Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oby nieobecność męża szybko zleciala..
gratuluje i życze żebys donosila jak najdluzej ciąże-imiona juz macie ??

mama - w takim razie, skoro Twoje objawy nie ustają , a bólu już nie ma to mam nadzieje, że Ci lekarze się mylili i tym samym podpisuje się pod słowami Ewci ... :-);-)
To fakt ludzki organizm, to dziwna sprawa ... a mój to juz wogóle, tyle czasu i kompletnie nic ... a oba zdrowe ... ah !!! No nic, jestem optymistycznie nastawiona, nawet jeżeli @ przyjdzie to dopiero w Nowym Roku, więc już na święta i sylwestra mi humoru nie popsuje !!!
jak ja czekam na Twoją ciążę:-)
Na razie zostało na Ida i Kasandra ale na czym skończymy to...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`Tylko uwaga jeżeli któraś chce chłopaka to radze sie zastanowić przed łapaniem