Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.źle bym się czuła we własnej skórze,jeśli zachowywałąbym się inaczej
?nika to państwowa szkoła,ale uwierz mi nie jest to takie łatwe.sama nie będę wojować przecież.wolę pracę zmienić,a wtedy jej zrobię nieprzyjemnościBIBINKA chyba to nie jest prywatna szkoła?nie znam się ale szkoły podlegają pod samorządy i istnieje jeszcze kuratorium. no musi być sposób na tą jędzę
![]()
,3 księży poszło!jak ja się cieszę,że tam nie mieszkam
.dojeżdżąm kawał,ale przynajmniej po pracy mam spokójdzięki za informacjębibinka - wszelkie zabiegi stomatologiczne przeprowadzane w gabinetach są bezpieczne dla fasolki. Z tym że: w 1 trymestrze nie powinno się podawać znieczulenia i wyrywać zębów. Po za tymi dwoma wszystkie zabiegi są bezpieczne bo już w 4 miesiącu możesz dostać znieczulenie - tylko musisz powiedzieć że jesteś w ciąży to dają takie samo jak dla alergików/astmatyków, można wyrywać zęby w znieczuleniu po 4 miesiącu bo lepiej żeby nie siały bakterii na organizm. Światło utwardzanie można stosować w każdym okresie ciąży gdyż nie jest to nic innego jak skupione promieniowanie UV - chyba że twierdzisz że przebywanie na słońcu w ciąży szkodziInformacje od szefowej mojej teściowej która jest stomatologiem-pedodontą (stomatologiem dziecięcym).
:-),no to się już nie stresuję:-).a słoneczko bardzo lubię:-)

,trzymaj się kobitko!!!!
BIBINKA-ostreno właśnie o ten szacunek do samej siebie mi chodzi.źle bym się czuła we własnej skórze,jeśli zachowywałąbym się inaczej
mama ostre z na sbabeczki,co?
tego mnie zycie nauczylo,ze o wszystko trzeba walczyc i od poczatku pokazac jakie ma sie podejscie do pewnych spraw.ja jak powiedzialam mojemu"kierownikowi"do sluchu to na koniec stwierdzil "mozesz mi powiedziec czemu mnie tak opierd......las"-tak dokladnie powiedzial to pomysl sobie jak wygladala rozmowa...nie byly to przelewki.ja dlugo jestem cierpliwa ,ale jak wybuchne to jak Wezuwiusz

ROXSANA pójdziecie do ginka to wam powie co jest granebibinka - ja mam wizytę na jutro o 21
dziewczyny mam jakies dziwne uczucie,jest mi ciągle zimno,i pobolewa mnie raz na jakiś czas po lewej stronie tak jakby miał być to jajnik, a o piersiach to juz nie wspomne nie wiem czy to na okres który powinnam dostać w sobotę....tylko z kąd te plamienia których wcześniej nie miałam.... dosłownie szok jestem ciekawa co mi gin powie ;/ mam nadzieje że to nic złego.
a najlepsze jest to że ide jutro z bratową ona ma podobną stytuacje też ma plamienia tylko że bardzo czesto ledwo @ jej sie skonczy i juz plami i to z małymi przerwami przez cały cykl. ma jedną córeczkę 3,5 lat starają sie od roku i nic jest załamana,patrzymy sie na siebie i śmiejemy która pierwsza załapie![]()

będzie dobrzeROXSANA- my tez jestesmy ciekawe co tam Ci ginek powie i napisz nam tu szybciutko jak tylko wrociszbibinka - ja mam wizytę na jutro o 21
dziewczyny mam jakies dziwne uczucie,jest mi ciągle zimno,i pobolewa mnie raz na jakiś czas po lewej stronie tak jakby miał być to jajnik, a o piersiach to juz nie wspomne nie wiem czy to na okres który powinnam dostać w sobotę....tylko z kąd te plamienia których wcześniej nie miałam.... dosłownie szok jestem ciekawa co mi gin powie ;/ mam nadzieje że to nic złego.
a najlepsze jest to że ide jutro z bratową ona ma podobną stytuacje też ma plamienia tylko że bardzo czesto ledwo @ jej sie skonczy i juz plami i to z małymi przerwami przez cały cykl. ma jedną córeczkę 3,5 lat starają sie od roku i nic jest załamana,patrzymy sie na siebie i śmiejemy która pierwsza załapie![]()
trzymamy kciuki za dobra wiesci
NIKA- kochana a Ty kiedy zaczynasz starania??bo juz sie pogubilam...ciekawe kiedy bedziemy dodawaly nowe suwaczki ciazowe