reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześć kobitki:-).zaraz kładę małą spać,zle uparła się jeszcze na jedną bajkę,więc mam chwilkę:-)
mama05 suuuuper wiadomość,bardzo się cieszę,że się zdecydowaliście działać:tak::-).a mnie dyrka nadal wkur....,że szok:wściekła/y:.tak juz od paru lat niezmiennie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,powinnam mieć szkodliwe płacone:-D
marylka fajnie,że klient większą kasę zostawił wreszcie,to dobrze zróży na przyszłość:tak:
wiola cieszę się,że z małą lepiej,ale ta wysypka.ehh,zawsze coś...nie bój się powrotu do Polski,będziesz miałą bliżej do Nas:tak:,poza tym zawsze możecie wrócić:tak:
mama99,roxana jak tam po wizycie u ginka?????????
renia witam:tak::-)
sol z tymi zębami to nigdy nic nie wiadomo.wogóle to się przeraziłam,bo robił mi światłoutwardzalnie,a jak by była fasolka???coś mnie brzuch pobolewa na @,ale i tak nie daje mi to spokoju:-(.a z tymi gumkami to niezła jesteś:-D.owocnych starań:tak:
sergeevna gdzie jesteś?
pysia jak Twoje oczka???
agnieszka pamiętaj,że jesteśmy Z TOBĄ:tak::tak::tak:.mam nadzieję,że wszystko sie ułoży:tak:
josephine ale masz fajnie,już niedługo wyjazd:tak:

dziś rano przed pisałam papiery do pracy i nawet nie miałąm czasu zajrzeć na BB.
idę usypiać małą,może zajrzę później;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-):-) cześć moje panie , chyba umrę z żalu , ten remont nie wyszedł mi na dobre ... poroniłam ,,,, szok ...............................................,

MAMA99- tak mi przykro:-(:-(:-(tule Cie:zawstydzona/y:wyglada na to,ze jak zaczynamy sie starac to nie ma mowy o zadnym dzwiganiu,noszeniu i przemeczaniu sie bo tak to sie moze skonczyc:blink:wspolczuje...czyli to krwawienie co mialas to wlasnie bylo poronienie???nastepnym razem wczesniej zrob test jak tylko @ Ci sie spozni to bedziesz wczesniej wiedziala i bedzie wiadomo co robic.bardzo mi przykro........

:-):-) cześć moje panie , chyba umrę z żalu , ten remont nie wyszedł mi na dobre ... poroniłam ,,,, szok ...............................................,

mama99 bardzo bardzo mi przykro:-(.ściskam i przytulam Cię mocno!!!żadna z nas nie spodziewała się takiej wiadomości:-(.dlaczego nic na teście nie wyszło??????????/

BIBINKA-witam Cie slonko:tak:o matko ,ale Ci sie dyrka trafila-jak masz tak kazdego dnia wkurzona wracac z pracy to niezazdroszcze:no::no:co to za babsztyl jeden:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:az sie wstawac rano nie chce jak sobie czlowiek pomysli ze znowu taka....bedzie sie czepiac i dziury w calym szukac:dry:moze to jest stara panna...podobno one tak maja-zlosliwe i wnerwiajace...szkoda MAMY99 prawda:-(

mama05 to jest kobitka,która ma 2 dzieci,po 40.traktuje pracowników jak szmaty,dosłownie....naprawdę marzę o zmianie!
a co do mamy99,to naprawdę się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy;((((

reklama
BIBINKA- ja tez nie myslalam,ze nam MAMA99 taka wiadomosc napisze-domyslam sie jak Ona sie czuje bo ja tez poronilam:-(:-(mam nadzieje,ze sie szybko pozbiera i zacznie starania na nowo:-(teraz bardzo liczy sie wsparcie męża:tak:a ta Twoja dyrektorka od 7 bolesci to jakas niespelniona jest skoro tak traktuje ludzi...a nie da sie jakiejs skargi napisac :baffled:kurcze,zycze Ci zebys szybko cos znalazla i nie musiala sie z nia meczyc;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry