Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-).a mnie dyrka nadal wkur....,że szok
.tak juz od paru lat niezmiennie

,powinnam mieć szkodliwe płacone

,poza tym zawsze możecie wrócić
:-)
.owocnych starań

.mam nadzieję,że wszystko sie ułoży

wyglada na to,ze jak zaczynamy sie starac to nie ma mowy o zadnym dzwiganiu,noszeniu i przemeczaniu sie bo tak to sie moze skonczyc
wspolczuje...czyli to krwawienie co mialas to wlasnie bylo poronienie???nastepnym razem wczesniej zrob test jak tylko @ Ci sie spozni to bedziesz wczesniej wiedziala i bedzie wiadomo co robic.bardzo mi przykro........:-):-) cześć moje panie , chyba umrę z żalu , ten remont nie wyszedł mi na dobre ... poroniłam ,,,, szok ...............................................,
o matko ,ale Ci sie dyrka trafila-jak masz tak kazdego dnia wkurzona wracac z pracy to niezazdroszcze
co to za babsztyl jeden

az sie wstawac rano nie chce jak sobie czlowiek pomysli ze znowu taka....bedzie sie czepiac i dziury w calym szukac
moze to jest stara panna...podobno one tak maja-zlosliwe i wnerwiajace...szkoda MAMY99 prawda:-(MAMA99 - Tak bardzo mi przykro:-:-):-) cześć moje panie , chyba umrę z żalu , ten remont nie wyszedł mi na dobre ... poroniłam ,,,, szok ...............................................,
a ta Twoja dyrektorka od 7 bolesci to jakas niespelniona jest skoro tak traktuje ludzi...a nie da sie jakiejs skargi napisac
kurcze,zycze Ci zebys szybko cos znalazla i nie musiala sie z nia meczyc;-)