• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wieczornie. Jestem nowa więc coś krótko o sobie. Mam czteroletnią córcie Emilke, no i od lipca staramy się o rodzenstwo dla niej. W grudniu zeszłego roku odstawiłam tabletki i niestety po nich mam bardzo krótkie i nieregularne cykle. Narazie nam nie wychodzi , ale mam nadzieje , że nie potrwa to długo. Pozdrawiam.

No.... Mama madzieje, że po tych nartach będziemy mieli jeszcze siłe, lecę się pakować,,,

Gwiazdeczka widze, że nasze dzieciaki są w podobnym wieku moja urodziła sie 26.11.2006

Ostatnio edytowane przez moderatora:
palemka co sie dzieje? ;)

Ja dzisiaj spedzalam caly dzien z moim synkiem i mielismy od groma zabawy:-D

A jak u was?

Cześć wszystkim!

Przepraszam, kochane, ale teraz nie ma szans, żebym była częściej... :-(:-(:sad: Masa roboty, i już nie wyrabiam, a przede mną najtrudniejszy tydzień od pon.! :szok::eek::oo2: No i dziś oczywiście do pracy... :eek:

Hej Mary dziękuję, u mnie dobrze :-) ale też mało jestem na bb bo duzo pracy na koniec roku a w mieszkaniu jeszcze remont mamy i z domu to już tym bardziej nie dam rady tu wejść. Staranka są ale na spokojnie. A co u Ciebie? Widzę na twoim suwaczku, że będziesz mieć stymulację. Moge zapytać co to jest? Jak się wogóle czujesz?

Pszczółka - widzę, że i Ty zapracowana... Trzymam kciuki za staranka, i dobrze, że spokojnie do tego podchodzicie! :tak: U mnie 16 dc dziś, staranka też raczej spokojne, bo jednak ta stymulacja chyba bedzie konieczna, więc... A chodzi w tym o to, że będę musiała brać wspomagacze jak np. CLO, by pobudzić jajniki do pracy. Trochę się boję, bo chciałam tego uniknąć, ale skoro trzeba... :tak:

Miłego dnia wszystkim życzę i gorąco pozdrawiam!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry