• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam staraczki :)
Za wszystkie trzymam kciuki i ślę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mama - dla Ciebie też - trzymaj się

Hej Dziewczyny:-)

Misia i jak betka??????

Tak w ogóle to chyba ze mną coś nie tak, w kuchni mi smierdzi.....pleśnią:szok: Boże, jak ja się doczekać nie mogę testu.....
Pisałam na innym wątku, że mam wargi sromowe mniejsze sine:shocked2:
Dziewczyny obserwujecie siebie, miała któraś takie wargi sine??

zizi ja juz pislaam ze plesnia mi wszystko smierdzialo przed testem :)
juz wiedzialam ze beda II i sie nie ^pomylilam
trzymam &&&& :)

kolorowych wszystkim

ps; mama odezwij sie, napisz jak sie czujesz i co mowi lekarz...

dziewczyny dla Was
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mama myślę o Tobie ciepło i tule sercem...

Zizi ja też mam wrażliwy nos ale jakoś nie wierze, że to od fasolki...

Misia kurka wodna powiedz jak betka!!??!!??

Majqa dzieki za fluidki! Na pewno się przydadzą.

Tak w ogóle to witam porannie. Wczoraj i fryzjerki zrobiłam sobie styling. I teraz mi włosy smierdzą mimo, że mój mąż mówi, że ładnie pachną. On pewnie czuje szampon a ja ten płyn od stylingu...

Witam kochane! Widzę, że się zaczęło objawowo robić! Trzymam kciuki za niedługo testujące!

Palemka a smarujesz się czymś rozgrzewającym??? U lekarza byłaś? Zdrowiej kochana!
Jeśli była u mnie owulka już dawno to o kant stołu te wszystkie suwaczki, kalendarze owulacyjne itd. :) Jak to jest, że wszystko może się tak pomieszać? Jak byłam w liceum to mnie uczyli, że faza lutealna trwa ZAWSZE 14 dni - więc wzięłam sobie to do serca, a teraz się dowiaduję, że moja pani od biologii racji nie miała....
Palemka ja tempki też nie mierzę, bo bym zwariowała.

Cześć Dziewczyny, wpadłam żeby Wam życzyć miłego dnia :-D

Za wszystkie testujace trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witaj KrólowaFal na pewno fajnie wyglądasz, a taka wizyta u fryzjerki bardzo poprawia humor :tak:
Hej Lil z ta fazą to chyba rzeczywiście jest około 14 dni, a nie strikte, czyli że to może być między 12 a 16 nawet:-)

Mama kochana, trzymaj się... wiem że żadne słowa nie ukoją bólu, ale jesteśmy tu wszystkie z Tobą.

Palemko współczuję tego bólu. Może przejdź się do lekarza i niech Ci coś doradzi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pszczółka witaj kochana!!!!!!! U Ciebie też niedługo testowanie - jak się czujesz? W sumie super, że prolaktyna w normie wyszła! Jest nadzieja no nie? Miłego dnia!

reklama
Pewnie, że nadzieja jest :-D Wiesz Maju Ty jesteś taką pozytywną osóbką, wszystkim tu zawsze doradzisz, odpiszesz, na pewno jesteś fajną dziewczyną :-) więc mam nadzieję, ze Tobie też się uda. A jak tam po rozmowie? Co do mnie to jakoś tak nie szaleję przed tym testowaniem. Wczoraj byłam u gina, powiedział że jestem zdrowa i że mam przyjść do niego w ciąży, więc muszę go posłuchać ;-) śmieję się :-D ale fajnie by było jak by sie udało :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry