reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
zmykam kochane i życzę miłego wieczorku:tak::-)
zdrówka dla chorowitków,oby jutro było lepiej:tak:
mama05 TRZYMAM KCIUKI ZA JUTRZEJSZĄ WIZYTĘ,BĘDZIE DOBRZE:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:.ja Ci coś powiem,pewnie w tym lewym jajniczku juz się jakieś jajko czai,żeby Ci zrobić niespodziankę jutro:tak::tak::-):-):-)

paaaaaaaaaa

reklama
czesc dziewczyny
jestem... ale ja lapie niestety dola :(
przeczytalam was zmulona przez moze pol godizny a teraz juz zapomnialam co mialam komu napisac :////
ja jetsem wkuta bo moja praca niewydajna i cala organizacja o d**** rozbic...
dzisiaj zaplacilam 5 godzin niani, a droga do biblioteki, plus kolejka do szatni, plus oczekiwanie na ksiazki : 2godz10min realnej pracy....
a jak sobie policzylam to za ten tydzien wydam miedzy 190 a 210 euro za nianie... i zaczynam sie bardzo obawiam ze to wszystko pojdzie na nic...

no juz wiem! o tym lekarzu za 90 euro mi sie przypomnialo... niezle!!!!! cenia sie cenia, ale i w PL tez wcale nie gorzej
ale mojego rekordu chyba nikt nie przebije : pan ginekolpog ktory zgodzil sie wziac jak pogotwoe na za 40 minut miedzy 2 pacjentkami zaznaczajac ze zazwyczaj tego nie robi.... 24O euro! jak wyszlam to mi sie wierzyc nie chcialo... dopiero pozniej sie dowiedzialam z emoglam sie nie zgodzic, bo w prawie jest ze pacjent musi byc poinfprmowany "przed" jesli wizyta przekraca 80 euro. i wtedy sie zgadza lub nie, a ja moglam tego nie zaplacic, jako z emi nie oznajmil, znaczy zaplacic do 79... no ale to juz moje standardowe "szczesccie" mielsimy sobie wtedy z f. zrobic weekend spa, no i ten ginekolog to bylo nasze spa, 15 minutowe :)

A ja jestem dumna z Pati - byłyśmy rano u dentysty skontrolować ząbki i okazało się że jeden musi być poprawiony:-( W sierpniu jak bylysmy to Pati nie dała sobie borować a dziś bez protestu wytrzymała:tak: Moja odważna dziewczyna:-) Następna wizyta za rok:tak::tak::tak:

o matko,lepiej nie kracz:no:.może to jakieś sprawy nerwobólowe,albo poprostu przy tej jelitówce wnętrzności się buntują
...być może to nerwobóle ostatnio miałam trochę stresów ale myślę że to jakiś wirus też może być bo najpierw złapał to syn potem mąż i na końcu Ja tylko że mnie trzyma najdłużej i nie chce puścić:(
Jutro mam wolne to postaram się troszkę wykurować.
A ja jestem dumna z Pati - byłyśmy rano u dentysty skontrolować ząbki i okazało się że jeden musi być poprawiony:-( W sierpniu jak bylysmy to Pati nie dała sobie borować a dziś bez protestu wytrzymała:tak: Moja odważna dziewczyna:-) Następna wizyta za rok:tak::tak::tak:

Brawa dla córeczki,dzielna dziewczyna:)
Mój Alan też miał w październiku wizytę kontrolna i był bardzo dzielny co prawda nie było żadnego borowania ale siedział grzecznie na fotelu dentystycznym i wykonywał polecenia lekarza:)

jestem kochane-dzieci spia,zakupy rozpakowane:tak:NIKA -witam Cie;-)musze isc pod prysznic,umyc wlosy i takie tam zabiegi;-)takze lece. dziekuje Wam wszystkim-WIOLKA,JOSEPHINE,MARYLKA,NIKA,BIBINKA,AGNIESZKA,ZAPMARTA-TRZYMAJCIE KCIUKI I POMYSLCIE O MNIE CIEPLO O 10.30 JUTRO.bede czula Wasza obecnosc i wsparcie:-Dkochane jestescie-ciesze sie,ze Was mam:tak:lece do lazienki,mąż wrócil zagilany,więć jakąś herbate z imbirem na rozgrzanie Mu zrobie-na jutro i srode wziąl urlop.DOBRANOC SLONKA MOJE.Wiolka-zycze,zeby Mala nie miala goraczki i zebysci mogli pospac,Marylka-kuruj sie Agnieszka-zdrowka,BIBINKA-super,ze Ala dala rade w przedszkolu-wiem jakie to wazne dla mamy,kamien z serca,nie:tak:NIKA-pogratulowac odwagi corci-wierze,ze jestes dumna:-D:tak:Josephine-nie poddawaj sie z ta praca-ja tez mialam ciezko bo w ciazy bylam i musialam lezec,wiec Tom mi wypozyczal ksiazki i w domu dziergalam.no lece-jutro napisze jak tylko wroce...

Dzieńdobry z rana :):)
mama05: ja już trzymam kciuki za Ciebie i za jajniczki :):)
ja dziś ciut lepiej bo głowa tak nie naparza ale katar nie ustąpił :( kupiłam wczoraj akatar zatoki, prosze przypomnijcie mi że o 12 mam wziąść drugą tabletke :)
Wiolka: jutro zrobie zdjęcia bo dziś męzulek powinoł aparat :):)

reklama
:-) Witam wszystkie kobitki ,,,, jak po wczorajszym dniu kobiet , ja miałam niespodziankię , bo mój szwagier wpadł do mnie z kwiatkiem , :szok: tak mnie zatkało że hoho , to do niego nie poodobne ( mój się śmiał że będzie czegoś pewnikiem potrzebował ) i znając życie okarze sie za jakiś czas, wkurzam się na mój @ :wściekła/y::wściekła/y: bo przyszedł o 3 dni za wcześnie i na dodatek cały czas jest mi nie dobrze , mdli mnie ,boli mnie brzuch :wściekła/y: i sikam jak cholera co chwilę a nic prawie nie pije :wściekła/y::no:.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry