Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a 21 to troche pozno,ale poczekamy
i jak tylko wrocisz to napisz nam bo my za kazda kciuki trzymamy-wczoraj dziewczyny trzymaly za mnie i pomoglo-mam piekny pecherzyk i zaczelismy starania.

za Ciebie i dobre wiadomosci tez trzymam kciuki
:-)
Szkoda że takim kosztem. Ale swoją drogą mogli by zrobić coś o smaku przyjemniejszym, bo jak się jest chorym i ma się na dodatek stan zapalny gardła to takie leki są gehenną
Suwaczek o następnych starankach już nie aktualny - w niedzielę zdejmuję ostatni plaster i po @ zaczynamy
tzn ja zaczynam dziurawić gumki bo mój M chce jednak do wakacji poczekać
A swoją drogą to chyba od tych plastrów tak mi się alergia zaostrzyła :-(

to znaczy my zaczelismy wczoraj;-)dziekuje rowniez Tobie za mile slowa i tak poczytalam,pomyslalam,porozmawialam z Tomkiem i .....wieczorkiem rozmawialismy bez slow:-):-):-)
jutro znow porozmawiamy i w sobote z rana i bedziemy czekac
Wam rowniez zycze owocnych staran i dziurek w gumkach
SUPER,no to zaczelo sie dziac na naszym watku

roxana - daj na luz a zafasolkujesz:-)
marylka - ty też widzę siorbiąca? Wick jest świetny - na noc smarujesz sobie całą szyję i dekolt a rano wstajesz jak nowo narodzona.
A ja dalej walczę - dowiedziałam się ze leki w aerozolu na katar które dostała moja córka są ohydne - po Mucofluid o mało nie zwymiotowałam - jak nie daj Boże zejdzie do gardła to smakuje ohydnie i zaczyna ciągnąć na wymioty. Ale po za tym działaSzkoda że takim kosztem. Ale swoją drogą mogli by zrobić coś o smaku przyjemniejszym, bo jak się jest chorym i ma się na dodatek stan zapalny gardła to takie leki są gehenną
Suwaczek o następnych starankach już nie aktualny - w niedzielę zdejmuję ostatni plaster i po @ zaczynamy
tzn ja zaczynam dziurawić gumki bo mój M chce jednak do wakacji poczekać
A swoją drogą to chyba od tych plastrów tak mi się alergia zaostrzyła :-(

az w koncu wybuchnoł 

myslicie że jej pozwoliłam powiedziałam wara i koniec;-)
, uczuluenie znikneło i nikt nie wie na co było bo wyniki wychodziły ok
masakra
no ale już przszł - odpukać