mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie popoludniowo-wrocilam od dentysty ,zab zaleczony,ale zalecila zrobienie rtg-to Jej powiedzialam ze dzialamy i racze do 26 marca nie ma bata zegym zrobila zdjecie i jak dostane @ to zrobie a jak nie dostane to...nie zrobie

powiedziala,ze jest pelna podziwu ze tak mam wszystko poukladane i zaplanowne,mowi ze matka-polka ze mnie
:-):-)sama ma 35 lat i 2 corki i mowi,ze juz Jej starczy-a ja mowi-pani tak a mi nie

zaplacilam 90zl,odebralam Zuze i niedawno wrocilam.zjadlam obiadek(po raz drugi
)a teraz kawa i pierniczki alpejskie
gdzie sie wszystkie podzialyscie,no gdzie????????????JOSEPHINE-paszporty odebrane??
AGNIESZKA-jak tam po pracy i jak samopoczucie??MARYLA-jak dostawa i jak utarg???ZAPMARTA-kochana a Ty gdzie??my tu tesknimy
AGUS KULA-Ciebie tez juz u nas dawno nie bylo
KPI23-sie wakacjuje
BIBINKA-pewnie znow ma nerwa na dyrke-niedobrakobiete
a gdzie sie podziewa nasza ciazowa PYZUNIA??i wogole wszystkie pozostale kobietki MELDOWACSIE CO U WAS!!!!!;-)
NIKA-mam nadziee,ze starania beda owocne,jak nie teraz to od czerwca!!!

powiedziala,ze jest pelna podziwu ze tak mam wszystko poukladane i zaplanowne,mowi ze matka-polka ze mnie
:-):-)sama ma 35 lat i 2 corki i mowi,ze juz Jej starczy-a ja mowi-pani tak a mi nie

zaplacilam 90zl,odebralam Zuze i niedawno wrocilam.zjadlam obiadek(po raz drugi
)a teraz kawa i pierniczki alpejskie
gdzie sie wszystkie podzialyscie,no gdzie????????????JOSEPHINE-paszporty odebrane??
AGNIESZKA-jak tam po pracy i jak samopoczucie??MARYLA-jak dostawa i jak utarg???ZAPMARTA-kochana a Ty gdzie??my tu tesknimy
AGUS KULA-Ciebie tez juz u nas dawno nie bylo
KPI23-sie wakacjuje
BIBINKA-pewnie znow ma nerwa na dyrke-niedobrakobiete
a gdzie sie podziewa nasza ciazowa PYZUNIA??i wogole wszystkie pozostale kobietki MELDOWACSIE CO U WAS!!!!!;-)
NIKA-mam nadziee,ze starania beda owocne,jak nie teraz to od czerwca!!!
Ostatnia edycja: