reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie popoludniowo-wrocilam od dentysty ,zab zaleczony,ale zalecila zrobienie rtg-to Jej powiedzialam ze dzialamy i racze do 26 marca nie ma bata zegym zrobila zdjecie i jak dostane @ to zrobie a jak nie dostane to...nie zrobie:-D:-D:-D:-Dpowiedziala,ze jest pelna podziwu ze tak mam wszystko poukladane i zaplanowne,mowi ze matka-polka ze mnie:tak::-):-)sama ma 35 lat i 2 corki i mowi,ze juz Jej starczy-a ja mowi-pani tak a mi nie:-D:-D:-Dzaplacilam 90zl,odebralam Zuze i niedawno wrocilam.zjadlam obiadek(po raz drugi:dry:)a teraz kawa i pierniczki alpejskie:tak:gdzie sie wszystkie podzialyscie,no gdzie????????????JOSEPHINE-paszporty odebrane??:tak:AGNIESZKA-jak tam po pracy i jak samopoczucie??MARYLA-jak dostawa i jak utarg???ZAPMARTA-kochana a Ty gdzie??my tu tesknimy:tak:AGUS KULA-Ciebie tez juz u nas dawno nie bylo:sorry2:KPI23-sie wakacjuje:cool2::cool2:BIBINKA-pewnie znow ma nerwa na dyrke-niedobrakobiete:no:a gdzie sie podziewa nasza ciazowa PYZUNIA??i wogole wszystkie pozostale kobietki MELDOWACSIE CO U WAS!!!!!;-):tak:NIKA-mam nadziee,ze starania beda owocne,jak nie teraz to od czerwca!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mama wykorzystuj szansę jaką ci daje los:tak::tak: A jak nie teraz to od czerwca i tak wszystkie trzymamy za ciebie kciuki:-D
ja leżę pod kocykiem bo coś mi zimno, M układa z Pati puzzle więc mam wolny komputer

a ja bawie sie z Iwusia :-) dzis juz troche humor jej wrocil. i tak sobie lukam co u was ale ogolnie cisza cos na BB...halo kobietki gdzie jestescie wszystkie?

NIKA-ja tez nadrabiam czytanie tu i tam bo moj mąż też z dziecmi,poszli na gore i dokazuja.mąż na 20.00 idzie na siatkowke.ja sie wogole nie nastawialam ,ze bedziemy dzialac w tym cyklu:no:;-)dlatego jak wrocilam z wizyty i okazalo sie,ze mam pecherzyk i ze do owulki jeszcze kilka dni(ginek.powiedzial,ze czwartek moze piatek-zalezy jak pecherzyk bedzie dojrzewal)to po rozmowie z mężem zaczelismy wczoraj próbowac,utro znow sprobuemy bo po sietkowce wroci to bedzie po 22 to racze bede padnieta-juz jestem przez ta dzisiejsza pogode:dry:przez to cisnienie:dry:ale jutro nigdzie nie idzie to wieczorkiem jak krasnale pojda spac...w piatek ma koszykowke i znow wroci wymeczony:sorry2:nienastawiam sie na ten cykl ale probujemy z wiara ze moze jednak...:-DWIOLKA-ciesze sie bardzo,ze z Mala juz lepiej!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
hej Kobitki własnie wróciłam od siostry,porządeczki w domku zrobione,kolacyjka też teraz tylko czekam na męża aż wróci z pracy :) heheheee nio i jeszcze przede mną zadanie pieska wykąpać iść na jednego ;/ kąpanko i lulu

byłam w aptece po lekarstwa dla dziadków i dla teściowej kurcze troszkę sie wnerwiłam zaczęłam rozmawiać z aptekarką (znajomą ) na temat teściowej która tydzień temu miała udar mózgu "mały":( i od tamtej pory boli ją głowa.Aptekarka powiedziała mi że nie ma z tym żartów żeby do lekarza ją umówć powiedziała że to może prowadzić do poważnych komplikacji nawet do śmierci ;/aa moja teściówka jest takim nerwusem,byle co i sie denerwuje.a po za tym to jest bardzo kochaną osobą życzę każdej z Was takiej teściowej jaką mam ja "do tej pory " :)

masz rację WIOLKA tak trochę tu przycichło:tak: Cieszę się że Iwusi lepiej, po dzieciach od razu widać poprawę:-):tak: a można zapytać kiedy wracacie do Polski?

byłam w aptece po lekarstwa dla dziadków i dla teściowej kurcze troszkę sie wnerwiłam zaczęłam rozmawiać z aptekarką (znajomą ) na temat teściowej która tydzień temu miała udar mózgu "mały":( i od tamtej pory boli ją głowa.Aptekarka powiedziała mi że nie ma z tym żartów żeby do lekarza ją umówć powiedziała że to może prowadzić do poważnych komplikacji nawet do śmierci ;/aa moja teściówka jest takim nerwusem,byle co i sie denerwuje.a po za tym to jest bardzo kochaną osobą życzę każdej z Was takiej teściowej jaką mam ja "do tej pory " :)
Roxsana rzeczywiście z tym nie ma żartów i teściowa powinna iść do neurologa:tak: może zleci jej badania neurologiczne:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z niedawnego doświadczenia wiem wiem że ze szpitala potrafią wypisać w rożnym stanie:wściekła/y:
Życzę aby twoja teściowa wydobrzała:tak:

reklama
nika pewnie ze mozesz spytac:-) wracamy 4 kwietnia 2010roku.czyli juz niedlugo:-)
roxsana z udarem nie ma zartow.. ciesz sie ze to byl delikatny atak. moja babcia miala dosc silny atak i sparalizowalo jej lewa czesc ciala...co prawda wyszla z parakizu ale trwalo to 4 lata zanim zaczela chodzic ale do sprawnosci fizycznej sprzed ataku juz nie wrocila. nika ma racje tesciowa powinna umowic sie na wizyte u neurologa.zycze jak najwiecej zdrowia dla tesciowej.

agnieszka a skad to negatywne nastawienie? bedzie dobrze nawet jesli teraz jest do du...
mama05 ty juz nie musisz kochana dzialac ja juz tam w twoim brzuszku widze mala fasolke:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry