• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny, może to będzie i durne pytanie, ale pomóżcie... Lekarka zmieniła mi luteinę podjęzykową na dopochwową. I nie jest napisane, jak ja mam to stosować. W sensie - jak głęboko włożyć, czy poleżeć do rozpuszczenia, jak długo to się rozpuszcza?O_o No naprawdę zgłupiałam. ;)
Przykro mi ale nie moge pomóc. z tego co wiem to to ze stosuje się ją 2 razy dziennie..

musia- ja czuje sie całkiem dobrze. jedynie noc cięzką miałam. bardzo bolało mnie podbrzusze co uniemożliwiało mi spokojnie spać :( na szczescie juz jest lepiej... nie wiem co sie ze mną działo... hm...

Hej kochane moje! Wczoraj byłam taka zabiegania, dziś też, ale nie mogłam nie wejść na chwilę na BB - nie dałam rady wszystkiego dokładnie nadrobić, ale wiele dobrych wiadomości widzę!!!!!! MUSIA, MAMA GRATULUJĘ BABECZKI KOCHANE!!!!!!!!!!!!!! Teraz to Wy Szczęściary jesteście - na każdego przyjdzie pora i niech to będzie dobry przykład dla innych - nieważne ile kto się stara - ważne, że jest DOBRE ZAKOŃCZENIE :))) Teraz trzymam dalej kciuki, żeby wszystko dobrze było!!!!!!

Serg, Palemka - dziękuję Wam za miłe słowa - choć ja wcale nie jestem aż tak pozytywnie nastawiona i nie staram się z taką radością jakby się mogło wydawać - po prostu staram się pozytywnie mówić - walczę z takimi samymi lękami, niepewnością, smutkiem jak nie wyjdzie - jak każda z Was pewnie. Jak się staram w dni płodne to nie ma szansy, żebym nie myślała o tym, że to jest w jakimś celu. Choćbym nie wiem ile sama siebie przekonywała, że jest inaczej. Często jest to nawet tylko w celach roboczych. No bo nie ukrywajmy - jak nie starałam się o dzidzię to nie przytulałam się codziennie po 2 razy - zwłaszcza odkąd pojawił się Maciuś. Lubię po prostu być szczęśliwa i wkurza mnie to, że szarość dnia codziennego czasem tak mnie dobija, że nie widzę już nic pozytywnego. A mówienie o wszystkim na wesoło i pozytywnie działa czasem jak różowe okulary - czyli nawet jak świat nie jest kolorowy to my i tak go widzimy na różowo.
Teraz może będę bardziej na luzie się starać. Przeżyłam co przeżyłam, straciłam szansę na kasę ze zwolnienia od 1 stycznia, więc nie mam ciśnienia już takiego. A w dodatku to jak teraz zafasolkuję to termin będzie wrzesień-październik-listopad - czy jakoś tak, zależy kiedy się uda - a ja chciałam bardzo na wiosnę lato urodzić. Więc w sumie jest tyle rzeczy inaczej niż planowałam, że jakby całe ciśnienie poszło w zapomnienie. Ale to wszystko okaże się w dni płodne kochane....

Nie mogę więcej pisać, bo muszę do Maciusia - ale zaraz znowu się odezwę.

BUZIAKI!!!!

Misia czasami brzuch ludzi boli. Moze cos zle zjadlas, cos zle strawilas ... :) Przyczyn moze byc duzo.

Misia kochana - ale fajny ten Twój narzeczony!!!!! On z Krakowa do Warszawy specjalnie dla Ciebie przyjechał na te 4 godziny??? Aż mnie ciary przeszły!! To trzymam kciuki wiesz za co!!!

Mlodam kochana - ściskam znowu - mam nadzieję, że kolejny rok będzie dla Ciebie łatwiejszy, szczęśliwszy.... Ciężko mówić cokolwiek po takiej stracie :((

Sol a co u Ciebie???????? Jak się czujesz?????

Wszystkie dziewczyny serdecznie pozdrawiam i przykro mi, że w takim streszczeniu piszę, ale taki zabiegany dzień znowu dziś.

Misia kochana - ale fajny ten Twój narzeczony!!!!! On z Krakowa do Warszawy specjalnie dla Ciebie przyjechał na te 4 godziny??? Aż mnie ciary przeszły!! To trzymam kciuki wiesz za co!!!
Ja wiem że fajny... lepszego nie mogłam sobie wymarzyć :) Powiedział ze sie stesknił i musiał sie ze mną zobaczyc ;) hehe...
Ciesze sie bo inaczej widziałabym sie z nim dopiero w poniedziałek..

reklama
lil - skopana :-D Właśnie sobie jem jabłuszko a Emi bardzo nie lubi jabłek więc mnie terroryzuje :-D A najlepsze że nie kopie w takim sensie - kopie tylko się rozpycha na maxa :-D

krakowianka - tą lutkę zakłada się jak najgłębiej i jak chcesz możesz sobie poleżeć pół godzinki ale nie ma takich wskazań :tak: Tylko lepiej przy niej stosuj wkładki bo strasznie brudzić frania potrafi :-p

A ja dzisiaj Karoli przemeblowałam pokój :-p Emila się trochę wkurzyłą ale jakoś jej nie bardzo dokuczyło czyli sobie ani jej krzywdy nie zrobiłam :-D :-p W sumie przesunęłam tylko jej wyro - dosłownie sunęłam bo gdzie będę podnosiła :-p

Spadam obiad robić :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry