reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
marylka mała prywatę walnę :) powiedz mi bo widzę ,że masz w sklepie krzesełka do karmienia, powiedz mi czy to są takie co można zmienić w krzesełko i stolik dla starszego dzieciaka,albo czy masz możliwość takich posiadać, oraz jaka mniej więcej cena jest takich krzesełek

reklama
tak z tych drewnianych krzesełek robi się puźniej stolik i krzesełko u mnie koszt to 130,00 zł wiem że sa tańsze ale zazwyczaj maja one wtedy węższe krzesełka i krótsze boki :( miałam jedno takie na początku koszt ok 80 zł może z groszami, nie pamiętam ale ja bym takiego dziecku nie kupiła bo puźniej mogło by byc niewygodne , a te są takie fajne :) były jeszcze większe ale i droższe ok 150 zł ale te za 130 to mi się wydawały najlepsze i takie schodza mi non stop tych co na blogu to już nie ma ale w środe będzie nowa dostawa :)

wrocilam. jednak zapalenie gardla.tamta lekarka za krotko przepisala antybiotyk i zapalenie wrocilo z nasilona sila. przepisal antybiotyk na amoksycylinie, oby pomoglo. najsmieszniejsze jest to ze jak ide na wizyte u irola to place 60 euro a u polaka90euro.sie cenia.
ja dostalam kwitki od mezusia:-)
mala teraz spi czopki na zbicie temperatury dzialaja.
marylka biedactwo kuruj sie. mama05 w zycie bym sie nie wywoskowala, ty naprawde chyba sado maso lubisz?:-)( zarcik)

znajomy ma takie krzesełko i jego córa ma 5 lat i dalej z takiego korzysta :) maluje przy nim i je :) jest zachwycony :) jęsli chcesz to porobie dokładniejsze zdjęcia tych krzesełek jak przyjdą :):) model będzie ten sam co na blogu tylko może być inna tapicerka :):)

marylka porób zdjęcia, jak nie znajdę w mojej okolicy podobnego to się zwrócę do Ciebie o takowe, bo to w sumie moi rodzice chcą kupić dla swojego wnusia 2-letniego:)

marylka tak w ogóle to masz przecudowne rzeczy w sklepie i jak widać bardzo fajny gust(jeszcze nie chwaliłam ,a dzisiaj sobie pooglądałam zdjęcia :) ):-D:-D:-D

margolcia :) dziękuje za komplementy :):) staram się jak moge :):) choć nie zawsze wychodzi :):) no to jak nie znajdziesz nic blisko siebie to zapraszam na internetowe zakupy :):):):) no i zapraszam dziadków do sponsoringu :) dziś tez przyszła mama i mówi tak: o fajna spacerówka (nawet dziecko przymieżyła :)) i mówi tak choć synek idziemy do dziadków opowiedzieć o wózku :) i do mnie wrócimy za 2 tygodnie zamówić inny kolor :):) oby wróciła :):):)

MARGOLCIA -witam Cie:tak:zgadzam sie zToba-nasza Marylka ma swietny gust i juz nie moge sie doczekac az fasolka bedzie w brzuszku i zaczene u Niej zamawiac;-):tak:WIOLKA-no cenia sie masakrycznie:no:ale zdrowie dziecka bezcenne-choc krew zalewa jak wydajesz na wizyte potem na leki a po kilku dniach okazue sie ze dziecko nadal chore!!!!!!!!!!a jesli chodzi o woskowanie to mam wprawe:-Dzastanawiam sie jak dlugo bede sobie sama robila woskiem jak bede w ciazy bo jednak z brzuszkiem to ogolic sie ciezko a co dopiero wywoskowac:baffled:no,zobaczymyMARYLKA-tez mialam takie krzeselko i stolik,ale...wydalam bo nie planowalismy uz trzeciego dziecka a teraz...bede musiala sie obejsc bez bo mam stolik i krzeselka z Ikea

Ostatnia edycja:
reklama
i jak byłaś zadowolona z tego sprzętu ?? jeszcze tylko godzinka i będe mogła podreptać kolejno do apteki do marketu po dużego kubusia do kuchni na obiadek - babcia by sie znowu obraziała jak bym nie zjadła :) choć powiem że głodna nie jestem no ale dziś nie moge tego babci zrobic :):):) a potem to już tylko na pięterko wskocze w dreski i hop do łużeczka :):) w nocy tak sie telepałam że musialam w dresach spać a i tak na noc miałam termofor z gorącą wodą - ale to było dla mnie za mało - taki dziś ze mnie zmarźluch był :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry