• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nagapalma : ja mam taki bol szczeki od 2 dni! nie moge przez to spac i bol mnie budzi rano i musze wziac nowy lek! bylam wczoraj u denstytsy ale ona nic nie widziala! dodam, ze jestem od pona dtygodnia przeziebiona, mega katar i kaszel. bylo juz lepiej, a jak mi sie pogorszylo bo sie wychlodzilam, to doszedl wlasnie ten bol szczeki... dziwne to... ja tez juz nie kumam co mi sie dzieje... tylk,o jetsem wykonczona bo ile mozna, najpierw maly chhory tydzien a teraz ja juz 8 dni... i konca nie widac...

w ogole to hej wszystkim
i milej niedzieli
moj wlasnie pojechal do pracy, a myu siedzimy i sie bawimy

reklama
jos - u ciebie to może być od zatok :tak: Mnie szczęka boli już kilka miesięcy właśnie od zatoki :sorry: I .. Tak może promieniować aż na dolną szczękę :sorry: Dentysta Ci tu nie pomorze za to pseudoefedryna z ibupromem/paracetamolem jak najbardziej :-p

palemko - a może u ciebie też od zatok? Bo może nawet promieniować do dolnych jedynek od zatok niestety :dry:

Bynajmniej zdrówka wam dziewczynki życzę :-)

A ja spadam się położyć bo mnie znowu brzuch ciągnie :-( Nie wiem czy wytrzymam do Świąt nie mówiąc o 6 stycznia :-( A o terminie nawet nie myślę (20 stycznia) bo tego na pewno nie doczekam w dwupaku :sorry: Dobrze że na ten tydzień mam zrobione mniej więcej zakupy to nie będziemy musiały prawie wcale wychodzić z domu z Karolą bo do piątku M nie będzie a i sobotę siedzi w robocie. Tak więc chcę teraz nabrać sił na ten tydzień :sorry:

Witam moje drogie. ja nie dawno wstałam...
wczoraj troszke za bardzo sie poimprezowało... :) hehe...
Na szczescie bez kacyka i jest wszystko juz dobrze :)
Tylko brzuszek boli po intensywnej nocce... :)

sol : dzieki za info... ja jeszcze nigdy w zyciu nie przechodizlam zatok!!! panika... ale w nocy przeszlo mi to prze zmysl, bo promieniowalo nie tylko na szczeke ale w ogole wokol oczu i pod ....

Czecs dziewczynki !!!

josephine, sol- wiecie co, miałam niedoleczone zapalenie zatok 2 miesiące temu jakoś i tez tak myślałam, ze to moze od tych zatok właśnie, ale ból zmienia się on nie wychodzi raczej ze szczęki tylko jakby spod niej tak jak już są węzły chłonne, jak tam nacisne to boli jak bym na siniaka naciskała, boje się, że to jakiś guzek, cholera !!! Ale mąż mówi mi, ze to wyglada na węzły chłonne , aj tam nie zauważyłam żeby coś się powiększyło .... jak nie urok, to sraczka ... jutro pójde do lekarza, a na noc wezmę sobie Nimesil po nim mnie wczoraj mniej bolało ...:-( Jos, a tobie skarbie zdrówka życzę, czy Ty jakis antybiotyk bierzesz ? wydaje mi sę, że powinnaś wziąć ???

Ogólnie czuje się do bani, jakaś słaba i śpiąca jestem, to chyba ta pogoda tak na mnie działa, nie wiem jak u Was, ale u mnie chlapa za oknem, deszcz ze śniegiem, no i nastrój jakis taki melancholijny ...

Ktoś wie co z Krzysią ??????

misia - czesc !

jos - zatoki potrafią być francowate niestety i trzymać długo - grunt to je wyleczyć do końca i jeszcze ciut dłużej bo lubią wracać jak koszmar senny :dry: Jak masz możliwość to zaopatrz się w ibuprom z pseudoefedryną - ładnie leczy stan zapalny i pomaga przy katarze zatokowym. Niestety nie znam leków dostępnych u Ciebie więc nie mogę bardziej pomóc :sorry:

palma - ja nimesil brałam przed laparo jak mnie bolał jajnik a potem wątrobę leczyłam :-p ale lepszy rydz niż nic :-p łatwiej wyleczyć wątrobę niż się zwijać z bólu :-p A węzły możesz mieć tkliwe też od zatok i te przyuszne i te podżuchwowe :sorry:
A co do Krzysi to pisała że odezwie się jak ochłonie z tego wszystkiego, może po weekendzie zajrzy. Teraz jedyne czego jej trzeba to spokoju więc nie będę do niej pisała bo to minie się z celem :sorry:

Spadam jeść obiad bo mnie Emila zaraz rozerwie od środka :sorry:

Witam porannie. My wrócilśmy z nart. Dziewczyny mam pytanie, odkąd odstawiłam tabsy mam cykle 21-25 dniowe, czy nie uważacie że są one zbyt krótkie. Gdy lekarz dał i luteine aby je wudłużyć to zrobiły mi się jeszczr krótsze 17 dniowe po zaprzestaniu brania luteiny znowu są 21-25 dniowe. Czy to normalne. Przed braniem anty miałąm 31 dniowe.

Dziewczyny,a przy tak krótkich cyklach to od kiedy zacząć starania....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gusia a ile miałaś cykli po odstawieniu? Ja zaraz po odstawieniu miałam 24 potem 32 potem 2 razy po 26 a teraz mam wrażenie że zaraz okres dostane więc będzie 18. Zaczynam świrować... Co do starań to starałabym sie od końca @ do poczatku @.

Ja tabsy odstawiłam w grudniu 2009 roku i od tej pory mam takie krótkie cykle. TEż już głupieje bo nie wiem kiedy mam dni płodne. Od tego cyklu zaczełam mierzyc temperature, ale nie wiem czy sie w tym połapie

reklama
Ja co prawda odstawiłam dopiero w sierpniu ale też mam nieregularne. Byłam na kontroli po odstawieniu i ginka powiedziała, że owu mam śliczne i nic tylko się starać. Teraz to czwarty cykl. Nie wiem co z tego będzie.

Może powinnaś jeszcze raz iść do ginka żeby coś innego robic.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry