• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czy ja mogę sie do Was dołączyć. Podczytuje was od lipca. bo od tego czasu staramy sie o drugiego brzdąca. JAk narazie nic nam nie wychodzi. A z pierwszym było tak łatwo...

Witajcie kochane!!!!
MŁODAM - po raz drugi GRATULACJE :-D
Kochaniutkie moje za wczoraj i za dzisiaj przesyłam mase pozytywnych ciazowych~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:
No i zgadzam sie i podpisuje pod prosba do Dzieciatka - PROSIMY O SAME POZYTYWNE TESTY POD CHOINKE!!!!!!:-D
KRZYSIENKO - ciagle jestem z Toba i modle sie zebys przeszła to jak najłagodniej, choc wiem ze to pewnie niemożliwe...Sciskam Cie skarbie i wiesz ze zawsze mozesz na mnie liczyc....buziak Kochana:tak:

Ostatnia edycja:
mlodam - czułam ,że coś się święci, nareszcie jakas dobra wiadomosc - gratuluję dwóch kreseczek !!! Życzę spokojnych 8 miesięcy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mamuś - tulę mocne, oczywiscie na odległśc ......

Dziewczyny mam nadzieje, że przyszły rok będzie dla nas wszystkich bardziej "owocny" , może dla niektórych z nas jeszcze ten !!!

witam:)
młodam gratuluje i wierze, że tym razem wszystko będzie dobrze :*
dla wszystkich

Witam nową staraczkę i trzymam kciuki! Napisz gusia coś więcej o sobie i starankach!

Palemka jest jeszcze nadzieja na ten rok! Nadzieja umiera ostatnia!

Łapiemy fluidy!!

Witam dziewczynki...
Jak tam staranka??
Dawno nie pisałam bo coś ostatnio w ogole czasu nie mam.
M. wyjechał. Dzisiaj wraca... jednak jeszcze go nie ma. obiadek pyszniutki ,naszykowany juz...czeka na niego..
Ja to cos dzisiaj kiepsko sie czuje... caly czas jestem zmeczona... Za duuzo juz tego na mojej glowie jest...
Niech te swieta szybciej nadchodzą...

Mlodam gratuluję i mam nadzieję, że tym razem będzie wszystko dobrze.

a wszystkim staraczkom przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ chłopięce oczywiście :)

reklama
Trzymam kciuki za was wszystkie. &&&&&&&

Jestem ostatnio taka zmęczona. Ostatnia wizyta u gina z wynikami nie pozostawiła mi większych złudzeń. Hormony bardzo niskie ;(. Narazie dostałam duphastonna 2 faze. Nie zdecydowałam sie jeszcze na CLO. Dam sobie jeszcze troche czasu. Mój M. mało się w to wszystko angażuje, a ja sama nie dam rady. Będzie co będzie.

Gratuluje nowej wystaranej. Przesyłam buziaki.

Krzysiu nie zostawiaj nas na BB samych. Bądź z nami. ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry