• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodam sciskam cie mocno bo wiem co przezywasz teraz. A u mnie spokojnie raczej. Tylko jestem praca zawalona, ale w poniedzialek bede sie starac o obnizenie obowiazkow - jesli nie to bede musiala odejsc z pracy, poniewaz dobro dziecka jest dla mnie najwazniejsze. A z dochodow meza jakos sobie poradzimy, chociaz latwiej by bylo z moja praca ale wiadomo - teraz dziecko najwazniejsze.

reklama
musia ja tam jak byłam to do 12 nie chciałam nic mówić. i akurat stało się co sie stało, choć następną razą nie będę wiedziała co robić.
pewno że dzidzia najważniejsza.

oki, ja będę sie powoli zbierać na pociąg, miłego wieczorka życzę kobietki!
do miłego i szybkiego. papa

na ile stopni murzynek ? bo raz pisza 180 a raz 200 i raz pisza 30 raz 40 a raz 45 min ??????????????????????????

sie człowiek nerwowac musi ... halo halo !!!

palma - zależy czy masz piekarnik z termoobiegiem czy nie :-p Bo jak włączasz termoobieg to się zawsze niższą temp bierze a jak nie to wyższą a czas - cóż - sprawdzasz po pół godzinie a potem co 5-10 min :sorry:
Mam nadzieję że nie spalisz :-p

A ja właśnie zrobiłam blok czekoladowy już tężeje w lodówce na jutro a jak M jakimś cudem kupi po drodze do domu banany to w nocy jeszcze kopiec kreta zrobię bo się właśnie dowiedziałam że jutro mam szwagierkę z rodziną :-) w gościach a potem teściów :dry: Moja siostra raczej nie zajrzy złożyć M życzeń bo już dzisiaj zadzwoniła do mnie żebym mu przekazała - kij że urodziny ma jutro :-p Ale mojej mamie przez tą chorobę też się popierniczyło i myślała że dzisiaj niedziela i też mu dzisiaj złożyła :-D Ehh... No ale przynajmniej pogadam sobie jutro z młodą co mam jej kupić bo już po sklepach to nie mam siły łazić a została nam tylko ona z prezentem gwiazdkowym :-p Ehh te 11-latki :-p

czesc baby-witam sie i ja wieczornie:))

SERGII- nie krzycz z rana :))):))
PALEMKA- z murzynkiem tak jak pisze Sol-jak masz termoobieg to daj na 180 stop.i po 40 min powinien byc gotowy...ja wlasnie wyjelam chleb z piekarnika-pieknie pachnei w domku:)

MARY-BETH- czesc i Tobie rowniez milusiej soboty :)

MLODAM- trzymaj sie kochana!! wspieram..
kiedy testujesz- &&&&&&&&&&&&

LIL- brakowalo mna Cie wczoraj...dobrze,ze dzis wlecialaś:))tęsknilam :)

pozdrawiam Was wszystkie-mnie dzis kluje z lewej strony prawie caly dzień az wzielam po 14.00 2 lutki i poszlam na godzine spac...mam nadzieje,ze to klucie jest normalne a nie ,ze ciąża pozamaciczna.......

dobrze,ze jutro ndz.i Tom zajmuje sie dziecmi..

mama - mam nadzieje że wszystko ok :-) A jutro sobie poleż ile wlezie :tak: Mnie jutro bieganina czeka :dry:

Spadam odkurzyć bo jutro mi M nie pozwoli :dry: A jeszcze muszę pozmywać tylko mnie pierońsko przy staniu kręgosłup rypie i chyba zostawię to w prezencie mojemu małżonkowi :-p ... Nie.... :-p

mama mam nadzieje e wszystko bedzie ok. Tylko nie stresuj sie i nie wmawiaj sobie ciazy pozamacicznej :)):))))

sol,musia- dzieki,mam nadzieje,ze te klucia to nic zlego czesto czuje lewą strone ,ale z prawej tez czasem zakluje wiec to raczej nie pozamaciczna...
matko i córko co za nerwy...dobra zmykam,dz.najedzone,wykąpane zaraz zasną a ja wiadomości ,jakaś mala kolacja i spac,zeby nie myslac..

spokojnej nocki Wam życze i owocnych dzialań:)))))))))))))

reklama
Mama witaj kochana - miło, że ktoś tęskni hehe :-D:-D:-D - ja mam zapiernicz teraz jakiś, no i w sumie mam fazę nerwa na te całe moje starania, bo jestem w gorącej wodzie kąpana i słomiany zapał i jak mi coś nie idzie to biorę zabawki i idę do domu :wściekła/y: Kochana wiem jak to jest się o wszystko martwić - ale kłucie to raczej dobry i powszechny objaw - główka więc do góry!! Mam nadzieję, że po 14 grudnia będzie już łatwiej i bezstresowo!!!!!!!

Palemka już coś wyniuchałam, że Ty w kuchni lubisz posiedzieć :))) Fajnie - ja straszny leniwiec jestem, uwielbiam czytać co ludzie pieką, gotują, szykują - biorę przepisy i zaczynam też pichcić, niestety z marnym skutkiem.... A jak w ogóle się czujesz w oczekiwaniu na @ (oby na brak @)? Ja już wiem, że to jeden z najbardziej momentów cyklu, na szczęście ja to dopiero będę miała po świętach....Trzymam kciuki za Ciebie!!

Mlodam ściskam Cię kochana - jesteś bardzo dzielna i na pewno los niedługo się do Ciebie uśmiechnie, a my będziemy tego świadkami :))

Sol mam nadzieję, że u mnie nie dojdzie do tego, że będę 3 lata w domu siedzieć...Choć w sumie zapowiada się na to cholibka...W domu nie bardzo co mam przestawiać, bo nie mam swojego mieszkania i swoich mebli, w kuchni się nie sprawdzam, buszowanie po BB mi dobrze wychodzi :)) I czytanie książek i oglądanie seriali...Ale to chyba wstyd się tak przyznać :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry