:--( no bo to była wczesna ciąża ,,,,
ja naprawdę jestem zdruzgotana:-
normalnie się pobeczałam...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:--( no bo to była wczesna ciąża ,,,,
BIBINKA- ja tez nie myslalam,ze nam MAMA99 taka wiadomosc napisze-domyslam sie jak Ona sie czuje bo ja tez poronilam:--(mam nadzieje,ze sie szybko pozbiera i zacznie starania na nowo:-(teraz bardzo liczy sie wsparcie męża
a ta Twoja dyrektorka od 7 bolesci to jakas niespelniona jest skoro tak traktuje ludzi...a nie da sie jakiejs skargi napisac
kurcze,zycze Ci zebys szybko cos znalazla i nie musiala sie z nia meczyc;-)
.naprawdę nie chce się pracować w takich warunkach:-(.moje zdrowie psychiczne już tyle wycierpiało,że szkoda gadać:-(.nikomu nie życzę,tego co ja mam w pracy...mam porównanie,bo wcześniej w innych szkołach pracowałam,a w tej już 7 lat się męczę

wierzę ci BIBINKA że ciężko pracować w takich warunkachuwierz mi ,ona naprawdę jest ZŁYM człowiekiem.naprawdę nie chce się pracować w takich warunkach:-(.moje zdrowie psychiczne już tyle wycierpiało,że szkoda gadać:-(.nikomu nie życzę,tego co ja mam w pracy...mam porównanie,bo wcześniej w innych szkołach pracowałam,a w tej już 7 lat się męczę
![]()

a nie ma sposobu na tą twoją dyrektorkę?przecież nie można ludzi traktować tak jak piszesz wykorzystując swoje stanowisko

a Ci co sie podlizuja...wiesz co szkoda gadac-nie lubie takiego typu ludzi
ja tez mam swoe zdanie i nie pozwalam sobie wejsc na glowe-w ostatniej pracy "kierownik"doswiadczyl tego 2 razy az mu argumentow zabraklo-jak wiem ze mam racje to portafie zagadac,zeby to udowodnic
;-) a ak Twoj ząb??
Informacje od szefowej mojej teściowej która jest stomatologiem-pedodontą (stomatologiem dziecięcym).