• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KrólowaFal może i jest późno ale tak jak pisałaś, ze najważniejsza jest bliskość. Ja też tak miałam wczoraj ;-) a mogła Ci się też owulka przesunąć. A wczoraj ginekolog mi powiedział, zeby się kochać przed jajeczkowaniem a nie w trakcie, bo żołnierzyki muszę jeszcze mieć czas dotrzeć do jajeczka.

Monisia cieszę się, że czujesz się dobrze :-) super, ze czujesz już ruchy, to jest takie piękne i wzruszające. A Zuzia na pewno Ci będzie pomagać. Ale fajnie się poukładało :-)

Gwiazdeczka a Ty kiedy testujesz?

reklama
KrólowaFal może i jest późno ale tak jak pisałaś, ze najważniejsza jest bliskość. Ja też tak miałam wczoraj ;-) a mogła Ci się też owulka przesunąć. A wczoraj ginekolog mi powiedział, zeby się kochać przed jajeczkowaniem a nie w trakcie, bo żołnierzyki muszę jeszcze mieć czas dotrzeć do jajeczka.

Wczoraj czułam kłucie jakby ktoś mi igłę wbijał ale tak na środku nie z boku jak jajnik. Ale koniec tematu.

Piękną mamy pogodę za oknem...

KrólowaFal mnie wczoraj pobolewało podbrzusze, ale gin rozwiał jakieś myśli, bo powiedział, że to za wcześnie więc już też przestaję o tym mówić ;-)

Cześć wszystkim!

Ja melduję, że żyję, ale mam taki zachrzan w pracy, ze wracam i padam! :-( Jeszcze do tego sami klienci-idioci, i już nie wyrabiam, a do pracy wychodzę z podłym humorem... :crazy: Jeju, niech ten szał się już skończy! :sad:

Ściskam Was wszystkie i ślę Wam trochę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Przepraszam, ze tylko tyle, ale muszę iść do pracy!...

Witaj Mary! Może będą fasolkowe wieści u Ciebie i humorek się poprawi!!! Trzymam kciuki!

Pszczółka
- czyli w owulkę to już za późno się przytulać? Kurcze wszędzie się mówi, że nawet po owulce jest szansa, bo jajeczko żyje 24 h. Tak się zastanawiam czy to nie głównie od śluzu zależy - bo jeśli przed owulką śluz jest niepłodny to jest szansa, że rycerzyki przeżyją? Tak już o tym dużo pisałam, bo u mnie niestety ze śluzem raczej kiepsko i martwi mnie to.

Jeśli chodzi o kłucia i pobolewania to u mnie niestety nie ma nic. Ale jedną rzecz Wam powiem - z tych intymnych. W niedzielę podczas przytulanek próbowaliśmy różne pozycje, ale ja nie dawałam rady, bo w trakcie miałam wrażenie, że mąż uderza dosłownie o jajnik - tak mnie podczas przytulanka bolało z prawej strony (a z tej strony owulka w tym miesiącu), że musieliśmy bardzo delikatnie działać. Aż się śmieliśmy i zastanawialiśmy do jakiego miejsca LORD może dosięgnąć i stwierdziliśmy, że aż do tego miejsca gdzie podczas przytulania mnie boli to niemożliwe.

No i apropo tego dowcip Wam sprzedam (choć kiepsko opowiadam):

"Jest poród, kobieta szczęśliwa już czuje główkę dziecka, mąż stoi i wypatruje zniecierpliwiony. Gdy dziecko wychodzi, lekarz podaje je ojcu, wtem dziecko uderza ojca z główki tak mocno, że ojciec krzyczy z bólu. I dziecko mówi do niego: I co? Myślisz, że to takie fajne uczucie?"

Nie wiem czy zrozumiałyście, bo chyba kiepski ze mnie opowiadacz dowcipów.

cześć babki
LIL- zrozumialam ;-)
JOSEPHINA,MARAN,MAJQA -dziekuje kochane,czuje sie utulona...
PSZCZOLKA- Tobie rowniez dziekuje za wsparcie!
WSZYSTKIM Wam dziekuje slonka!!!!

ja dzis zrobilam kolejną bete-jutro wynik!!z jednej str.modle sie ,zeby byl jak najnizszy a z drugiej mam nadzieje,ze bedzie baaardzo wysoki a na usg zobacze moją Niunie!!!takie jest serce mamy-wierzę do końca...jutro sie wszystko okaże..

pozdrawiam wszystkie i ściskam!!

ZIZI- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testowanie!

MARY-BETH- wspolczuje zaganiania,ale jeszcze troche i bedzie lepiej-buziaki !

reklama
Hej mama kochana! Nadzieja umiera ostatnia - nie chcę tu Cię nakręcać, ale po cichu wierzę, że jeszcze wszystko na dobre wyjdzie...Przecież na początku na usg może być nic nie widać...Już o takich przypadkach czytałam, że wierzę, że wszystko jest możliwie....Tulę Twoje skołotane nerwy i trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!!!!! Czekam na wieści!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry