• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółka ja nie ukrywam, że coraz bardziej mi na dzidzi zależy - nie wiem jak wyluzować w tej kwestii i jak uniknąć potem łez jak przyjdzie @.... Dlatego aż tak pozytywnie u mnie nie jest :)

A z rozmową generalnie wyszło super, byłam wyluzowana i chyba mnie komisja polubiła - ale ja przez weekend zdecydowałam, że nie ma sensu iść w mojej sytuacji na staż, już nie będę pisać jakie miałam za i przeciw, ale w każdym razie w związku z tym, że na koncie telefonu nie mam już kasy napisałam do nich maila z wyjaśnieniem dlaczego jednak rezygnuję. Trochę chyba jak dzieciak się zachowałam z tym mailem, bo mi nawet nie odpisali - wstyd mi, mogłam jednak zadzwonić.
Siedzenie w domu uwstecznia i odbiera pewność siebie. No ale mam nadzieję, że jak druga dzidzia będzie to wtedy zacznie się moja kariera zawodowa...I mam nadzieję, że to się zacznie jeszcze przed 40-stką....:confused:

reklama
Pszczolka wloski na razie smieszne ale to kwestia suszenia suszarką. Po umyciu będą super.

Ja w tym cyklu mam świrka na punkcie zajścia bo gdyby się udało dzidzia mogłaby się urodzić mojemu tacie na urodziny. To takie moje małe marzenie. Najlepiej jakby była dziewczynka. No ale zobaczymy. Nie chcę się nakręcać ale już czwarty cykl się staramy. W końcu jestem młoda, zdrowa i jak zapewnia mnie ginka mam książkowa owulację. No ale nie świrujmy...

Co tam poza tym u was dziewczynki. Jakie plany na sylwestra?

Maju fajnie, że spróbowałaś i przekonałaś się, że wzięliby Cię :-) a karierą jest również macierzyństwo :-) A jak już będziesz miała dwójeczkę dzieci to pewnie, że wtedy możesz iść do pracy. Dobrze, ze robisz tak jak czujesz.

Co do mojego czekania na testowanie, to jeśli do mnie przyjdzie @ to pewnie też będę ryczeć, więc to też nie do końca tak na luzie, tyle że postanowiłam na razie, że spokojnie czekam, ale im bliżej testowania tym może być gorzej i mogę się zacząć nakręcać.

KrólowaFal my siedzimy w domku :-) a Wy gdzieś balujecie? A kiedy Twój tata ma urodziny, bo moi rodzice oboje są z września, tata- 8 a mama - 10 :-) U mnie na razie trzeci cykl :-) będzie dobrze kochana, w końcu się nam uda :-) i Tobie i Maji i mnie też ;-) i całej reszcie staraczek :-) Za wszystkie mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pszczółka wspólnie więc czekamy co będzie, a mam nadzieję, że będzie dobrze!

KrólowaFal - u mnie Sylwester to zależy od tego, co z fasolą, jak przyjdzie @ to piję aż padnę, obojętnie gdzie i z kim :cool:

Pszczółka moi rodzice mają urodziny 29.08 - mama i 03.09 - tata. A jeśli wierzyć kalkulatorom terminu porodu to gdyby mi się udało to termin byłby na 31.08 więc pośrodku ;)

u nas idziemy do znajomych który mają małą córeczkę. Wszystko zalezy od fasolki. Jeśli nie będzie to tak jak maja bede pic aż odlece.

Witam kochane:-)
MISIA - co z ta beta?????
Dziewczyny przesyłam Wam mnóstwo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-D
No i zycze Wam super upojnego Sylwestra z ..........soczkiem marchewkowym albo pomaranczowym:-D:-D:-D

KrólowaFal to rzeczywiście mieliby superowy prezent - oboje :-) A jak mi się nie uda to też się spije i będę o Was myśleć, że razem pijemy ;-)
Maju a gdzie Ty mieszkasz? Bo jakoś mi to umknęło. Ja w bielsku-białej. A KrólowaFal - Olsztyn.

Jeśli będę mogła to w noc sylwestrową wypiję za zdrowie i zafasolkowanie wszystkich staraczek. Jak nie będę mogła to wypije sok marchewkowy w tej intencji!

Witaj Monisia fluidki nałapane. jak się czujesz Kochana? Pamiętam jak pisałaś, że ujrzałaś na teście II kreseczki a tu już 15 tydzień leci. Super :-) a jak córeczka zareagowała na rodzeństwo?

reklama
Pszczółka ja mieszkam w Toruniu - więc daleko od Ciebie, ale bliżej Królowej :)

Królowa po Twoim poście się skusiłam i obliczyłam swój ewentualny termin porodu: 09.09.2011 - jaka ładna data..... Ach rozmarzyłam się....

Monisia dzięki za fluidki!! Skaczę wysoko do góry i łapię!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry