• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SOL- mam nadzieje,ze kolyska dojdzie do 6 stycznia a potem mozesz iść rodzić:tak:oby nieobecność męża szybko zleciala..

EWCIA- baaaaardzo bym chciala ,zeby Niunia im pokazala.....dziś mialam wizyte u mojego gina ale nie pojechalam bo byla na 7.40 a w ta pogode nie bylo szans-takze On nawet nie wie jakie u mnie zamieszanie...nic czekam do jutra pelna nadziei...

POZIOMKI- dzieki kobietko..
widze,ze u Ciebie jednak corki bedą:-pgratuluje i życze żebys donosila jak najdluzej ciąże-imiona juz macie ??

czesc wszystkim:-D
mama - w takim razie, skoro Twoje objawy nie ustają , a bólu już nie ma to mam nadzieje, że Ci lekarze się mylili i tym samym podpisuje się pod słowami Ewci ... :-);-)
U mnie 7 d.c od dzis działamy, a w zasadzie podziałalismy rano hehe ... :laugh2:
sol - Ty juz 35 tydzień, o mada faka przeca Ty juz niedługo będziesz po raz drugi mamą, aha a co tam u szczęśliwej ? Wiem, że szła do szpitala, masz od niej jakieś wieści ? Ona już chyba na dniach jest ?????????

mama - w takim razie, skoro Twoje objawy nie ustają , a bólu już nie ma to mam nadzieje, że Ci lekarze się mylili i tym samym podpisuje się pod słowami Ewci ... :-);-)

i ja również tego z calego serca Ci zycze :*

palemka no to dzialajcie i to co drugi dzień najlepiej bo może u Ciebie ta owulacja jakoś dziwnie przypada i nie możeszcie trafić... ludzki organizm to nie komputer wiec nie zawsze wszystko da sie wyliczyć... trzymam &&&& i posylam dla Ciebie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maran - a dziękuję i łapczywie łapię fluidki :-D To fakt ludzki organizm, to dziwna sprawa ... a mój to juz wogóle, tyle czasu i kompletnie nic ... a oba zdrowe ... ah !!! No nic, jestem optymistycznie nastawiona, nawet jeżeli @ przyjdzie to dopiero w Nowym Roku, więc już na święta i sylwestra mi humoru nie popsuje !!!

MARAN,PALEMKA-dzieki kochane...bardzo bym chciala zeby ginek sie mylil...ale martwi mnie to ze endo bylo tylko 4mm i tym ze jednak beta spadla o 28...

nic jutro sie wyjasni...

PALEMKA- dzialajcie -przyjemności i owocnych tych dzialan życze:tak:jak ja czekam na Twoją ciążę:-)

jesli chodzi o naszego MARCEPANKA to jest spooora szansa ,ze jutro wyjdzie do domu -co prawda ma lezec i brac leki ,ale moze juz bedzie mogla byc w domu...opaska na szyjce narazoe sie sprawdza,wiec trzymajcie &&&&&&&&& zeby po jutrzejszym obchodzie byla dobra dla Niej decyzja.w nocy meczyla sie ze skurczami co 20 min ,ale dostaje fenoterol i jakoś idzie do przodu...

JOSEPHINE- dzieki...wlasnie bylam w wc...mam bordowe lekkie plamienia,brzuch nie boli...jery jeszcze tyle godzin do wyniku...

Mama co do imion to trwa burza mózgów:-D Na razie zostało na Ida i Kasandra ale na czym skończymy to...:-p
O której wyniki??

Ode mnie fluidki 2x mocniejsze:-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`Tylko uwaga jeżeli któraś chce chłopaka to radze sie zastanowić przed łapaniem:-D

reklama
mama biedna... ty to sier wystresujesz... nie ma opcji zeby jakos dojehac do twojego ginka fajnego na usg????? no i on przede wszystkim jets porfesjonalista!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry