• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil - witaj słońce nasze :-D:-D:-D- ja to taka srednia kuchara jestem, poprostu ja lubię jeść, mimo tego, iż nie wygladam, wręcz przeciwnie, chudzielec jestem, ale jesc lubie i to w miare zdrowo i dobrze, w miare możliwości ... Ciacho upiekłam mężowi extra, bo dziś Barbórka(że niby dobra zona - hahaha ) A i prz okazji na kiecke wysępiłam ...:-p:-p:-pU mnie jesli chodzi o @, to od południa miałam boleści brzuchowe i kręgosłupowe - czyli @ murowana :angry: do 4-5 dni ... sutki mnie bolały chyba ze dwa tygodnie i dzis juz prawie przestały, a ja się oczywiscie lekko napaliłam ---- jak szczerbaty na suchara :crazy:

mama - czesc mamciu;-), zdrówka dużo i nie przejmuj się, pewnie jak masz sobie głowe złymi myślami zaprzątać, to lepiej idz spać ... hehe

musia - jak się poczuwasz ???

Mama i Musia wielkie gratulację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My działamy, jak co miesiąc, i ciągle mam nadzieję. Najgorsze jest to, że moje koleżanki jakby się zmówiły i każda jest w ciąży.AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Witajcie!
Chciałabym do Was dołączyć, co prawa nie wiem czy w najblizszym czasie zajdę w ciąże, to zależy od paru czynników,( z czasem napisze wiecej), ale jestem dobrej myśli:) ostatnio mam jakies dziwne klucia w lewym i rzadziej w prawym jajniku, ale robilam dzis test i wyszedl negatywny;/ okres mam jeszcze niewyregulowany po ostatniej ciazy, ale 2 razy juz mialam i wlasnie przed @ wystepowaly u mnie dziwne bolesci brzucha, ktorych przed ciaza nie mialam.(wczesniej /2 byly u mnie zupelnie bezobjawowe, gdyby nie krawaienie to nic bym nie czula;p
spadam do M ogladac filmik i pozdrawaim Was serdecznie

monia - pisz pisz :-D Trzymam kciuki żebyś szybko zaszła w upragnioną ciążę :-)

lil - no mi jeszcze co najmniej roczek się szykuje w domu jak nie 3 dokąd obie nie będą w przedszkolu/szkole :dry: nie chce oddawać do żłobka ale jeśli sytuacja finansowa nas zmusi to tak będzie. Jedyne moje pocieszenie że od października idę na SUM :-D A jak się wkurzę na M to pójdę na dzienne nie zaoczne :-p

Sol- jesli moge wiedziec to co to jest to SUM?
M oglada jakis nudny film, ktorego ja nie chce i troszke mi sie nudzi;/
Mi sie wcale do pracy nie spieszy, co prawda nie mam jakiegos duzego doswiadczenia zawodowego bo tylko roczny staz zaraz po maturze i po 5 mce zaszlam w ciaze, ale najbardziej to chcialabym prowadzic jakis swoj maly biznesik( plany sa takze zobaczymy z czasem co z tego wyjdzie). narazie musze sie skupic na napisaniu pracy licencjackiej, wczoraj promotor zatwierdzil moj temat takze niedlugo musze sie wziasc do pracy.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry