maryla86
Fanka BB :)
moje kobitki odpisze ogólnie bo dziś jestem jak flaki z olejem , chyba jeszcze gorzej jak wczoraj - albo dlatego że dziś niemam się jak zdrzemnąć 
prosze mi sie tu nie załamywać tylko zacisnąć zęby i walczyć, jak trzeba to prosze bardzo można uronić kilka lez- mi to pomaga oczyszczam mnie to ale pod żadnym pozorem prosze sie nie załamywać !!!!!!!!!! Bo ja chora jestem i nie będe taki kawał biegła żeby dac klapa
prosze sobie zjeść coś dobrego i uśmiechnąć się następny miesiąc będzie lepszy, dziewczyny mają racje będzie po badaniu może gniek coś przepisze, będzie SI 

ach Ci dyrektoży - wredne małpy jedne wrrrrrrrrrrrrrrrr nie denerwować naszej kobitki bo będe musiała gryść a szczepiona nie byłam

mama05: ty to jesteś sado macho z tym woskiem

nie mam na nic dziś siły powinnam dokończyć dziś jeden towar ale chyba bym do kartonu wpadła

i dziś nic nie wykładam tylko jedno łóżeczko złożyłam 
prosze mi sie tu nie załamywać tylko zacisnąć zęby i walczyć, jak trzeba to prosze bardzo można uronić kilka lez- mi to pomaga oczyszczam mnie to ale pod żadnym pozorem prosze sie nie załamywać !!!!!!!!!! Bo ja chora jestem i nie będe taki kawał biegła żeby dac klapa
ach Ci dyrektoży - wredne małpy jedne wrrrrrrrrrrrrrrrr nie denerwować naszej kobitki bo będe musiała gryść a szczepiona nie byłam
mama05: ty to jesteś sado macho z tym woskiem
nie mam na nic dziś siły powinnam dokończyć dziś jeden towar ale chyba bym do kartonu wpadła

mi w styczniu tez sie ciagnela 2 tyg.ponad bo nie ma kiedy wylerzec i tak to potem jest
Domi nadal spi,za godzine jade po Zuze-woskowanie zakonczone,wybalsamowana jestem,teraz ide robic henne i pilling
o,nie wierze-slonko u nas wyszlo..ciekawe na jak dludo