• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam się w ten bardzo nieprzyjemnie mroźny poranek :-)

Wszystkim staraczkom wysyłam porcję :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mlodam - gratulacje :-D

nie dziękuję aby nie zapeszać. jak przejde ten felerny tydzień zacznę się cieszyć i dziękować.
Maja przeziębienie mnie dopadło, co jakiś czas zmęczenie pod koniec pracy-ok. 14 tej, i co jakiś czas pobolewał brzuch jak na @. dziś mam 38 d.c. ALe nie wiedziałam ile będzie wynosił moj cykl bo poprzedni miałam 41 dniowy.

Mlodam
SERDECZNE GRATULACJE:)))

Ja wiem że odetchneisz dopeiro jak minie ten głupi 10 tydzień. Ale wiesz dwie kreseczki to już jakaś nadzieja:) I oby zamieniła się w ślicznego bobaska za kilka miesięcy:))

mloda - GRATULACJE:-)

Kurczę, jak wracam do domu po pracy, po 18stej to jestem tak zmęczona, że muszę się położyć, a czasami tez muszę pospać:dry:
To przesilenie zimowe:eek: czy jaki diabeł (lub diabełek:blink:) :-)

reklama
KrolowaFal - faktycznie dawno się nie czytałyśmy. ;-) Ale ja mam teraz strasznie dużo pracy i nie mam kiedy zajrzeć... :sorry: A jak u Ciebie?

Skąd ja to znam... Czasem jest tak, że wracam do domu, coś zjem i zasypiam... My nadal sie staramy. To już czwarty cykl. W tym cyklu za radą mamy leże godzinkę z pupą na poduszce. Może to pomoże. ;) A jak tam u was?

Ja cos czuje, ze juz niedlugo same dobre newsy tu beda :)

Zobaczysz, że Mikołaj zamiast prezentów przyniesie całe mnóstwo pozytywnych testów. Mam nadzieje, że ja też sie załapie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry