• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia witaj :)) co u ciebie?

Mój Patryk juz spi, Adrian tez tylko ja zasnac nie moge. Plecy mnie bola niesamowicie:dry:

monia - SUM to Studia uzupełniające magisterskie bo póki co mam technika farmacji i inżyniera informatyki a mąż chce żebym chociaż tą informatykę uzupełniła do magistra więc od października wracam sobie na studia i o ile później mnie mój były promotor zechce to spadam na doktoranckie :-p Ale to zobaczymy. Póki co dostałam od niego propozycję magisterium na AGH ale mnie nie stać bo tam zaocznie semestr kosztuje 3 patole :-p Czyli musiałabym nagle skądś wytrzasnąć 12 tysiaków :sorry: A tak zrobię mgr tu a potem zapytam czy by mnie nie przyjął na doktoranckie do siebie bo wtedy startuję już z innego pułapu i mam stypendium naukowe :-) Zastanawiam się czy z automatu nie pociągnąć SUM administracji bo mam takie uprawnienia :sorry: bym miała już trzy kierunkowe wykształcenie :-p

musia - lepiej nie będzie z plecami :-p

Spadam spać :-D

Sol studia, dzieci, maz, sprzatanie .... kobieto nie boli cie czasem glowa od natloku zajec?:-D Podziwiam szczerze. Chyba lubisz sie uczyc skoro masz 3 kierunki. Ja mam 1 narazie - filologia angielska, ale po urodzeniu okruszka chciałabym zrobic 2 kierunek o ile czas i sily pozwola. Miłych snow ;**
Wiem ze z plecami lepiej nie bedzie - z Patrykiem w ciazy tez tak miałam :dry::baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Musia-ja mialam rwe kulszowa, takze w ogole nie moglam chodzic;/
Sol- oo to widze, ze ped do wiedzy masz i bardzo dobrze:) a moje studia od pazdziernika podrozaly i teraz czesne wynosi 520 zl;/ ale na szczescie w tym roku koncze, bo juz mam dosyc tych dojazdow(lodz) i oplat rowniez. ja jeszcze sie nie zastanawialam nad mgr, ale napewno cos w ck bede dzialala
wlasnie mierzylam sobie cisnienie 96/60

Ostatnia edycja:
monisia ja na szczescie nie mam rwy kulszowej, ale przez te plecy to nawet lezec nie moge. Boje sie wziac proszki przeciwbolowe bo nie wiem czy moge, a do gina za pozno zeby dzwonic. Takze sie mecze.:-(

ja tez nic nie bralam, chociaz jak pisalam wczesniej nawet chodzic nie moglam , ze spaniem tez masakra bo nie moglam sobie pozycji znalezc, na szczescie przeszlo mi po jakis 2 tyg.

monia to nie zazdroszcze. Chociaz dobrze ze ci przeszlo. Ja z Patrykiem jak bylam w ciazy to cala cieze mnie plecy bolaly i nie chcialo za nic przejsc. :dry: Jutro zadzwonie do ginekologa czy moge jakies przeciwbolowe brac. Jak z ta ciaza bedzie tak samo jak z Patrykiem to ja dziekuje .... chyba maz mi bedzie robic codziennie masaze:-D

musia - dopiero dwa nie trzy :-p trzeci zamierzam sobie dorobić :-p Wiesz - teraz w październiku dopiero się broniłam bo miałam już w lipcu ale źle się z Emi czułyśmy więc odpuściłam. Ale najpierw mgr z informatyki a dopiero potem moje fanaberie :-p

Miłej niedzieli wszystkim bo moja już zaczyna się nerwówką :dry:

reklama
Dziewczyny ale Wy późno spać chodzicie!!!! WOW!!! Ja zawsze wcześnie mam odlot...

Witam nową staraczkę i sukcesu jak najszybciej życzę :)))

Palemka pamiętaj, że dopóki @ nie przyjdzie jest nadzieja :))) Trzymam za Ciebie mocno kciuki kochana - postaraj się póki co odwracać uwagę, żeby nie myśleć za dużo :))

Tyle tu fasolek ostatnio, że to jest już zaraźliwe...Ja nawet zrobiłam w domu fasolę po bretońsku w nadziei, że chociaż jedna we mnie zostanie....

Sol - no macierzyństwo to też jakiś rodzaj kariery - chociaż to pewnie zależy od wieku, ja czuję, że mój cenny czas, który mogłabym poświęcić pracy ucieka mi przez palce. Jakbym miała gwarancję, że od razu znajdę pracę jak będzie trzeba to byłoby inaczej - ale z tym kiepsko jest...A studiów zazdroszczę....Ja nie wiem czy znalazłabym w sobie jeszcze energii do nauki - przerwa u mnie już za długa chyba....Ale kto wie kto wie....

Buziaki dla wszystkich - dziś jestem chyba znowu tylko przelotem. Mam taką fazę cyklu, że mi niestety weny do pisania brak :crazy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry