• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej wszystkim!

sol , nagapalma : dziekuje wam za rady... az sie boje ze nie dolecze tyc zatok i ze cholerstwo bedzie wracac... umieram doslownie... dzis przyjezdza tesciowa zeby w tygodniu zajac sie poldusiem... bedzie ok. 17h30, maz dzis zostal w domu bo nie jestem w stanie sie podniesc...

mama : 3maj sie mocno kochana... wierze, ze wszystko sie jakos ulozy... potrzeba czasu!

gwiazdeczka : &&& za najblizsza owulacje :)

Ja również Gwiazdeczko 3mam &&&&& za ciebie i za Twoją owulke. Będzie dobrze zobaczysz :)
Ja właśnie wróciłam z Betki. Wyniki gdzies kolo 16 powinny juz byc :)

Misia to będę za Ciebie trzymać &&&&&& żeby betka była wysoka.

Gwiazdeczka zobaczysz, że w święta będzie wysyp pozytywnych wyników. ;)

KRZYSIENKO - dzieki juz mi SOL Vratizolin poleciła na to ustrojstwo i sie smaruje:tak:
A Ty kochana, jak sie trzymasz??? Co na to gin ze w sumie nic sie nie dzieje??? Nie powinni jakiegos USG zrobic????

Gwiazdka kciuki zaciśnięte - te święta są takie gwiazdkowe, że Twoje marzenia muszą się spełnić :))

KrólowaFal - mam nadzieję, że będzie ten wysyp!!!!!!

Mama a to już na 100% pewne, że ciąża pozamaciczna? Trzymam za Ciebie kciuki kochana - wiem, że masz teraz ciężko, ale ja wierzę, że jeszcze wszystko na dobre się obróci....Jesteś dzielna i my jesteśmy z Tobą! Razem damy radę! Tulę!!!

Misia
- czekam niecierpliwie na wynik betki!

Dziewczyny śluz jak białko jaja kurzego to ten płodny? Miałam go około 7-9 dnia cyklu - trochę za wcześnie chyba na owulkę, ale tak z ciekawości sprawdziłam i się zastanawiałam właśnie. Teraz niby owulka się zbliża, ale ja nie widzę już tego śluzu. Pewnie to bez znaczenia, bo i tak codziennie się staram, więc jak coś ma wyjść to wyjdzie, a jak nie to nie - i wtedy robię poziom prolaktyny w styczniu.

MISIA - jak tam betka??? Trzymam &&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!
LIL - owulka to moze byc róznie, choc najczesciej najpłodniejsze dni sa wtedy gdy jest ten płynny sluz....

reklama
czesc wszystkim
mlodam - odczytaj wiadomosc na PW proszę !!!
mama - witaj spowrotem, mam nadzieje, że z dnia na dzien będzie Ci lepiej na serduchu ... Tulam bardzo ...
lil- oczywiscie, że owulka mogła już być, pisałam ostatnio,ze byłam u gina i mi powiedział,ze u mnie to juz dawno po owulacji a był to 12 d.c. więc mogła byc, a moze bedzie jeszcze jedna a mogła tez nie być hahahahahah, szaleństwo, tak to z nami kobietami jest, nic nie wiadomo ... a moze tempke sobie mierz, niektóre dziewczyny takl robią i wiedza po skoku, ja osobiscie nie robie, bo ja zamot straszny jestem :D

Jesli chodzi o mnie to ten ból spod szczeki , rozciągnał się na szyje i na ramie tak od góry i rwie i boli, jutro pójde do lekarza, jeszcze takiego cuda nie miałąm, moze sobie zaziembiłam jakiego mięsnia nie mam pojęcia, wzięłam Nimesil znów i jest mi lepiej trochę ....

czesc monisia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry