• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się porannie ...
Popoijam kakałko z cynamonem i zajadam bułeczką z dżemem , nadal nie zrobiłam tych pieprzonych hormonów, bo i tak nie wierze , ze wyjdą zle ... nie chce mi sie nic, od stycznia zaczynam szukac pracy jakiejkolwiek, nie musze pracowac, ale inaczej oszaleje ...
mary - to podły chłop !!!
haniam - miłego :-)
witaj madmoiselle !!!
mamusia;-)- czesc !!!

reklama
MARY-BETH- witaj ponownie na staraczkach-tęsknilam!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za stymulacje!!
[FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

Mamuś - cześć kochana!!! :-) :*:* Ja też już się bardzo stęskniłam! :tak::tak: Dziękuję za kciuki! Bardzo mi potrzebne, bo jednak trochę się boję tej stymulacji... :oo: Aż wstyd, że mnie tu tyle nie było, ale nie miałam jak zaglądać w całym tym zamęcie w pracy... :sorry2::zawstydzona/y: Dziś ostatni dzień w tym roku w pracy i od jutra min. tydz. wolnego, a jak dostanę jakieś zwolnienie, to i dłużej. :tak: A więc będę miała więcej czasu dla Was! :-):-):happy2::happy2: A jak dziś Twoje samopoczucie? :happy2::happy2:

Palemka - cześć, co słychać? :-) Miłego dnia!

Mademoiselle, Hania - hej! :-)

Ostatnia edycja:
KOCUREK- JESTEŚ!!!!!!!!!WCZORAJ Cię wolalam!! [FONT=&quot]
142.gif
[/FONT]
co sie stalo ,ze padasz???

MARY-BETH- nie boj sie stymulki bedzie si!!!!

PALEMKA- cześć kochana!moze faktycznie jak zajmiesz sie szukaniem pracy to "odwrocisz mysli"...

Ten avatar to w sam raz dla mnie..... skaczę po tych stronach jak żabka :))))) co tam nadrobię, to tutaj się cofam. Dobrze, że w nocy śpicie :)))
Zastanawiam się nad kupnem testów owulacyjnych, bo poprzednim razem mi się za ich pomocą udało za pierwszym razem, po trzech miesiącach prób. Miałam nadzieję, ze jakoś tak bez "wspomagaczy" się uda, ale trzeba jednak zainwestować, koniec i kropka :)))))

Tak na marginesie....... Dawno mi tak kawa nie smakowała :)

MADE- w naszym towarzystwie to nawet woda jest wybornym napojem:-D:-D:-D
ja tez jestem na kilku wątkach wiec wiem jak jest z tym skakaniem:rofl2:

anastazja - miodek nie spasował bo zostałam skopana :-p Ale wygonić też się nie udało :dry:

mama - nie pomogło :-( Współczuję kataru - ale się dziwić w taką pogodę :sorry: Ja mam zatoki zapchane od suchego powietrza bo sąsiadka wróciła chyba po Świętach do domu bo mam kaloryfery na 1 i duszno jak pieron :dry:

mary - tak - do zrobienia góry poduszek :-p A dzisiaj ma nastrój jak osa więc bez packi nie podchodzić :-p

Mam nieprzespaną noc :dry: nie mogę leżeć na żadnym boku, chcę siedzieć ale siedzieć się nie da i takie błędne koło :wściekła/y: Na noc M mi zrobił taką górę poduszek i w pozycji półleżącej spałam i udało mi się przespać aż 3 godziny a potem koszmar nocy letniej :wściekła/y: Chyba zacznę brać coś na sen bo kota dostanę :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zastanawiam się nad kupnem testów owulacyjnych, bo poprzednim razem mi się za ich pomocą udało za pierwszym razem, po trzech miesiącach prób. Miałam nadzieję, ze jakoś tak bez "wspomagaczy" się uda, ale trzeba jednak zainwestować, koniec i kropka :)))))

Tak na marginesie....... Dawno mi tak kawa nie smakowała :)

Mademoiselle - moja ginka powiedziała, że lepiej zaufać testom owulacyjnym, niż mierzyć tempkę. Oni tu, w Norwegii jakieś tam badania prowadzą i ona mi tłumaczyła, że pomiary tempki mogą zwodzić... :nerd: I zabroniła mi się tym sugerować. Więc jak zacznę stymulację, to i testy pójdą w ruch. :tak:

Sol - więc podchodzę z packą. :-) To już ostatnie kilka tygodni i mam nadzieje, ze dasz radę i widok Emilki Ci to wszystko wynagrodzi. :-)

Ostatnia edycja:
mama!!! :-):-):-):-):-)

Wróciłam wczoraj z Trójmiasta (ale tam pięęęęęknie!!) Ale nacieszyc niczym nie mogłam - ani ślicznym hotelem i kolacją ani śniadankiem ani spacerem :-( W tę i z powrotem zdychaczka totalna lokomocyjna... a potem parę godzin utrymujących się mdłości (aż się w ciążę odechciewa zachodzić jak sobie przypomniałam te rzygaczki do 7 miesiąca hehe... :-D ) Nigdy więcej nie wsiądę do samochodu jako pasażer!!! :no: A mojego G. musiałabym chyba uśpić, żeby oddał mi kierownicę!! :wściekła/y:

Czytałam wczoraj wszyściutko jakąś godzinę, nawet znalazłam siłę coś wystukać po czym mnie wywaliło z neta grrrr....

Ale już jestem i witam wszystkich cieplutko !!!! :-)

reklama
KOCUREK- wiem o czy piszesz-mam to samo!!!!!!!!!!!!!!!!!masakra jakaś...jakis czas temu przyjechala po mnie sasiadka na babskie zakupy( ciuszki) jechalyśmy AŻ 20 km i co....w polowie drogi musiala sie zatrzymać a ja oparlam sie o drzewo i jechalam z koksem:sorry2::sorry2:to bardzo utrudnia życie!!!
wspolczuje Ci...

MARY-BETH- no widzisz ,wiec moze jak w tym cyklu sie nie uda u mnie to zamiast mierzyć tempke to znow zakupie tasty owu:-D:tak:

SOL- kochana,pamietam jak to jest na koncówce z szukaniem pozycji do spania...ij pamietam...jak masz M w domu to popoludniu zanuż sie w ten fotel co kupiliście moze tam Ci sie uda przekimac-&&&&&&&&&:sorry2::-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry