• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny,

widzę że weekend minął Wam owocnie, bo nadrobić wszystkiego chyba się nie da :)
Sol - podziel się trochę energią i zapałem do nauki , co prawda mam mgr ale jakieś 2 lata temu chciałam zacząć doktora robić ale jakoś się przesunęło:)może w czerwcu wezmę się za to.
misia - fajnego masz męża, i chyba trochę szalonego :) ale przynajmniej z takim się nie nudzisz:-D
musia - do 20 grudnia zostało tylko 14 dni:) trzymam kciuki i gratuluję II :-)
Wszystkich bez wyjątku pozdrawiam w ten Mikołajowy dzień , grzeczne byłyście?;-)
Bo Ja :tak:
Mnie od tygodnia strasznie kluje raz w prawym raz w lewym jajniku, a czasami czuję się jakbym balon połknęła. Okres się zbliża a człowiek sobie wkręca różne przypadłości (w tym ciąża:)), nawet wyczytałam jakąś tam chorobę jelita ;)
Dzisiaj mam trochę smutny dzień , ale chyba wezmę się za sprzątanie mieszkanie i inne takie domowe sprawy żeby mózg trochę odpoczął.

reklama
Guten morgen :-D

palma - kupujemy po 10-tym grudnia jak kasa wpłynie na konto :-D Zrobiłam sobie za to ziazi - bo byłam zdecydowana na to Espiro Vector Lite (10kg z gondolą) a teraz mi się spodobały jeszcze dwa ale tylko jeden biorę pod uwagę bo drugi aż 15 z gondolą waży :sorry: a ten 13 kg i jest to Baby Ace. M był do niego bardzo sceptyczny bo wg niego wygląda jak trumna :sorry: ale potem sobie poczytał o tej osi składanej i jego funkcjach i jest tak że oba maja plusy i minusy. Są w podobnej cenie i teraz mam dylemat jak pieron :-( Zaraz będę dzwoniła po sklepach na moim zadupiu czy jest ten wózek dostępny do obejrzenia na żywo bo jeśli tak to chciałabym go zobaczyć bo jak Espiro wygląda to wiem :-)

Spadam dokarmić moje dziecię bo coś kombinuje przy śniadaniu :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej staraczki kochane

mam nadzieję, że obecna pogoda dobrze Was nastraja do staranek, bo nic tylko nie wychodzić z łóżeczka;)
ja króciutko byłam na tym forum ale cały czas Was podczytuje i trzymam &&&&&&&

Sol a patrzałaś na te wózeczki: Spacerowe Wózki Dziecięce - Foteliki Samochodowe - X-lander- ja miałam taki dla mojego smyka- a teraz trzymam dla kolejnego- polecam a cena zbliżona do tego ace baby, oczywiście najtaniej na allegro, ja chciałabym jeszcze dokupić fotelik samochodowy do tego wózka montowany na stelażu- zawsze wygodniej przy szybkich zakupach;)
pozdrawiam i głowy do góry staraczki
ps. czekam na kolejny wynik testu Mamy;), ale i tak poprzednie kreseczki b. mi się podobają;)

paulina - mi głównie o wagę wózka chodzi a x-landery ważą ponad 15 kg :no: A po za tym koleżanka ma i nie bardzo jest zadowolona z tej firmy. Ale może akurat tak trafiła. Mi się bynajmniej te wózki niekoniecznie podobają ani wyglądem ani cenowo ani wagowo co dla mnie się najbardziej liczy. Mam wybrane dwa i muszę się między nimi zdecydować - już innych nie biorę pod uwagę bo przejrzałam wszystkie i odpadły :-p Został Baby Ace i Vector Lite i to między nimi muszę zdecydować :sorry:

no to powodzenia Sol-ja pamiętam ile ja się namęczyłam z wyborem-wszystko mi się podobało:-). ja mam typ którego już nie produkują czyli x1 i mieszkam w domku jednorodzinnym, także nie muszę go nigdzie tachać:-), pozdrawiam i przesyłam całusy od Mikołaja:-)

mlodam no to ladnie z tym autem :((( A zawsze coś musi być... a my wczoraj jak wracaliśmy od rodziców to byla mala górka, mała na tyle że wyjechać pod nią nie moglam :szok::szok::szok: auto się zaczęło ślizgać, ja aż się wystraszylam za kółkiem ale mąż wyszedł i mnie pchnął i ruszyłam :-D:-D:-D
Sol ten espiro vector pikniejszy od tego drugiego... :-):-):-) no ale musicie zdecydować. Ja też kiedyś jak będę mieć dzidka to muszę raczej pomyśleć nad lżejszym wózkiem bo też musze tachać na górę :-):-):-) I ten espiro mi już wpadl w oko ;-);-);-)

Witajcie dziewczyny. Pokazuję się , ze zyję bo chwilowo lepiej się czuję. Mam nadzieję, ze to się utrzyma bo mam trochę roboty i wyprawa do banku przede mną. Mdłości nadal mnie męczą ale staram się żyć w miarę normalnie bo już zaczynam wariować od tych hormonów:szok:
Śle wszystkim fluidki i życzę Mikołajkowych prezentów co niemiara :-)~~~~~~~~

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry