• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama ja też Cię mocno tulam. I myślę cały czas o Tobie i Cię wspieram mimo, że na odległość. Wierzę, ze taka strata strasznie boli, więc tak jak napisała Ci Sol - krzycz, wykrzycz z siebie ten ból i żal. Wtedy może przyjdzie ulga dla bolącego serca. Jestem z Tobą. Nie poddawaj się Kochana :*

Witam się z Wami!

U mnie w pracy już zaczęła się harówa, więc znów rzadko będę... :sad::sad:

Krzysia - bardzo mi przykro... Myślę o Tobie i życzę Ci dużo siły! Mam nadzieję, że rodzina pomoże Ci ukoić ból! Trzymaj się cieplo, kochana!
KrolowaFal - faktycznie dawno się nie czytałyśmy. ;-) Ale ja mam teraz strasznie dużo pracy i nie mam kiedy zajrzeć... :sorry: A jak u Ciebie?
Pszczółka - co u Ciebie słychać, kochana?
Ewula, Gwiazdeczka, Zizi, Jos, Amalfi, Maran, Sol, Musia05, Sergi, Palma i wszystkie staraczki - pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Hej Mary dziękuję, u mnie dobrze :-) ale też mało jestem na bb bo duzo pracy na koniec roku a w mieszkaniu jeszcze remont mamy i z domu to już tym bardziej nie dam rady tu wejść. Staranka są ale na spokojnie. A co u Ciebie? Widzę na twoim suwaczku, że będziesz mieć stymulację. Moge zapytać co to jest? Jak się wogóle czujesz?

Mama tulę...Bardzo mi przykro z powodu tego, co przeżywasz :( Ciężko to wszystko zrozumieć - trzymam za Ciebie mocno kciuki, żebyś miała dość siły przez to przejść...Jestem z Tobą!!!

Cześć:)
Mama przeczytałąm wąłśnei Twojego posta... Kochana nawet nei wiesz jak dobrze wiem jak sie czujesz! Mam nadzieję ze z dwojega złego okaże się że to poronienie a nie cp. Ja cię tylko bardzo prosze Ty rób tą betę aż będzie zero. I na początku organizm sam się oczyszcza więc raczej nei będziesz musiała znowu przechodzić przez szpital. Chociaż wiem ze takie czekanie jest straszne.
Masz cudowną rodzinę i chociaż w tej chwili pewnie mało to dociera - jeszcze będzie dobrze! Zobaczysz ten ból kiedyś minie i znowu będziecie szczęsliwi.

Hej Kobitki :biggrin2:

zrobiłam dziś zgodnie z pozwoleniem męża ;-) teścik. no i wyszły 2 grube kreski. uśmiech na twarzy sie pojawił, ale nie szaleję... doświadczona poprzednimi wydarzeniami podchodzę do tego spokojnie.
milego dzionka zyczę.

reklama
Mlodam ja i tak gratuluję!!!!! Odpoczywaj teraz kochana!!!! Cieszę się, że jakiś promyk słoneczka dziś się do Ciebie przedostał!!!!! W którym dniu cyklu ten test robiłaś?? Pisałaś wcześniej, że masz przeczucie - a co dokładnie się działo? Zaciskam kciuki za Ciebie i Fasolkę!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry