reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mam tylko nadzieje ze jej pomoze ten antybiotyk.
a ja mam krzeselko ale z tych plastikowych, dostalismy w prezencie , ale nie moge wam powiedziec jak sie sprawdza bo mala jeszcze nie siedzi.
mama05 mi po dkoniec ciazy Lukasz golil nogi, a byl tak ostrozny ze az smiac mi sie chcialo.mam co prawda depilator ale boli mnie depilacja i wole tradycyjene metody:-)
marylka ma masz juz w sklepie czapki wiosenne czy jescze za wczesnie?bo szukalam na allegro ale nie ma nic ciekawego.

reklama
Witam mama
Moi rodzicie są pod względem kupowania dla wnuków super, bo dla nich wszystko. Zresztą mnie także pomagają jak jest nie najciekawiej. Jak będę w ciąży to do minimum będę musiała ograniczyć kupowanie, bo dużo rzeczy dostanę po maluszkach w rodzinie, ale na pewno na niektóre rzeczy się skuszę, mam nadzieję ,że coś mi się z pracą uda zrobić. Dzisiaj znowu byłam na rozmowie, ale już wiem, że jak przez przypadek mi zaproponują to będę musiała odmówić. Nie nadaję się do pracy z chorymi umysłowo dorosłymi. Najgorzej że to oferta przez PUP i jak odmówię to mnie skreślą z bezrobocia na 3 miesiące :( i dupa z dotacji na firmę.

o ja masakra :(:(:( z tą praca może jednak sie uda z dotacją może jednak Cie nie wybiorą :)

wiolka: mam kilka, a jaki rozmiar potrzebujesz?? u mnie chwilowo świetnie schodzą sztruksowe kapelusiki wiązane pod brodą :) jutro zrobie zdjęcia tylko nie wiem jaki rozmiar by Cie interesował :) i pewno w tym miesiącu będe musiała troszke domówić :), ale jeszcze nie wiem kiedy -zależy jak z kasą będe stała :):)

mala na zime miala czapusie na 40cm wiec teraz pewnie 42.wstawiaj kochana bo jestem nastawiona na kupowanie:-).ostatnio pytalam o chodzik i nastepnego dnia babcia Iwusi do mnie dzwoni sie pochwalic ze na wielkanoc malej kupila.

MARYLKA-tak bylam zadowolonaWIOLKA-ja mam wprawe w woskowaniu:tak:MAROLCIA-fajnie masz z rodzicami,ze tak chetnie kupuja.WIOLKA-napewno Mrylka cos Ci znajdzie

kobiety moje-maz wrocil i w sumie to zamiast w srode to wole dzis pojechac po te zakupy bo troche slonka w dzien bylo i snieg stopnial a ta pogoda taka dziwna i niewiadomo co bedzie do srody:dry:takze lece,pewnie zajrze na chwile wieczorem:tak:MARYLKA-zbieraj sie do domu :tak:papaśki moje drogie. p.s. mąż przyniosl 2 piękne kubki do kawy-w takie zielono-brązowe kwiaty-super:cool2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry