reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc agnieszka:-) jak sie czujesz? przeszlo ci?

hejka
Nie nie przeszło mi,nadal szwankuje mi mój żołądek,boli gdy coś zjem ehhh w pracy wytrzymałam ale nie było łatwo:(
Co za paskuctwo no ehhh:(
A co u was?jakoś nie mam weny na nadrabianie was,sorki.Jutro mam wolne więc poczytam was troszkę więcej:)

wspolczuje..najgorsze jak trzeba isc do pracy a nie ma sie na to sily.a u nas w skrocie.moja corcia chora - zapalenie gardla.a na forum: marylka chora i lezy w lozku, mama05 pojechala na zakupy, mama99 dostala niestety @. to tak bybylo w telegraficznym skrocie

wspolczuje..najgorsze jak trzeba isc do pracy a nie ma sie na to sily.a u nas w skrocie.moja corcia chora - zapalenie gardla.a na forum: marylka chora i lezy w lozku, mama05 pojechala na zakupy, mama99 dostala niestety @. to tak bybylo w telegraficznym skrocie

ojej to zdrówka dla chorowitków życzę:)
mama05 udanych zakupów:)
mama99 przykro mi z powodu @:(

...puściutko tu...dziewczyn nie ma...
Ja buszuję w necie,nie długo idę kąpać młodego i sama skoczę pod prysznic i chyba się położę bo jakaś słaba jestem no...:(

znów wpadam na moment,bo mąz na treningu,a potem coś wspominał o kolacji z winkiem:tak::-).no i przyniósł mi 5 pięknych róż i dla Ali też 1:tak::-).
wiola ale Ci lekarze są bezmyślni,jeden po drugim musi poprawiać,tylko kasę trzepią:wściekła/y:.mam nadzieję,że Iwusi szybko przejdzie:tak:
moja Ala zadowolona z przedszkola wróciła po takiej przerwie:-)
margolcia fajnie masz z tymi dziadkami:tak:
mama05 pewnie woskowanie to kwestia wprawy,ja kiedys depilatora używałam,ale to tylko na nogach i naczynka zaczęły mi pękać(po mamie).a goliłam się sama do końca ciązy:tak::-)
marylka pewnie już zakopana po uszy w łóżeczku,niech sie kuruje:tak:
agnieszka współczuję,jak Ty biedaku w pracy wytrzymałaś?

bibinka to super romantik wieczor ci sie szykuje:-) to dobrze ze Ali sie podobalo i szczesliwa z przedszkola wrocila.
najgorze to ze ja sama z mala juz czuje za przeproszeniem kregoslup w pupi od noszenia.Lukasz przyjechal tylko na chwile z pracy ale naszczescie za godzine juz bedzie

Witam dziewczyny! Wszystkiego najlepszego!!!!:-):-):-)
Chorowitki nie dajcie się chorobie i kurujcie się:tak:
Wiolka - mam nadzieję że mała szybko wróci do zdrówka:tak: tak to z tymi lekarzami bywa, tu też wszystko leczą Paracetem lub Voltarenem:no:
Mama- trzymam kciuki za jutrzejszy dzień:tak:

reklama
wiola domyślam się,że Cię kręgosłup boli,ale wiadomo,że jak mama jest blisko,to zawsze dziecku jest lepiej:tak:.wróci mąż to Ci pomoże:-)
cześć nika:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry