Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale musialysmy sie dogadac bo w niedziele przyjada do nas(220km) i zostana do poniedzialku-dzieci sie ciesza,ze kuzynka ich odwiedzi-jest w wieku Dominika
bedzie wesolo-3 dzieci...
no i ustalilysmy z siostra,ze jak tylko przyjada to chlopaki zostana z dziecmi a ja z siostra pojedziemy do IKEA-no dobra,Zuze wezmiamy bo tam jest fajny plac zabaw dla dzieci wiec poleci szalec.musze isc kapac Zuze bo padnieta jest
takze jak Ja poloze i poczytam bajke to postaram sie zajrzec:-)
:-)okaze sie pod koniec marca

AGNIESZKA- co tam u Ciebie za dolina-tyle czasu estes juz taka smutna,wypalona,przygnebiona...:-(nie chcesz to nie pisz a jesli masz sily to moze napisz na zamknietym.......jestes juz zmeczona praca czy z wyjazdem do PL cos nie tak...no dobra,nie ciagne za jezyk,ale jesli chcesz sie wygadac to my chetnie udzielimy wsparcia
WIOLKA-dacie rade u nas sobie zycie ulozyc choc pewnie na poczatku bedzie ciezko znow sie wdrożyć-ale dacie rade,zobaczyszMam nadzieję że w PL wam się ułoży i nie będziecie musieć wracać do Irlandii:-)nika bardzo sie boje bo wiadomo w polsce ciezko jest zyc... ale zawsze wrazie co mozemy wrocic do irlandii
Ale dobrze mieć wyjście awaryjneAGNIESZKA-mam nadziedzie,ze miedzy WAMI jest wszystko dobrze-a reszta sie ulozy.najwazniejsze jest wsparcie swoego mężczyzny bo razem mozecie stawic czola calemu światu.dziś Ty masz dola i staramy sie Ciebie pocieszyc niewiadomo kiedy przyjdzie na nas kolej z dolina...trzymaj sie dzielnie i pamietaj,ze jestes dzielna i dasz rare!!!!!!!!!!!!!!!!!przytulam CIE i sciskam![]()
pierwsza ciaze poronilam w 9 tyg.o corke staralismy sie 8 dlugich m-cy a o synka 4 m-ce ciekawe ile zejdzie teraz
;-)wczora zaczelismy starania bo bylam u ginek.i powiedzial ,ze jest pecherzyk(a ja mam z tym problem)wiec dzialamy...a Wy zaczynacie iedy...
przepraszam wylecialo mi z glowy.a znamy sie jak zauwazylas bo staramy sie w miare czesto tu zagladac i to dlatego-wdrozysz sie napewno