M
musia05
Gość
Witam się
)
Coś nas mało tu dzisiaj
) Co slychac?
Coś nas mało tu dzisiaj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi ale nie moge pomóc. z tego co wiem to to ze stosuje się ją 2 razy dziennie..Dziewczyny, może to będzie i durne pytanie, ale pomóżcie... Lekarka zmieniła mi luteinę podjęzykową na dopochwową. I nie jest napisane, jak ja mam to stosować. W sensie - jak głęboko włożyć, czy poleżeć do rozpuszczenia, jak długo to się rozpuszcza?No naprawdę zgłupiałam.
![]()
No właśnie nie...lenie sie ostatnio... dlatego dziwne ze cos takiego wystąpiło u mnie... hmm... teraz to zaczne dopiero sie denerwowac..Misia to dobrze ze juz lepiej. A moze z nerwow cie bolalo? Masz ostatnio duzo stresu?
No wiem. oby to było coś z trawieniem. chociaż bardziej przypuszczam ze to chodzi o owulke. Przynajmniej bardzo bym chciala by wczorajsze i środowe staranka przyniosły rezultaty..Misia czasami brzuch ludzi boli. Moze cos zle zjadlas, cos zle strawilas ...Przyczyn moze byc duzo.
Ja wiem że fajny... lepszego nie mogłam sobie wymarzyćMisia kochana - ale fajny ten Twój narzeczony!!!!! On z Krakowa do Warszawy specjalnie dla Ciebie przyjechał na te 4 godziny??? Aż mnie ciary przeszły!! To trzymam kciuki wiesz za co!!!
Właśnie sobie jem jabłuszko a Emi bardzo nie lubi jabłek więc mnie terroryzuje
A najlepsze że nie kopie w takim sensie - kopie tylko się rozpycha na maxa
Tylko lepiej przy niej stosuj wkładki bo strasznie brudzić frania potrafi 
Emila się trochę wkurzyłą ale jakoś jej nie bardzo dokuczyło czyli sobie ani jej krzywdy nie zrobiłam
W sumie przesunęłam tylko jej wyro - dosłownie sunęłam bo gdzie będę podnosiła