anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Cześć dziewczyny,
widzę że weekend minął Wam owocnie, bo nadrobić wszystkiego chyba się nie da
Sol - podziel się trochę energią i zapałem do nauki , co prawda mam mgr ale jakieś 2 lata temu chciałam zacząć doktora robić ale jakoś się przesunęło
może w czerwcu wezmę się za to.
misia - fajnego masz męża, i chyba trochę szalonego
ale przynajmniej z takim się nie nudzisz
musia - do 20 grudnia zostało tylko 14 dni
trzymam kciuki i gratuluję II :-)
Wszystkich bez wyjątku pozdrawiam w ten Mikołajowy dzień , grzeczne byłyście?;-)
Bo Ja
Mnie od tygodnia strasznie kluje raz w prawym raz w lewym jajniku, a czasami czuję się jakbym balon połknęła. Okres się zbliża a człowiek sobie wkręca różne przypadłości (w tym ciąża
), nawet wyczytałam jakąś tam chorobę jelita 
Dzisiaj mam trochę smutny dzień , ale chyba wezmę się za sprzątanie mieszkanie i inne takie domowe sprawy żeby mózg trochę odpoczął.
widzę że weekend minął Wam owocnie, bo nadrobić wszystkiego chyba się nie da
Sol - podziel się trochę energią i zapałem do nauki , co prawda mam mgr ale jakieś 2 lata temu chciałam zacząć doktora robić ale jakoś się przesunęło
misia - fajnego masz męża, i chyba trochę szalonego

musia - do 20 grudnia zostało tylko 14 dni
Wszystkich bez wyjątku pozdrawiam w ten Mikołajowy dzień , grzeczne byłyście?;-)
Bo Ja

Mnie od tygodnia strasznie kluje raz w prawym raz w lewym jajniku, a czasami czuję się jakbym balon połknęła. Okres się zbliża a człowiek sobie wkręca różne przypadłości (w tym ciąża
Dzisiaj mam trochę smutny dzień , ale chyba wezmę się za sprzątanie mieszkanie i inne takie domowe sprawy żeby mózg trochę odpoczął.
a ten 13 kg i jest to 
A po za tym koleżanka ma i nie bardzo jest zadowolona z tej firmy. Ale może akurat tak trafiła. Mi się bynajmniej te wózki niekoniecznie podobają ani wyglądem ani cenowo ani wagowo co dla mnie się najbardziej liczy. Mam wybrane dwa i muszę się między nimi zdecydować - już innych nie biorę pod uwagę bo przejrzałam wszystkie i odpadły
Został Baby Ace i Vector Lite i to między nimi muszę zdecydować