Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam odwrotnie, lenia dostaje takiego przez ciaze ze bym tylko spala, lezala z laptopem na kolanach i nic wiecej. A od jutra znowu sie zacznie latanie w pracy i codzienne obowiazki
Jak o tym pomysle to az mnie glowa boli. 
Ściskam kciuki za Twoje staranka! Ja już mam dość nawet tego słowa... 

Tak więc o swoje się dba
A po za tym chyba przez te kilka lat siedzenie a w domu to się pedantyczna zaczęłam robić
Po za tym mam super małą pomocnicę
A gotować zawsze lubiłam - po za tym mam dla kogo więc dla mnie to sama frajda
Tylko już powoli sił zaczyna brakować
Cieszę się że mam taką a nie inną różnicę między dziećmi bo wcześniej bym nie wyrobiła - teraz to bardzo wyraźnie widzę
Tylko mąż się ze mnie śmieje że "oj po porodzie to ja widzę że ci dupka odżyje" bo mi Emila już ciąży i brzuch najbardziej przeszkadza

Bo powiem Ci że gdyby nie fakt że się z Karolą dogadałyśmy na pewnych warunkach to bym teraz siedziała i płakała
A twój jest mniejszy od mojej i bardziej czasochłonny
Znalazłam sobie fajny wózeczek. Opinie na jego temat są podzielone ale jak na temat każdego. Bynajmniej muszę się zdecydować między dwoma i to do 10 bo wtedy zamawia :-( No i mam pieroński dylemat :-( Ehh jak ja nienawidzę takich sytuacji
A najgorsze że nie wiem czy mam możliwość zobaczenia go w moim mieście na żywo i chyba czeka mnie podróż do Warszawy
A dla mnie teraz to będzie katorga jazda pociągiem :-(