• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol no wiem, zrozumiałam;-) Mam nadzieje ze jak Emilka przyjdzie na swiat to da ci sie spokojnie uczyc na 3 kierunku.

Witam się z rana. My z Patrykiem juz wstaliśmy, bylismy jeszcze na spacerze. A mój mąż - spioch straszny - spi jeszcze.:-D

reklama
ja jestem troche niewyspana bo Maly marudzil w nocy, mam nadzieje, ze niebawem wyzdrowieje bo juz nie daje rady;/ najpierw bral zastrzyki przez 6 dni i to bylo za malo bo dalej mu sie chrobsko rozwinelo i od wt dostaje antybiotyk w syropie.

lil - dlatego robię sobie teraz roczną przerwę - inna bajka że broniąc się w październiku zamknęłam sobie drogę na ten semestr się zapisać ale będzie ok :-D Wiesz - ja tylko farmację robiłam dziennie a informatykę zaocznie więc miałam spokój :-D Teraz pewnie też będę zaocznie bo z kim bym dziewczynki zostawiła :sorry:

musia - z Karolą opuściłam tylko jeden zjazd bo był tydzień po porodzie :-p Ale po za tym dodała mi skrzydeł - najwyższe średnie miałam właśnie w ciąży i po porodzie :-D Jakby nie było skończyłam ze średnią 4.45 za całe studia i 5 na obronie więc ... :-D Będzie dobrze :tak: Tym bardziej że miałam podstawy administracji na zajęciach więc luzik :-D

Odkurzone, pozmywane płytki i panele, posprzątane na półkach i nawet kurze starłam (w masce) :-p M tylko umył gary :-D A teraz czekamy na jego gości urodzinowych i luzik :-D Padam na pysk :-p I nie - nie chcę wcześniej urodzić :-D

Cześć kochane babeczki!

Co u Was? Jeszcze nie nadrobiłam, bo nie miałam zbyt dużo czasu... :sorry: Ale mam nadzieję, ze wszystko dobrze! Przepraszam, że tak wpadam na chwilkę, ale strasznie mam mało czasu... :eek: We wtorek mam wizytę u ginki i mam nadzieję, ze da mi skierowanie na badanie hormonów, bo już się martwię, ze moje problemy z zajściem przez tyle czasu to prolaktyna... :oo:

Kawki?

kawa2.jpg

Musia, Sol, Lil, Misia, Monia - hej i miłego dnia!

mary-beth - a dzięki wielkie :D
Jeżeli chodzi o mnie to wszystko dobrze.
Staram sie nie panikować i starać sie dalej :D ale jest bardzo Ciężko :(
Będzie dobrze <przytul>

reklama
hej wszystkim :)

sol kobieto ja cie podziwiam i to nie od dzis!! :)
studia dziei dorabianie i dla mnie najbardziej nieosiaglane : DOM! kurde jak czytam z emas zczas na gotowanie, sprzatanie pieczenie jakis cudow itp itp normlanie mi sie wstyd robi
ja mam problem z zorganizowaniem pol godizny sprztaania dziennie... wiec mi wali na leb a pozniej jak mam to od razu 3-godziny! o gotowaniu i pieczneiu nie wspomne bo to az niewyobrazalne jest! chcialabyl byc taka zmotywowana i jeszze do tego zroganizowana... bo sie zorganizowac za chol**erke nie umiem, wszytsko mi tak jakos ciagle przez palce jak woda ucieka :(

ale w ten weekend mam wymowke, jetsem chora, wirus... kaszel katar i mega bol gardla bez goraczki...juz nie licz eod ilu nocy nie spi/ nie spie normlanie
padam, wiec gotuje sprzata i robi za nianie w weekend maz! o ! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry