reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAMA99-a masz jakies zalecenia od gimek.masz zrobic jakies badania???powiedzial kiedy mozecie znow probowac???

BIBINKA- ja tez nie myslalam,ze nam MAMA99 taka wiadomosc napisze-domyslam sie jak Ona sie czuje bo ja tez poronilam:-(:-(mam nadzieje,ze sie szybko pozbiera i zacznie starania na nowo:-(teraz bardzo liczy sie wsparcie męża:tak:a ta Twoja dyrektorka od 7 bolesci to jakas niespelniona jest skoro tak traktuje ludzi...a nie da sie jakiejs skargi napisac :baffled:kurcze,zycze Ci zebys szybko cos znalazla i nie musiala sie z nia meczyc;-)

uwierz mi ,ona naprawdę jest ZŁYM człowiekiem:no:.naprawdę nie chce się pracować w takich warunkach:-(.moje zdrowie psychiczne już tyle wycierpiało,że szkoda gadać:-(.nikomu nie życzę,tego co ja mam w pracy...mam porównanie,bo wcześniej w innych szkołach pracowałam,a w tej już 7 lat się męczę:wściekła/y::wściekła/y:

BIBINKA- 7 l a t !!!!! o matko-nie wiem czy bym tyle wytrzymala-to Ty dzielna jestes skoro tyle czasu dajesz rade!!!!!!!!!!

uwierz mi ,ona naprawdę jest ZŁYM człowiekiem:no:.naprawdę nie chce się pracować w takich warunkach:-(.moje zdrowie psychiczne już tyle wycierpiało,że szkoda gadać:-(.nikomu nie życzę,tego co ja mam w pracy...mam porównanie,bo wcześniej w innych szkołach pracowałam,a w tej już 7 lat się męczę:wściekła/y::wściekła/y:
wierzę ci BIBINKA że ciężko pracować w takich warunkach:wściekła/y::wściekła/y: a nie ma sposobu na tą twoją dyrektorkę?przecież nie można ludzi traktować tak jak piszesz wykorzystując swoje stanowisko:wściekła/y::wściekła/y:

wiecie co ,ja pracuję w małej zaściankowej wiosce,gdzie panuje specyficzny klimat...dyrka traktuje szkołę jak prywatne przedsiębiorstwo,wszyscy są zastraszeni,abo się podlizuja...ja mam swoje zdanie i nie pozwalam sobie na głowę wejść,więc mam przesr....:-(

NIKA- niektore BABY sa okropne,nie??:wściekła/y::wściekła/y:chyba czerpia jakas chora radosc z gnebienia innych i wykozystywania swojego stanowiska!!

BIBINKA- ale skoro masz wlasne zdanie i go bronisz to masz szacunek sama do siebie :tak::-Da Ci co sie podlizuja...wiesz co szkoda gadac-nie lubie takiego typu ludzi:no:ja tez mam swoe zdanie i nie pozwalam sobie wejsc na glowe-w ostatniej pracy "kierownik"doswiadczyl tego 2 razy az mu argumentow zabraklo-jak wiem ze mam racje to portafie zagadac,zeby to udowodnic:tak:;-) a ak Twoj ząb??

reklama
bibinka - wszelkie zabiegi stomatologiczne przeprowadzane w gabinetach są bezpieczne dla fasolki. Z tym że: w 1 trymestrze nie powinno się podawać znieczulenia i wyrywać zębów. Po za tymi dwoma wszystkie zabiegi są bezpieczne bo już w 4 miesiącu możesz dostać znieczulenie - tylko musisz powiedzieć że jesteś w ciąży to dają takie samo jak dla alergików/astmatyków, można wyrywać zęby w znieczuleniu po 4 miesiącu bo lepiej żeby nie siały bakterii na organizm. Światło utwardzanie można stosować w każdym okresie ciąży gdyż nie jest to nic innego jak skupione promieniowanie UV - chyba że twierdzisz że przebywanie na słońcu w ciąży szkodzi :-p Informacje od szefowej mojej teściowej która jest stomatologiem-pedodontą (stomatologiem dziecięcym).

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry