• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maja śliczna data. Musimy zmienić temat bo mi się zaczyna chcieć płakać... Bo znowu się nastawię i jak dostanę @ to będę wyć... A nawet już zaczynam...

Widzę Pszczółko, że razem będziemy jak coś testować. W Wigilię ;) Oby Mikołaj przyniósł pozytywny wynik. Kurcze... Mam świra...

reklama
Dziewczyny ;-) ja tez obliczyłam 03.09.2011r. OOOOOO Mamusiu, ale by fajnie było :-) tak jedna po drugiej ;-)
Tak KrólowaFal w wigilię :-) ale czemu masz na suwaczku 7 dni do testowania ?
Maju rzeczywiście tak daleko ode mnie mieszkacie :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Królowa ja też się poryczę jak nic nie wyjdzie...Teraz mamy taki moment cyklu, że nadzieje są największe i nie da się ich powstrzymać. Ale tak jak mówisz można zmienić temat. Co ma być to będzie....Ja jeszcze dalej się staram, bo kompletnie nie wiem co z owulką.

Pszczółka super będzie jak we trzy będziemy rodzić po kolei - ale faktycznie na razie lepiej się nie nastawiać. To nastawianie już boli czasami...Ale będzie dobrze cokolwiek się nie stanie!!!!

Tak KrólowaFal w wigilię :-) ale czemu masz na suwaczku 7 dni do testowania ?

Bo to wg suwaczka opartego na moim cyklu. A że ostatnio cykle mam nieregularne to oceniam, że w Wigilię będzie najlepszy moment.

Królowa ja też się poryczę jak nic nie wyjdzie...Teraz mamy taki moment cyklu, że nadzieje są największe i nie da się ich powstrzymać. Ale tak jak mówisz można zmienić temat. Co ma być to będzie....Ja jeszcze dalej się staram, bo kompletnie nie wiem co z owulką.

My się staraliśmy jeszcze do soboty. Teraz mamy przerwe bo zmęczona jestem a mąż miał egzaminy więc musiał się uczyć. Ale dzisiaj mam nadzieję, że sie poprzytulamy. Wiem, że już późno jeśli idzie o cykl ale potrzebuje bliskości, żeby nie wariować.

Gwiazdeczka trzymam za Ciebie mocno kciuki. Zobaczymy co będzie. Dzięki dziewczyny, że tu jesteście ze mną.

Cześć Gwiazdeczko masz absolutną rację, co ma być to będzie. Mamy wpływ na to, że się staramy, przytulamy ale czy nam się uda to już siła wyższa. A ja wierzę, że będzie dobrze :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żebyśmy wszystkie piły soczki w sylwestra.

PSZCZÓŁKA - dzieki, czuje sie super, oby tak dalej:tak:A Zuzia bardzo chciała rodzeństwo wiec jest w siódmym niebie:-D No i powoli zaczynam czuc ruchy:tak:
A u Was widze ze duzo objawów i testowanka sie szykuja na dniach, wiec zaciskam mocno &&&&&&&&&& i wierze ze bedzie mnóstwo fasolek pod choinke:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry