mlodam
mama Oleńki
Hej kobitki!
Maran ciężko, trudno i czasem brakuje słów, ale nikt nie mówił że będzie łatwo :-( jak pomyślę, że jeszcze tydzień temu... ehhh, w pracy jakos sie trzymam, ale w domu rozklejam :-(
Anastazja bo po moich doświadczeniach wolę byc ostrożna...
Naga nie wiem co gorsze, że się nie udaje, czy jak się udaje i sie dzidzie traci... ale chyba raczej sie tego nie da porównać. ja wierze, że Szef ma swój plan i wszystko się po coś dzieje. zobaczysz, ze i na Was przyjdzie czas! :-)
MAMA jakbym mogła to bym Cię z całych sił przytuliła...
Maran ciężko, trudno i czasem brakuje słów, ale nikt nie mówił że będzie łatwo :-( jak pomyślę, że jeszcze tydzień temu... ehhh, w pracy jakos sie trzymam, ale w domu rozklejam :-(
Anastazja bo po moich doświadczeniach wolę byc ostrożna...
Naga nie wiem co gorsze, że się nie udaje, czy jak się udaje i sie dzidzie traci... ale chyba raczej sie tego nie da porównać. ja wierze, że Szef ma swój plan i wszystko się po coś dzieje. zobaczysz, ze i na Was przyjdzie czas! :-)
MAMA jakbym mogła to bym Cię z całych sił przytuliła...
. mama ja nie wiem co powiedziec, szok!!! A ty nam, dlugo starajacym dalas takie wielkie nadzieje, ze sie udaje, po trupach, ale sie udaje!!! Nie bede sie za Ciebie modlic bo chyba nie ma do kogo i po co
!!!!! Tam gdzies w kosmosie jest jedynie pustelnia, nieba nie ma, juz nie wierze ze jest.