cykle 34 dniowe to owulke powinnas miec w 20 d.c.tak wiec nie wiem skad takie krwawienie u Ciebie,ale skoro staracie sie o dzidzie to odwiedz ginekologa-moze masz nadrzerke do usuniecia i to stad(moja kumpela po kazdym stosunku krwawi wlasnie przez nadrzerke:dry:)ja wlasnie wrocilam od ginek i wypytalam Go raz jeszcze jak to jest z ta owulacja mimo ze mam juz dzieci ale moja sytuacja zdrowotna sie zmienila i powiedzial tak jak napisalam-14 dni przed kolejnym @ jest owulka-jesli nie ma pustego cyklu.

Ostatnia edycja:
mama 05 kochana ciesze sie razem z toba i ci powiem ze ja bym sie na twoim miejscu brala do roboty juz teraz bo to super szanse dostaliscie od natury na kolejnego szkaba i wedlug mnie nie mozna jej zmarnowac.a jezeli sie nie powiedzie to zavczniecie sie starac za te 3 miesiace. ale ja bym zaczela juz teraz bo to jakis znak normalnie jest.:-)
marylka ciesze sie ze pomoglam;-)
roxsana ja niestety ci nie pomoge bo nigdy nie bylam w takiej sytuacji.ale trzymam kciuki zeby to fasolka byla:-)

reklama
Witam :-)
Nie bylo mnie tu trochę, a bo to wspólny weekend, a wczoraj pierwszy dzień pracy :-)
Dziś nawet zakwasów nie mam, a myślałam, że będzie gorzej. Na nogach jestem od 7ej,a bo musiałam do bezrobocia jechać się wyrejestrować :-) ale poza tym ok, za niedługo zmykam się pindrzyć do pracy

Mama, ja bym na Twoim miejscu spróbowała staranek. A co tam, że wypadałoby na grudzień. Ważne, żeby Wam się udało :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry