reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nika zdecydowałam się ostatecznie na zieleń,chcesz to wejdź i ocen jak to wygląda bo chciałabym znać opinie osoby innej czyli np.Ciebie jako obserwatora i napisz jak Ci się podoba albo co byś zmieniła tylko szczerze :tak:

reklama
No przekichane - kicham na potęgę :-D
A z tą zielenią spróbuj ciut jaśniejszą ale nie w laser tylko trawiastą :-)

kurcze...myślisz że jednak jaśniejszą...boję się że będzie za bardzo waliło po oczach a chodzi o to aby skupić się na zdjęciu a nie na tle...dałaś mi do myślenia,dziękuję za opinie:)

Czy są na forum kobietki które planują starania za kilka miesięcy, tak aby zostać mamą w 2011roku? :-)
Jeśli tak to zapraszam do dyskusji ;-)piszcie jak się przygotowujecie do zajścia w ciążę i dlaczego chcecie akurat za te kilka miesięcy się starać? :-)

Ja osobiście chcę zacząć staranka w czerwcu jak tylko skończy mi się sesja w szkole:sorry:

Mam nadzieję, że nie pośpieszyłam się z wątkiem, bo pewno formalnie powstanie on gdzieś w kwietniu 2010r. no ale chciałabym już pogadać z dziewczynami które mają podobne plany do moich :tak:

Hej!Ja chcem się staracz też od czerwca tego roku.Bo chciałambym jeszcze wyjechac z moja pociechą na wakacje!A wyjerzdzam 5-lipca.Może nam się uda!!!!!!!!!!!

Witam wieczornie
Mąż w pracy, mam więc wieczór dla siebie, chociaż wolałabym spędzić go razem z moim m.
Idę doczytać co naskrobałyście od mojej ostatniej wizyty...:-)

Witaj Margolcia:)
Czytaj czytaj bo troszkę tego jest...:)
Ja uciekam kolację przygotować,umyć synka i sama się wypluskam w wannie,mój M w pracy także nie długo kładę się spać bo o 3.30 pobudka:-/

nareszcie skończyłam doczytywać
mama05 wieście przecudowne !!!! bardzo się cieszę,że z kobiecej strony wszystko dobrze , starajcie się owocnie i intensywnie!!! super wieści.

wiola dobrze , że małej już ta gorączka nie męczy. Nie ma nic gorszego jak chore dziecko, biedactwoo

maryla nie martw się na zapas, dasz radę, w końcu jesteś MARYLKA :) super , że dzisiaj utarg lepszy.

agnieszka fajnego masz tego fotobloga, zdjęcia super(jedynie co mogę dopowiedzieć, to kompozycja na niektórych mogła być ciut lepsza)
Dobrze, że już się lepiej czujesz, oby to już nie wróciło. :)
a co u mnie- udało się!! nie przyjęli mnie do tej pracy, nie muszę sama rezygnować.
pustawo tutaj dzisiaj ... a jutro pewnie nie uda mi się wejśc na neta. Do napisania kobietki, miłego wieczorka życzę

Witam ponownie. Masakra ile piszecie:sorry2: nie dam rady czytac a też wszystkich nie znam:-p.
Mi się kończy wstrętna @ :-). wizyta u ginka się zbliża a ja coraz bardziej sie boje :/
jak dobrze widze dużo z Was juz ma pociechy, zazdroszcze :zawstydzona/y:
Pozdrawiam wszystkich

p.s.mama05 kozystaj z okazji i staraj się ;-)

reklama
Fiolka witam na forum.Nie martw się z czasem się wciągniesz tylko musisz często zaglądać bo produkcja stronek idzie szybko:tak::-D
Agnieszka - ja bym nic nie zmieniła, kolor jest fajny a po otwarciu od razu w oczy mi się rzuciły twoje zdjęcia;-) i bardzo mi się podobają
Margolcia dobrze że ci się ułożyło z pracą tak jak chciałaś:tak:
Ja też mam czas tylko dla siebie, Pati śpi,mój M też się już położył bo zmęczony coś dziś jest:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry