reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA-witaj:tak:szkoda,ze Wasza corcia tak sie meczy moze dzis juz zaczna dzialac te nowe leki i poczuje sie lepiej-a placze bo bol gardal to nic milego nawet dla doroslego:baffled:mowisz,ze zaczac dzialania...jedno co,ze folki biore ale tak co 3 dni jak mi sie przypomni,ale mam w domu wiec zaczne uz brac codziennie.teraz moje chlopaki edza obiad,zaraz klade Domisia i pogada z mężem co On na to:tak:jestem naprawde zdziwiona ze jest ten pecherzyk-jadnak Wasze kciuki zdzialaly cuda:-D:-D:-DPYSKA-witam Ciebie po weekendowe nieobecnosci:)))

Ostatnia edycja:
reklama
witaj pyska:-)
mama05 ja tak naprawde zaczelam brac folik dopiero w 5 tyg ciazy, a bo niby marudzilam Lukaszowi o dziecko ale nie myslalam ze sie da namowic i jak zaczol dzialac to w szoku bylam:-) ale wracajac do foliku to ja zaczelam brac pozno a mala kobita jak trza... teraz9,5 kg zywej wagi.
a skoro tak bardzo chcecie kolejnego dziecka to co to ma za znaczenie ze w grudniu sie urodzi?wazne ze bedzie i bedzie mialo duzo cioc na BB:-)

WIOLKA- no w sumie nic ze w grudniu bym urodzila ,tyle ze nie chcialam na zime-bo tu u nas w ta chlape czy zaspy to ciezko wozkiem jezdzic i boje sie o choroby-starsze pwenie cos z przedszkola przyniosa a takiemu malenstwu to niewiele lekow mozna podac-tylko pod tym wzgledem zima mi nie pasi;-):tak:jak juz mam dzieci to troche inaczej na zime patrze-rozumiesz:tak:

rozumiem i napewno masz racje ale z drugiej strony pomysl sobie czy jak teraz sobie nie darujecie a po tych trzech miesiacach nie uda sie odrazu(oby tak nie bylo) nie bedziecie zalowac ze nie sprobowaliscie:confused:dobra juz nie marudze;-),zastanowcie sie , za i przeciw i powiedz nam co postanowiliscie zebysmy wiedzialy czy trzymac kcieki:-):tak:

Mama to najwyżej rozpocznijcie staranka po Cileście jak tak nie chcesz w zimie urodzić :tak: ale faktycznie... w zimie ani wyjść, o jakiekolwiek przeziębienie nie problem. Strach z takim maleństwem

WIOLKA-no co Ty nie marudzisz:no::-Dprzeciez po to pytam o rade,zeby poznac rozne opinie i masz racje-jak po odstawieniu nie ud sie zajsc to pewnie bede plula sobie w brode a tego nie chce:no::no:oj,nie-zaraz biore folik,poloze go na widoku i bede brac regularnie:tak:jestem tak pozytywnie nastawiona jakbym juz byla w ciazy-a to dopiero pecherzyk:-D:-D:-D

cześć babeczki:tak::-),ale u nas piękan pogoda dzisiaj,mroźno ,ale słonko daje czadu:-)
a mnie ząb napierdziela:wściekła/y:,ale tak dziwnie jakoś,może to nadal od zatok...dziennie jeden apap muszę wziąść
mama05 ale fajnie,że wszystko ok:tak::-).nie wiem czy czytałaś,ale wczoraj pisałąm Ci,że pewnie czai się tam jeden mały pęcherzyk,żeby zrobić Ci niespodziankę:tak:,no i chyba wykrakałam:tak::-).ja bym próbowała już teraz,jak nie wyjdzie to trudno(ale myślę,że wyjdzie:tak::-)),ale potem sama do siebie żalu nie będziesz miała,że nie spróbowałaś.zawsze potem możesz te tablety zacząć brać,nie?
wiola nieźle Iwonkę ta temperatura trzyma:-(,biedactwo
josephine nie załamuj się,DASZ SOBIE RADĘ:tak:
marylka cieszę się,że lepiej się czujesz:tak::-)
cześć pysia:-)

Lecę laseczki. Życzcie mi wytrwania w pracy :-D:-D Obym nie miała tym razem zakwasów. :-D:-D
Jutro będę mieć dla Was więcej czasu :tak::tak::tak:
Papapa.....
Bibinka buziak ;-)
Mama05
;-) miłego dzionka i w ogóle wszystkim

mama05 ja sie tak ciesze jakby to byl moj pecherzyk:-)
bibinka wspolczuje...bol zeba to chyba jeden z najgorszych boli, no zaraz po porodowym ;-)i ucha.dobrze ze wystarcz tylko jeden apap i ze wiecej nie musisz brac tych lekow.
marylka gdzie jestes? chyba masz klientow...oj bedzie dzis duzy utarg;-):tak:

pysia dasz rade:-) do jutra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
BIBINKA-czytalam kochana i pamietam ,dlatego jak mi pokazal ten piekny pecherzyk to od razu pomyslalam o Tobie:tak:i az mi sie cieplo na sercu zrobilo:-D:-Dzaczniemy dzialania albo dzis i co 2 dni albo od jutra -ginek.powiedzial,zeby dzialac od czwartku...

BIBINKA-a bylas u dentysty i co???nie pomoglo??:((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry