• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam was kochane w ten zimny poranek.
Ja właśnie wstałam.. :)
Zaraz ide sie troszke ogarnąć i po prezent do sklepu śmigam.
Dziasiaj moja koleżanka ma urodziny..wiec musze kupić jej coś fajnego.
Ale i tak nie wiem czy pójde bo jestem przeziębiona i troche mi sie nie chce.. :)

reklama
Witajcie Kobietki, jak samopoczucie w sobotę z rana?... :-)

U mnie jeszcze przez chwilkę spokój, ale zapowiada się intensywny dzień dzisiaj... :tak: ;-)

A ja z rana pozdrawiam z wygwizdowa na którym o dziwo jest znośnie :-D

mary - współczuję przyszłego tygodnia ale pocieszę Cię - ty chociaż będziesz wracała po pracy do domu do męża a mój wyjeżdża w poniedziałek i wróci w piątek kole 11-12 :-( Mam nadzieję że nie dasz się zajechać i jakoś przeżyjesz :-)

misia - no lepiej się nie doprawić ale urodziny koleżanki są raz do roku więc może na pół godzinki się chociaż rozerwiesz? :-)

Mi macica już w dół zeszła całkiem a wczoraj odszedł spory kawałek czopa śluzowego - nie wiem kiedy urodzę ale Emi się tak pcha w dół że mam wrażenie że zaraz wylezie sama :-p Ważne że się rusza i serduszko bije równiutko :tak:

Więc póki jeszcze w dwupaku to wszystkim potrzebującym :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Cześć dziewczyny!!!
jak tam mija Wam sobota? chyba bardzo miło i przyjemnie bo nikogutko nie ma na forum :-p
maja staram się nie robić tego czego nie wolno ;-) po pracy też nie szaleję, leżę i nie daje sobie w kość z niczym.
Pszczółka będę się starać jak najwięcej odpoczywać.
Sol trzymaj te kciuki dalej... przydadza się
josephine mam nadzieję, że będzie spokojna
monia oby było jak powiedziałaś :-)
zizi życzę diabełka :-)
witam nową staraczkę.
monisia tobie też...
naga mam nadzieję, że tym 3 razem tak właśnie będzie jak mi życzyłaś. a co to za dołek??:-(
maran, marta ja też w to wierzę i mam taką nadzieję.
krakowianka dz... ;-) a jak się Wy czujecie?

Rzeczywiście tu dzisiaj cisza.
Wiecie co, mam jeszcze 9 dni do @, ale dziwnie się czuję:confused: Już wyjaśniam o co chodzi.
Poprzednio, zaraz po owulacji, zaczynały mnie boleć piersi i to tak mocno, że jak zdejmowałam stanik to musiałam je podtrzymywać, a w tym cyklu nic (troszkę je czuję jak po schodach schodzę, ale ogólnie to wcale mi nie dokuczają). Poza tym to czuję jajnik, takie kłucie, i tak jest już od tygodnia, z prawej strony.
i jak tu się nie nakręcać:sorry2::dry::-(

Mlodam, mąż chce mieć diabełka:-)
A powiedzcie mi Zaciążone ;-)jak u Was objawiała się fasolka??

hej wszystkim
ja przelotem tylko

zizi : ja o ciazy wiedzialam ( czulam znaczy sie) jeszcze przed zrobiebiem testu, bo bardzo mocno odczuwalam zapachy
dzien przed testem jak tylko weszlam do domu do mi wszystko pachnialo plesnia, chodizlam i szukalam wszerdzie czy nie zostala gdzie siata z jablkami zgnitymi... siaty nie znalazlam, jka z mezem jadlam kolacje to odkrylam z eplesnia pachnialy ... moje dlonie :) hahahahaha
na drugi dzien zrobilam test, ale naparwde na spokojnie, bo juz wiedzialam i tak... :)
3mam kciuki za fasolke, kiedy testujesz?

ZIZI i ja trzymam mocno kciuki i posyłam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
no a jesli chodzi o objawy ciązy to u mnie były następujące: podwyższona temteratura ciała tak ok. 38,9-37,2 bolesność piersi, bardzo często musiałam do wc na siku biegać, nerwowość i płaczliwość z niewiadomych powodów no i oczywiście brak @ to takie pierwsze objawy na samiutkim poczatku ;) mam nadzieję, że bedzie u Ciebie prezent pod choinkę :*

reklama
czesc !!!!
Nie zaglądałam, bo cos mnie dopadło, jakiś dziwny ból szczęki od piatku mnie męczy, jeszcze czegos takiego nie miałam, nie wiem może to węzły chłonne, jak nie przejdzie do jutra, to pójde do lekarza ... tylko tego mi brakowało ...:-(

zizi - oby objawy były fasokkowe &&&&&&&&&&&&&&:tak:

jak się czujesz mlodam ???????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry