reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA,WIOLKA,AGNIESZKA,BIBINKA-decyzja podjeta.................zaczynamy jutro:tak::tak::tak::-D:-D:-Dto znaczy w tym m-cu juz byly przytulanki,ale wczesniej. mąż powiedzial ,że sprobujemy bo chcemy dziecko a nie jeszcze bedziemy wybierac czy rodze w grudniu czy w kwietniu;-)jak sie uda to super a jak nie to od czerwca po odstawieniu:tak:ROXANA-to naprawde nie wiem jak Ci pomoc-musisz czekac kilka dni i zobaczysz czy @ przydzie w swoim czasie...ja nie mialam takiego przypadku-zaczelam plamic jak bylam w 1 ciazy a na drugi dzien to juz byl krwotok,b.silny bol brzucha i poronilam:-(:-(ale to nie bylo brazowe plamienie tylko zywoczerwona krew!!umow sie do ginek.AGNIESZKA- a dziewczyna faktycznie ma piekny glos-wystepowala u nas w edycji MAM TALENT
mama to suuuperrrrrrrrrrrrrrr bardzooooooooooo sięęęęęęe cieszęęęęęęe Twoim szczęściem.
Ostatnio mało się uśmiechałam ale teraz jestem nawet szczęśliwa Twoim szczęściem.
Działajcie kochani owocnie,powodzenia:)))

reklama
agnieszka kto cie wkurza?? czemu szkoda gadać?? no chyba że niechcesz :(

mama05: gratulacje podjęcia decyzji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czekamy razem z Tobą na wynik ale tak sie ciesze że zaczyna Ci się tak pięknie układać w tych sprawach :):):)

roxana: zapraszamy wieczorkiem

co wam powiem to Wam powiem ale cos czuje że nasza mama zakupi niedługo nutelle i bitą śmietane :):)

u mnie w barku bita śmietana tylko czeka aż mi katar przejdzie :):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
co wam powiem to Wam powiem ale cos czuje że nasza mama zakupi niedługo nutelle i bitą śmietane :):)

u mnie w barku bita śmietana tylko czeka aż mi katar przejdzie :):)
MARYLKA-Ty dobra jestes:-D:-D:-D:-D:-Dno uciechy z Toba co niemiara:tak::tak:napisze tak-wczoraj bylam na zakupach i zamiast nutelli kupilam cos nowego-krem waniliowy-sprobujemy,a co:szok::-):-):-):-)AGNIESZKA-dziekuje Ci;-):tak:wiedzialam,ze moge na Was liczyc i ze bedziecie mnie wspierac i nie pomylilam sie:cool2:MARYLKA-a jak tylko sie uda to otwieram u Ciebie poleczke tak jak KPI23:tak::tak::-D

mama nie ma problemu :) dla Ciebie zawsze jakaś półeczka się znajdzie :):):) no ja mam w barku bita śmietane i sos truskawkowy :):):):) a potem razem do wanny i powtórka a co - to mój plan na weekend :):):):) dlatego szybko musze sie katarku pozbyć :) coby męża nieogilac :):):):):):)

Agnieszka: my wszystkie czasem łapiemy doła a to dlatego że my babki więcej rozymślamy - to moja osobista teoria ja tez po mału łapie ze sprzedażą choć dziś ciut lepiej jak wczoraj no ale co będzie jutro ?? i takie tam ale kobieto nie mozemy się poddawać i szukać pozytywów bo jam mamy doła to gorzej wyglądamy - przynajmniej ja :) bo mi sie malowac niechce i brzucha nie wciągam :) a poptem słysze znowu:"jesteś w ciazy?"" ech cięszkie życie biednego małego zuczka :):)

Agnieszka mam nadzieje że już niedługo Twój kubuś puchatek będzie uśmiechnięty i zadowolony z życia i Ty tak samo - bo nie uwiezysz domyśliłam sie że tak jak zmęczony jest kubuś tak i Ty jestes zmęczona życiem ale ja muwie dość temu czas na (nie nie na clgejt - jak z tej reklamy Aniu czas na kolgejt-dla wyjaśnienia :):) ) tylko na uśmiech :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 gratuluje:-)to genialna wiadomosc. bardzo sie ciesze( juz to dzis pisalam:-))ale naprawde ciesze sie przeogromnie. a z ta smietana i sosem no ...kurcze chyba musze sprobowac...

dziewczyny moje a jak ja sie ciesze:tak::-D:-Dpisalam Wam wczesniej ze juz nogami przebieram zeby zaczac a tu prosze jak zlecialo i jutro bedziemy ROBIC DZIECKO:-)ale jazda-wiem,wiem,moze sie nie udac,ale zawsze to juz proby beda podjete:tak:no chyba,ze do wieczora mój zagilany mąż zbierze sie do kupy i da rade to już dziś zaczniemy:-Da przed chwila wzila 3 tabletki wiec moze bedzie dobrze i wieczorem po zebraniu sil witalnych bedzie mial ochote na żonke;-)

reklama
mama napewno bedzie mial chec i to pewnie nie tylko raz:-) ja patrze na twojego avatara to wydaje mi sie ze jestes bardzo ladna kobitka.
a ja sie pochwale ze mala sie obudezila i nie ma narazie goraczki:-) oby tak juz zostalo.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry