Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli generalnie ooopa i rzyganko dalej. A takie wiązałam nadzieje z tą wizyta. No cóż mam przynajmniej czyste sumienie

Mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście... ;-) Ja postaram się nadrobić Was, ale nie będzie łatwo, bo tyyyle już mnie tu nie było...
mery u mnie jako tako, do przodu, muszę jakoś się nie zalamywać ale brak taty... co do dzidzi to staram się nie rozmyślać, bo niemyśleć się nie da. a jak tam Ty ?? juz troche odpoczęłaś po tym pracowym szaleństwie?
A od pon. do pracy muszę chodzić, więc żadnego absolutnie odpoczynku nie mam już od listopada... 

Jestem wykończona, pozbawiona energii, bolą mnie ramiona i kark jak cholera, więc po Sylwestrze do lekarza i może dostanę skierowanie do fizjoterapeuty, bo masaże jakieś muszę chyba sobie zorganizować...
Głupio tak narzekać, ale praca doprowadza mnie do szału... Zwłaszcza ci głupi klienci, którzy przyłażą, wrzeszczą, kłócą się, rzucają we mnie pieniedzmi!!! Chamstwo i brak taktu! 

Wiem, kochana, że Ci ciężko bez taty... Tulę mocno! Mam nadzieję, że trzymacie się razem... A co do dzidzi, to wszystko w porządku, prawda?