reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
moje kobitki odpisze ogólnie bo dziś jestem jak flaki z olejem , chyba jeszcze gorzej jak wczoraj - albo dlatego że dziś niemam się jak zdrzemnąć :(

prosze mi sie tu nie załamywać tylko zacisnąć zęby i walczyć, jak trzeba to prosze bardzo można uronić kilka lez- mi to pomaga oczyszczam mnie to ale pod żadnym pozorem prosze sie nie załamywać !!!!!!!!!! Bo ja chora jestem i nie będe taki kawał biegła żeby dac klapa :) prosze sobie zjeść coś dobrego i uśmiechnąć się następny miesiąc będzie lepszy, dziewczyny mają racje będzie po badaniu może gniek coś przepisze, będzie SI :):)

ach Ci dyrektoży - wredne małpy jedne wrrrrrrrrrrrrrrrr nie denerwować naszej kobitki bo będe musiała gryść a szczepiona nie byłam :):)

mama05: ty to jesteś sado macho z tym woskiem :):):):):)

nie mam na nic dziś siły powinnam dokończyć dziś jeden towar ale chyba bym do kartonu wpadła :(:(:( i dziś nic nie wykładam tylko jedno łóżeczko złożyłam :(

reklama
MARYLKA-naprawde wspolczuje Ci,ze chora musisz byc w pracy-jestes slaba,dzien sie wlecze-nie ma sily na nic:no::no:jeszcze 3,5 godzinki musisz wytrzymac a w domku myk-do lozka i niech Kamil robi herb.z miodem i cytrynka,bierz leki,nawet jak poczujesz poprawe i bierz przez dzien lub dwa bo choroba moze powrocic:wściekła/y:mi w styczniu tez sie ciagnela 2 tyg.ponad bo nie ma kiedy wylerzec i tak to potem jest:dry:Domi nadal spi,za godzine jade po Zuze-woskowanie zakonczone,wybalsamowana jestem,teraz ide robic henne i pilling:tak:o,nie wierze-slonko u nas wyszlo..ciekawe na jak dludo:confused::sorry2:

mama no to najgorzej jak wyleczyć nie ma kiedy żeby mnie tak w sobote wzieło chociaz to bym dwa dni wyleżała prawie całe a tak to tylko wczoraj po południu sie połozyłam - bo dopiero wtedy sie źle poczułam :( mnie prawie nigdy głowa nie boli a dziś boli :( i to chyba zatoki, znowuuuuuu (kiedyś miałam 4 lata pod rzą :( ) a oczy to mi sie tak kleją jak nie wiem, jak nie będzie ludzi na koniec to zamkne o 17:30 bo przez ostatnie 30 min to i tak mało ludzi zazwyczaj a czesto wcale :(

MAMA99- nie wyj i nie poddawaj sie:no:nie wolno:no:bo potem ta dolina nie chce czlowieka opuscic:wściekła/y:dobrze,ze za tydzien masz wizyte-bedziesz akurat po @i ginek zobaczy jak wygladaja Twoje jajniki,jak sprawa wyglada z jajeczkami i wogole-glowa do gory i teraz czekaj na wizyte a po wizycie zaczniesz dzialania:tak:z nowa,zdwojona sila wodospadu:-D:-D:-D:-Dbierz folik i badz dobrej mysli,ja mam wizyte jutro i pewnie wyjde z recepta na hormony,ale nie poddam sie bez walki-NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY:tak::tak::cool2::cool2:i Ty tez sobie to powtarzaj;-)wiem,ze Ci smutno,ale tak to juz jest na to na czym nam najbardziej zalezy trzeba nieraz dluzej poczekac...wiem co mowie,tez swoje wyczekalam:sorry2:

mama05 masz rację, nie wolno się załamywać. A po hormonach musi się udać. W końcu dwie piękne buźki się do Ciebie uśmiechają każdego dnia, jak widać zadziałało. Tym razem też tak będzie.
ja mimo, że mam rocznego Karola, to tabletek wtedy nie brałam od roku, więc nie wiem co i jak z tym odstawianiem. Muszę iść do gina. Jedno co zauważyłam, że jak nie biorę tabkletek to jajniki mnie nie bolą tak na owulke jak przy tabsach. Normalnie się z bólu zwijałam, a teraz spokój.

mama99, nie poddawaj się, przyjdzie @ a po niej dni płodne i znów działanka. Do tego jeszcze wizyta u ginek i może się uda. My tu wszystkie trzymamy kciuki za każdą z nas i musi się udać.

zapmarta: ja mam jak ty zanim nie zaczeam brać tabletek to wogule nie wiedziałam co to są bóle miesiączkowe a pierwszą @ dostałam szybko bo w 4 klasie podstawówki i jak miałam przerew to też sobie nie przypominam żeby mnie coś bolało a jak zaczełam brać tapsy to to tak stopniowo musiało byc najpierw mało mnie bolało a puxniej coraz mocniej i teraz tez się skręcam z bólu , coś musi być w tych tapsach hmmmmmmmmmm?????

ZAPMARTA-jak bralas tabletki to nie moglas miec owulki,wiec widocznie bolaly z innego powodu...bo tabletki dzialaja tak,ze jajeczko niedojrzewa,nie ma owulacji wiec nie moze byc zaplodnienia-pewnie,najlepiej umow sie do gina-zrob cytologie i ogolnie to czekamy na sygnal od Ciebie kiedy zaczynacie i od kiedy trzymac kciuki:tak::tak::tak::-Dwiecie co u mnie paranoja-slonce swieci i snieg pada:dry:jedno dobre,ze odrazu sie topi ale chlapa przez to ,ze hej.:dry:ja juz wywoskowana,henna zrobiona-humor poprawiony i z podniesiona glowa i pelna nadzieii ide jutro na wizyte i przyjmuje tylko dobre wiesci:tak::tak::-)MARYLKA-zrob tak jak napisalas-zamknij o 17.30 i idz sie polozyc,lepiej pol godz.wczesniej zamknac niz pozniej na kilka dni wywiesic kartke,ze zamkniete z powodu choroby:sorry2:pewnie jakis klient Ci wirusa zostawil:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ja podejżewam że to mój kochany mąż bo on zawsze z gołą głową lata i wogule wyjdzie taki z wanny ledwo gacie na dupe założy i juz mu się wietrzenia pokoju zachciewa -szok nie moge go czasem ujażmić :):):) no i tak kichał i smarkał ostatnio myśleliśmy że to może na kurz alergia , że może zasucho?? ale sama nie wiem nawilżacz juz chodzi ale efektów brak odkurzacz ma przyjść dopiero jutro - zobaczymy tylko że on tylko w domu ponoc smarka i kicha i mu oczy łzawią - no typowa alergia, ale na co?? nawet hjacusia wczoraj z pokoju wynieśliśmy zobaczymy czy pomoże :( a ja tak dziś kichłam że czołem w biurko walłam :( dobrze że nie wcisnełam nosem entera :):)

MARYLA- no dobrze,ze nie wcisnelas entera:tak::-DTy nawet jak chora to humoru nie tracisz widze;-)a jak dzis handel-est troche ludzi:confused:

BUU napisałam długaśnego posta i mi wcięło... :(

Wszystkiego najlepszego kobitki w dniu naszego święta!!! Dostałyście już jakieś kwiotki? :)
Chrowitkom życzę dużo zdrówka i ciepełka, a precz choróbska wstrętne!!!

A tak w ogóle to witam w ten poniedziałkowy dzień, prawie słoneczny u mnie :)
pozdrawiam serdecznie

reklama
Witaj margolcia :) dzięki za życzonka :) no ja dostałam jednego małego tulipanka od fryzjera z za ściany :)
mama05: no staram się z tym humorkiem :):) uf jeszcze tylko 1,5h :) jak dobrze :) a handelek jakoś spokojnie dziś :( wogule cały ten miesiąc jakiś spkojny aż dziwne bo myślalam że będzie lepszy od lutego a jak narazie to sie nie zapowiada :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry