• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
czesc dziewczynki
GWIAZDECZKA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam-cale stado!!
KROLOWA FAL,LIL i pozostale babki-witajcie..mam nadzieje,ze u Was dobrze!!???

ja nadal czekam na poronienie..nie mam @ ,ani nawet delikatnego plamienia-nic,czysto...dzis mialam jechac na kolejną bete ,ale lód mnie pokonal-auto stalo w miejscu i po 20 minutach walki sie poddalam..

MONISIA- czesc ,wspolczuje opryszczki-nic milegoale dla dzidzi nie powinna szkodzic bo juz masz wysoko ciąze-tak mysle...

mama- my sie nie znamy, ale bardzo ci współczuje, trzymaj się - ty jesteś silna babka musisz dac rade.

Miałam edytować a nie pisać post pod postem. Wybaczcie

Ostatnia edycja:
GUSIA- cześć,dzieki...staram sie byc dzielna ,ale juz nie mam na to sily...czasem poprostu klade sie i rycze...nie rozumiem czemu tak wyszlo-ponad 10 mesiecy starań na hormonach a jak juz sie udalo to pozamaciczna...

Mama- no i w tym najgorsze jest to, że nikt nie jest wstanie Ci wytłumaczyć dlaczego tak jest i dlaczego to własnie Ciebie spotkało................

GUSIA- cześć,dzieki...staram sie byc dzielna ,ale juz nie mam na to sily...czasem poprostu klade sie i rycze...nie rozumiem czemu tak wyszlo-ponad 10 mesiecy starań na hormonach a jak juz sie udalo to pozamaciczna...
Hej moja Droga. 3malałam &&& bardzo mocno. zobaczysz wszystko bedzie dobrze. przy nastepnym staranku sie uda. wierze w to :*

juz jestem. No wiec relacja: ginka az oczy wywalila, bo endo 12mm :-) no ale wedlug niej owu jeszcze nie bylo, natomiast natworzylo sie wiecej jajeczek na lewym jajniku…no i co Wy na to? pregnylu nie dala, bo mowi, ze jeszcze moze dojsc do owu samoistnie, bo jajca ladne, ale zadne nie moze sie zdecydowac zeby bylo dominujace…ratunku dziewczyny…dolek….

reklama
Gwiazdeczka - trzymam kciuki za ładną owu w najbliższych dniach :tak: Wiem że będzie ładna :-D

Dla starających się:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama