• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Narazie kazał sie starać , bo powiedział ,że wszystko ok. Więc sie staramy. Poczekam jeszcze pare cykli, BO te wcześniejsze były jak by to napisać z małą intensywnością, ZOaczymy teraz. Dam sobie jeszcze czas...... .

reklama
Moja ginka powiedziała, że mamy się starać a jak przez 1,5 roku nam nie wyjdzie to wtedy będziemy szukać przyczyny. Na razie muszę sie umówić na coroczną kontrolę.

Witam moje kochane!!

Gusia ja na Twoim miejscu starałabym się tak co drugi dzień, czasem codziennie - od @ do @. A śluz jakoś obserwujesz? Postaraj się wsłuchać w swój organizm - może wyczujesz jakieś kłucie w jajniku? Ja nigdy wcześniej nie czułam, a odkąd się staram - wiem mniej więcej kiedy owulacja. Ale też nie mogę na razie utrafić :)

KrolowaFal dopiero po 1,5 roku szukanie przyczyny??? O kurka wodna!!!!! To na razie trzeba szukać sposobów na odstresowanie i nie myślenie o staraniach. Mam nadzieję, że szybciej się uda!

Miłego dnia wszystkim!

lil_maja ja na razie stosuje naturalne wspomaganie starań: poduszkę pod pupe, przytulanka codziennie i kwas foliowy. A na odstresowanie mam yle roboty w pracy, że nie wiem kiedy cykl za cyklem mi zleciał...

KrolowaFal ja w tym miesiącu też staram się codziennie - choć podobno dla rycerzyków to nie jest najlepiej - ale w zeszłym miesiącu próbowałam tylko 3-4 razy w owulkę - i się okazało, że chyba jednak nie trafiłam z tą owulką. Poduszkę pod pupę też stosuję. No i staram się myśleć pozytywnie - choć różnie to wychodzi. Ale w końcu się uda - na pewno :)

A w ogóle Ty się starasz tak długo jak ja i chyba mamy podobny moment cyklu :)

lil_maja trzymam kciuki za Ciebie. My przytulamy się codziennie bo w końcu starania powinny być też przyjemne. ;) Ja jeżeli będę miała testować to w Wigilię. Umówiłam się do gina na 04.01.2011r. Albo już będę po @ albo pójdę potwierdzić dzidziusia. Termin idealny. Na razie mam noc w plecy bo co chwila się budziłam, bo myślałam, że @ dostałam. Na razie cisza.

Gusia a jaki chcesz suwaczek?

Witam Kochane!!!
Co u Was??? Wpadam przeslac swiezutka porcyjke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D~
No a u mnie...wkurzona jestem na maxa...opryszczka mi wylazła...wrrrr.....$$@$%#$^%^$%#$#$%:wściekła/y:

KrólowaFal suwaczek już sobie wybrałam tylko nie wiem gdzie go skopiować.
Monisia 2506 - ja też walcze z opryszczka od 5 dni, wyszła mi drugi raz w życiu pierwszą miałam w ciązy z Emilką.

reklama
Gusia wchodzisz w "Twoj profil" po prawej na samej górze a potem w "Panel kontrolny" a potem w menu po lewej wybierasz "edytuj sygnaturę" i tam będzie okno.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry