Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

faktycznie nie idzie zgadnac jak bedzie
no tradycyjnie zycze,zeby bylo OK.ja zaraz nalewam rosolek-tak mnie naszlo i pojechalam z Domisiem po wloszczyzne-bo kurczaka mam i reszte i po 2 godzinach gotowania sie na wolnym ogniu juz jest prawie gotowy-wstawiam makaron i ...zaraz bede wcinac.za 2 godziny wraca Tom-dzwonil,ze wszystko pozalatwial
Domi spi,slonko swieci i tam w srodku tez sie cos dzieje wiec wszysto gra

ciekawe co tam bedzie u MAMY99 PO WIZYCIE.niedlugo tez SERGEEVNA-bedzie robila 2 test bo jak pamietam to 14
PYSKA-zycze,zeby udalo sie przelozyc wizyte na dogodny termin:-) CO TU TAKA CISZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIOLKA-pisz nam tu jak Iwonka-liczymy,ze lepiej i pospaliscie w nocychoc dzis takie cisnienie,ze ja mimo,ze wyspana to jakas nieprzytomna jestem-cisnienie-brrrrrrrrr
.juz wrocilismy od lekarza i mala ma uczulenie na jakis skladnik leku, znowu zmiana antybiotyku.masakra
.

szlag czlowieka moze trafic z tymi lekami-Domi rok temu tez mial jakąś dziwną infekcje-normalne leki nie pamagaly,dostat antybio.ale nadal goraczka i stan sie nie poprawial,po 4 dniach inny antybio.i też to samo tyle, ze juz kupki robil czrane -polecialam z Nim i dostal zastrzyki przez 5 dni po 2 razy bo pediatra powiedziala,ze sie wyjalowil i juz nie moze dac doustnych tylko zastrzyki,ale po 2 dniach byla duza poprawa
tylke,ze dziecko sie tak wycierpialo a my z Nim,zycze zdrowka i cierpliwosci. tez jestem ciekawa co tam bedzie u MAMY99

ale już lepiej.
Po za tym farmaceuty się nie uczy co jest w aptece ;-)
Ale on chyba wiedział bo rozmawialiśmy nie raz nie dwa o dziecku i on był zdecydowany już w chwili kiedy zaczęliśmy być razem - tylko czekaliśmy aż zdam EPZ farmaceutyczne a potem się długo nie udawało po drodze poroniłam.. ale Karola jest z zabawy bez i na CLO ;-)