• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol kochana Ty pokój przemeblowałaś???? Daj mi trochę swojej werwy, a sama sobie poleż - wiem, że już się na maksa powtarzam, ale naprawdę mi głupio, że ja tyle odpoczywam, a na ciążę na razie nawet się nie zanosi! Czy Ty już chcesz po prostu przyspieszyć to i owo?? Trzymaj się i dobrego nastroju życzę!!!!!!!!

reklama
lil - po prawdzie modlę się żeby wytrzymać do 6 stycznia i boję się żeby koza wcześniej nie wylazła ale mi się zwyczajnie nudzi w domu :-p Karola umie się sama bawić i robi to super a mi się zwyczajnie nudzić zaczyna :-D M nie ma w domu to mogę porobić coś na co on by mi nie pozwolił :-p A ja znam swoje granice i wiem kiedy mogę przegiąć a tu czuję się całkiem dobrze więc jest luzik :-D I tak pewnie opiernicz dostanę więc chyba zadzwonię po kumpla żeby zapewnił mi alibi że to był on a nie ja :-D Kumpel dobra dusza to się zgodzi :-p A ty się nie przejmuj - zobaczysz co znaczy nuda po ponad 3 latach siedzenia w domu to też zaczniesz meble przestawiać w 8 miesiącu :-D Bo ja siedzę w domu i ew pracuję w domu :sorry:

krakusek - ja raz brałam podjęzykową przez 3 dni po czym zadzwoniłam do gina że zaczynam ją stosować dowcipnie bo mnie cholera weźmie - oj naprzepraszał mnie że zapomniał mi powiedzieć że miałam ją właśnie dowcipnie stosować (wtedy tylko podjęzykowa była na ryczałt - teraz są obie) - myślałam że się porzygam jak ja brałam :no: Nigdy więcej :no:

Idę nastawić pranie bo frytki w piekarniku już nastawiłam :-p Dzisiaj mamy niezdrowe jedzenie z Karolą :-p Bo do frytek będzie parówa i ogórek kiszony :-p Nie chce mi się gotować :-p A raz na jakiś czas nie zaszkodzi takie jedzonko :-p A muszę jeszcze odkurzyć i kurze pościerać :dry: Boniu jak jak nienawidzę kurzy ścierać bo mam na kurz alergię :no: :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się w sobotę! :-)

Sergi - nie wrzeszcz tak, bo w Norwegii Cię słychać! :-p:-p:-D:-D

Ja dziś jakby lepiej. Zaraz zmykamy a M. na zakupy, więc poklikam za kilka godzinek, a tymczasem miłej soboty!

Ostatnia edycja:
Witam się popołudniowo ... ;-)

kawkę?
Zabieram się za pieczenia murzynka, muszę tylko poszukac przepisu w internecie :happy:
Zaczyna mnie boleć podbrzusze, czyli @ zbliża się nieuchronnie ...:wściekła/y: życie !!!
Mam nadzieje, że przyjdzie szybciutko i znowu będzimy mogli się starać o naszą wymarzoną dzidzię :-D
A na naszym forum jak co weckend cichuuuuutko oj cichuuuutko:nerd:
sol sergi lil mam mary musia misia - czesc :happy2:

palma hej ;) Ja za kawke podziekuje, teraz miete pije. Mój Patryk sobie zazyczyl, potem mu sie odechciało tej miety a ja musze wypijac ;-)

Ide do tego mojego szkraba bo mnie ciagnie do zabawy ;-)

Czesć naga, musia

jak tam mija dzionek? u mnie mroźno i słonecznie było. dziś wracam do Wrocka, jedzie ze mną mój brat, jutro na lotnisko go odwozimy do Krakowa i leci do Szkocji. a jak mi się nie chce wracać... z chęcią zostałabym z mamą.

lil_maja dziękuję CI kochana za wszystkie słowa, bardzo miłe, podnoszące i wspierające :-*

Ostatnia edycja:
Patryk spi, Adrian w sklepie to mam chwile dla siebie ;)

mlodam hej, u mnie zimno i snieg sypie caly dzien. A ty jak sie czujesz?;)

reklama
musia jak nie rozmyślam, nie wspominam i nie zastanawiam się jakby to było... gdyby się nie stało to w miarę. a że nie da się nie myśleć... sny z kosmosu, raczej czarne, ale staramy się trzymać, to nam pozostaje, no i modlitwa, bo to tacie jest teraz potrzebne.
a ty jak się czujesz?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry